Şimdi Ara

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.461
Cevap
573
Favori
2.036.211
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11001101110211031104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4 gündür karttan yüklediğim para kayboldu benimde .3 kere kayıt açtırdım, olumsuz diye kapattılar..bunlara laf anlatmak imkansız.. ekran görüntüsü yolluyorum bi kere bakmadan cevap yazıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

napıcaz hocam peki? nereye başvurmak gerekir?

• Anarchist_xx kullanıcısına yanıt
    Bunların muhatabı Tödeb diye duymuştum hocam,2 gün daha bekleyip sorunu çözemezlerse oraya başvuracağım.

• Paycell uygulamasından kart numarasını nereden görüyoruz?

• 3D güvenlik kodu gelmiyor. Youtube ödemesi için onay gerekli ama kod gelmiyor

• Hesabıma eklediğim fiziki kartı bir türlü aktif edemedim. Denemediğim yöntem kalmadı ama aktif olmuyor.

• Bilen Biri kullanıcısına yanıt

Herhangi bir bankanın bankamatiğine takıp şifre ile giriş yaptınız mı? Ben hep sanal kart kullanıyordum gecen gittim fiziksel kart aldım. Eczane post cihazı fisiksel kartı red etti ama Q kod ile ödemesini yaptım. Sonra market alışverişi yapmam lazımdı. Yol üstünde gördüğüm ilk bankamatiğe (Yapıkredi) taktım kartı şifre ile girdim öylece bir kaç şeye baktım kartı çıkardım. Sonra Bim'e gitim alışveriş yaptım kasaya gelince çıkardım kartı ödemeyi yaptım çıktım.

Kartın aktif olması için bankamatiğe takıp işlem yapmadan çıkarmak yeterli sanırım.

• Önceden paycell uygulamasına tanıttığım sonra kaybedip sildiğim paycell kartları buldum. Bunları tekrar ekleme deniyorum, geçersiz kart numarası hatası veriyor. 2030a kadar süresi var ama bu kartlar çöp mü oldu şimdi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonder7878

Önceden paycell uygulamasına tanıttığım sonra kaybedip sildiğim paycell kartları buldum. Bunları tekrar ekleme deniyorum, geçersiz kart numarası hatası veriyor. 2030a kadar süresi var ama bu kartlar çöp mü oldu şimdi.
    Uygulamaya ekleyip sildigin kartları tekrar ekleyemezsin onlar yandı artık direkt çöpe

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dün Youtube ve google da yaşadığım 3D sms gelmeme sorunu şuan için çözüldü. Dün paycelle ile yaptığım görüşme ne kadar etken bilemiyorum.

• Djilital platform kampanyasına katıldığı halde kampanyalarım kısmında dijital platformları göremeyen varsa endişe etmesin iade geliyor.

Ben de gözükmüyor ama 1 saat kadar önce youtube ödemesi yaptım ve anında iade geldi.

• Paycel fiziki karttan, paycell sanal karta aktarıma 2.90 tl masraf almışlar..mh artık öyle dedi..iyice kafayı yediler.

Yasal düzenlemeyi bahane edip onu da yasaklamışlardı şimdi izin verip para mı alıyor. Hani yasal düzenleme sebebiyle kartlar arası para aktarımı yasaktı. Bunlar bizleri cidden saf sanıyorlar.

ne zaman geldi bu ? ben dün akşam yaptım almadı.

• Ben yüklemeyi banka kartıyla yaptığım halde,bu maili yolladılar.. karttan karta aktarımı uygulamadan yapamayınca,mh ye talimat verdim..onlar yaptı..2.90 tl masraf almışlar,bide hâlâ diyor ki numaranızı taşımışsınız..ulan numaramı taşıyalı 3 yıl oldu.. bunlarla uğraşılmaz..
    PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU]

Edit.. eğer sizde hâlâ almıyorsa işlemi mh yaptığı için almışta olabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 18 Kasım 2023; 13:25:20 >

avel manuel olarak kesmiş komisyonu muhtemelen. ücret almıyor ama, ben dün akşam aktardım., banka kartı ile gelen parayı.

• Turcelle den sms geldi. Yaşamakta olduğunuz sorunla ilgili görsel alıp atın diye. Ama sabah sorun düzeldi. O sebeple mail atmam istenen adrese sorunun düzeldiğini belirten bir masaj atıp teşekkür ettim.

Önceki mesajlarımı görmeyen ve sorun neydi diye merak eden arkadaşlar varsa youtube ödemesi yapmaya kalkınca Paycelle den gelmesi gereken 3D güvenlik şifresi gelmiyordu. O sebeple telefonla görüşmüştüm kayıt açmışlardı. Sorun bu sabah düzeldi ve 3D için gelmesi gereken sms geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 18 Kasım 2023; 14:47:25 >
  • Pesinsatmayan P kullanıcısına yanıt

Ödemeyi nasıl yaptınız, fiziki kar ile mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marseltalon M kullanıcısına yanıt

Ben bir akaryakıt istasyonunda fiziki kart ile ödedim, %20 indirim kampanyasında kazanım oldu. Başka bir hesap ile de karekodlu ödeme yaptım, o da kampanyaya dahil oldu. Yani kampanya şartlarında açık açık belirtildiği üzere hem fiziki kart hem de karekod ile ödemeler kampanyaya dahil.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Hayır işlem komisyonu değil o tutar, kartı uzun süre kullanmazsanız ilk para aktarımında kesilen inaktiflik bedeli...

• 
Sayfa: önceki 11001101110211031104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.