Şimdi Ara

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.461
Cevap
573
Favori
2.036.128
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11021103110411051106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tşk ler. dediğiniz gibi itiraz da bulunayım. inş olumlu sonuçlanır.

• serguzest3x S kullanıcısına yanıt

Migros sanal markette paycell karttan 500TL alışveriş yapsam market ve akaryakıtta %20 iade kampanyasından yararlanabilir miyim?

Sahibinden3 3 ilan acınca cevirdiğim çarktan 600/150 migros sanal market kodu geldi. onla comboo yapacam =)

bu arada paycelle kredi kartımdan para aktaramıyorum hata veriyor gelen kart sms kodunu girdiğimde. uygulamayı sildim güncelledim ama düzelmedi. Hata alan var mı ?

• Market ve akaryakit kampanyasi nedir arkadaslar. Ben uygulamada goremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fagala -- 20 Kasım 2023; 11:7:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erdem_61501 E kullanıcısına yanıt
    1.Evet
    2.kredi kartıyla aktarımı yasakladıkları için olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fagala kullanıcısına yanıt

google 'a sormanız yeterliydi.

paycell
    Market ve Akaryakıt Harcamana Anında %20 Nakit İade! - Paycell
    https://paycell.com.tr/kampanyalar/market-ve-akaryakit-harcamana-aninda-%20-nakit-iade

Bende de kampanya çıkmıyor. Görünen o ki genel bir kampanya fakat neden bende çıkmıyor olabilir, bunu yaşayan başka kimse var mı?

• wonderkidd W kullanıcısına yanıt
    Genel değil, bende de görünmüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: wonderkidd

Bende de kampanya çıkmıyor. Görünen o ki genel bir kampanya fakat neden bende çıkmıyor olabilir, bunu yaşayan başka kimse var mı?

Bende de yok kampanya kişiye özel belirli bir kitleye çıkıyor ondan görmememiz normal

• İlkten genel gibi başladı açıklama da öyleydi sonradan açıklama da değiştirdiler kişiye özel oldu. Görünmeyenler boşuna uğraşmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iş bankası kredi kartımdan Paycelle 600 tl attım paycellden de başka bankaya atacaktım ama sanırım olmuyormuş izin vermiyor para içerde kaldı nasıl geri alabilirim bankamatiğe falan gitsem çekemez miyim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ahmetow123 A kullanıcısına yanıt

türkcell bayisine gidip kimlik dogrulamanız gerekiyor. Ama yine de para cekmeye izin verir mi bilemem.

Kimlik doğrulamasını yapmıştım da para yükselmeye gelince kredi kartından yükletiyor bi de 12 lira kesinti aldı ama atmaya gelince izin vermiyor ne cins uygulama

• İban ile hesabıma para gönderirken 2,67 TL ücret aldı yenimi geldi bu olay arkadaşlar.

• alsem A kullanıcısına yanıt
    Neredeyse 1 haftadır işlem ücreti alıyor

• alsem A kullanıcısına yanıt

Evet siteye eklemişler ücretsiz eft dönemi sona erdi. Alışveriş Limiti olayından sonra da ciddi bir müşteri kaybı olmuştur diye tahmin ediyorum.

• Biraz önce Carrefour'dan alışveriş yaptım. Onay vermedi paycell. Ben de Vakıfbank kredi kartımdan ödedim. Çıkınca gördüm ki paycell'den de çekmiş hatta hediye 100 lira da gelmişti. Sonra kendi kendine iptal oldu ödeme geri geldi. Hediye 100 liramı da geri aldı. Sanırım hakkım yandı değil mi? Gitti 100 lira.

• salla topla çalışmıyor. (android)

bunun bir çözümü var mı??

• Sms şifresi gelmiyor. Sizdede öylemi?

• Aynı durum

• Noldu sistem yine mi göçtü, para yüklerken ortadan kayboldu, paycelle de geçmemiş para

• 
Sayfa: önceki 11021103110411051106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.