Şimdi Ara

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1098. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.470
Cevap
571
Favori
2.036.845
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10961097109810991100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiziki kartla şokta ödeyınce iade verdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paco de Lucia kullanıcısına yanıt

Hocam paycell uygulamasında profilim sekmesi ardından yardım merkezine tıklayın ve kampanyaları seçin. Paylaş kısmı açılacak mail uygulamasını seçin ve durumu özetleyin ardından maili gönderin öyle yatırırlar. Genelde aynı gün geliyor çoğu kampanya bazen desteğe yazmak gerekiyor ama olsun. Ben de birkaç ay önce ilk alışveriş kampanyasından yararlanmıştım anında gelmişti

• Sanal market geçerlimi?

• Migros sanal marketten alışveriş yapıp %20 kampanyasından faydalanmıştık sabah iade geldi fakat migrosta yeni kampanya olduğu için iptal edip tekrar alacağım bu %20 iade silinir mi daha önce bir iade işlemi yaptığımızda silinmemişti de

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 500tl akaryakıt aldım fiziki kartla iade yatmadı. Şimdi aradım kayıt oluşturdum.

• İbana transfere ücret getirmişler Fast ile alakalı değil sanırım haftaiçi haftasonu artık hep ücretli mi olmuş?

• erdem_61501 E kullanıcısına yanıt
    aynı kartı mı kullanıyorsun?

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yigit_dark kullanıcısına yanıt
    Hafta içi bir denemek lazım eskiden kampanyalar kısmında ibana gönderim ücretsiz diye kampanya olurdu

• Fiziki kartı bir türlü aktif edemediğim için karekod ile akaryakıt almayı planlıyorum. Eskiden Paycell'in kendi karekod ödeme sistemi vardı. Şimdi TR Karekod ile ödeme kampanyaya dahildir demiş. Herhangi bir akaryakıt istasyonundaki herhangi bir banka POS'unda Paycell uygulaması üzerinden karekod ile ödeme yapabiliyor muyum? Eğer oluyorsa hangi bankanın POS'unu seçersem işlemin sorunsuz gerçekleşme ihtimali artar?

• ensar14 E kullanıcısına yanıt

abim fiziki kartla şokta ödeme yaptı. hemen mesaj geldi iade tutarı hesaba yattı diye.

• Bilen Biri kullanıcısına yanıt

Daha önce de yazmıştım. Ben Opet'te Akbank POS'undan ödedim. Paycell uygulamasındaki karekodla ödeme yaptım, sorun yaşamadım.

• Bilen Biri kullanıcısına yanıt

çalışanların kampanyadan haberi yok. kampanya detaylarında yazanları okuyun diyor. demek ki çalışanların okuma yetisi yok.

bana söyledikleri paycel qr ödeme cihazından işlem yapmanız lazım diyor. Hangi akaryakıt istasyonunda paycell qr cihazı var dedim cevap veremedim. kfc ve burger king'de var diyor.

kampanya market ve akaryakıtta geçerli burger king'ten banane.

benim forumda okuduklarım şunlar. bim be şokta fiziki kartla ödemede geçerli. migros sanal markette de geçerli. ona göre ödeme yapın.

Varsa başka yöntem bilen yazsın .opet veya shellde direk postan qr ödemeyle oluyor mu ? akaryakıt alabilen var mı ?

şok win uygulamasına fiziki karttan ödeme yapsak 500tl iade alabilir miyiz? sanırım şok win uygulamasına bakiye yükleyen biri vardı?

• hocam paycell fiziki kart ile şok win uygulamasına mobil uygulamadan 500tl atınca 100tl iade veriyor mu ?

abim şok marketten paycel fiziki kartla ödeme yaptı 100tl iadesi anında yattı.

• Şok win e sanal karttan yüklesek %20 iade verir mi?

kampanya tek seferlik olduğu için 2. alışveriş hatası yapmayın diye dedim farklı hesaplarsa sorun olmamalı

hocam şartlar değişmiş karekod ve nfc vs diyor.

• Paycell de nfc mi var?

• Paycell market %20 kampanyası ile migrostan yapılan alışveriş ürün eksiği ile 500 altına düştü. Paycell de peşin iade olarak gözüküyor. Kampanyayı saymayacağını biliyorum. Yeniden alışveriş yapsam "kampanya yı bir kez kullandın bir daha kullanamazsın" dermi acaba?

• Engin8479 E kullanıcısına yanıt

Tek seferlik o kampanya. Tekrar yararlandıracakları sanmıyorum.

• Paycell'den masrafsız para göndermenin bir yolu var mı?

• 
Sayfa: önceki 10961097109810991100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.