Şimdi Ara

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.470
Cevap
572
Favori
2.036.798
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10981099110011011102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet. Yalnız fişi saklayın bazen fiş başlığı eczacının adı soyadı oluyor, iade gelmezse fişi gönderirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • elliyedi E kullanıcısına yanıt

Sağolun. Saklarım. Bu arada anneme sordum eczane adı yazıyor diye hatırlıyorum dedi. Evimizin hemen altında zaten

• Bu paycell ne dert uygulamaymış. YouTube için kartı yönlendirdim parayı çekti cashback yatırmadı kampanyaya katıl demem gerekmiş. Kimlik doğrulayamadım bir türlü para da çekemiyorum.

• Yav yine mi sorun var,banka kartıyla para yatırdım paycelle,hesaba geçmedi..karttan çıkmış ama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google Play hediye para var da işe yarar ne alınır fikri olan?

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Amaan iyice cozuttular paycell, nays, tosla hepsi ayrı dert.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bugün eczane ve market kampanlasından yararlanayım dedim. Eczane de ödeme sırasında kartla ödemede sorun çıktı. Q kod ile denedik o şekilde ödeme oldu ve 50 TL iade geldi. 1 tane ilaç aldım 200 TL miş. Aft ilacı diş doktoru önerdi umarım işe yarar.

Sonra bir bankamatiğe kartı taktım çıkardım. Ardından Bim'e gittim bu defa kart ile ödemede sıkıntı çıkmadı. 85 TL iade aldım onda da.

Bu arada bir şey sormak istiyorum. Paycell kartıma başka bir yakınımım kredi kartıyla para yükleyip ondan sonra Bim den alışverişi öyle yaptım bu bir sıkıntı yaratır mı?

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

İlk defa kullandıysanız veya uygulamadan şifre değiştirdiyseniz şifre yüklemesi yapmıştır ondan kaynaklanmıştır sıkıntı.

• the_exorcist kullanıcısına yanıt
    Herifler resmen çöktüler paraya 2 gündür,hesaba geçmediler..paycell de var bi işler

• Alsancakweb A kullanıcısına yanıt

Evet öyle oldu. Yılbaşından beri sanal kart kullanıyordum fiziksel kartı yeni aldım ve ilk defa kullandım.

• Oha yani sanal kart ve fiziki kart arasında para aktarımı bile kapanmış bunların yapacağı işe...

• deneme1 D kullanıcısına yanıt

Neredeyse 1 aydır operatör değişikliği sebebiyle yaşadığım SIM ve hesap blokesi sorunu devam ediyor...

0212 243 45 33 numarayı aradım ve ne şifre sıfırlayabildiğimi ne de uygulamaya girebildiğimi söyledim. Kadın bana, yakınındaki Turkcell dükkanına git dedi. PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU]  Bunu yaptım zaten, oralar da "bunlar için yetkimiz yok müşteri hizmetlerini ara" diyorlar. Hesabımı bi kontrol edin dediğimde 3-5 tane güvenlik sorusu sordu sonra sistemlerimiz hata veriyor daha sonra bidaha arayın diyip kapattı.

Mail atmıştım ona da 4 haftadır işleminizin henüz sonuçlanmadı SMS'leri geliyor. Allah kahretmesin bunları, reziller. PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] 

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU]

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU]

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    İşi bile bazı müşteri temsilcileri bu sorunu çözüyor. Aynı durumlari yaşadım bende. Kartlarımin hesabımın silinmesi ile bu sorunum çözülmüştü bende. Sizde aynısını talep edin bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mrmuhendis kullanıcısına yanıt

Son bir kez daha sorayım. Belki bilen vardır.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

Bişey olmaz. Zibilyon çeşit kartla işlem yapıp harcamışlığım var devamke.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cimbomly kullanıcısına yanıt

Ben 2 kez fiziki kartla iade aldım

• mrmuhendis kullanıcısına yanıt
    evet hocam.

• 
Sayfa: önceki 10981099110011011102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.