< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1099. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hayır yok. Karekod var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
son günlerde uygulamada şifreniz bloke oldu uyarısı çıkıyor. şifre yenileme için mail adresine link atıyor ve yeni şifre almaya çalışıncada gün içinde 1 kez şifre alabilirsiniz şeklinde hata oluşuyor.
-
Verir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Market ve akaryakıt kampanyası kişiye özel sanırım.
Uygulamada görünmüyordu sms attım gelen cevap
Kampanya kriterlerini saglamadiginiz için katiliminiz alinamamistir. Size uygun diger kampanyalar için paycell.com.tr'yi ziyaret edebilirsiniz. B002
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kişiye özel
-
BP istasyonundan temassız ödeme yaptım anında yattı (hangi bankanın pos cihazı olduğunu hatırlamıyorum)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Akaryakıt iadesi için qr ödeme şartmı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Denizbank ATM'sinde şifre yükleme menüsünü bulsaydınız keşke, kendi deneyimlerimden 2 örnek vereyim...
1. Hesabınıza kartı yeni tanımladıysanız istediğiniz kadar şifre değiştirin ilk işlemde size mesaj ile iletilen ilk şifreyi istiyor, sonra değişiklik kabul görüyor...
2. Uzun süredir kartınızı kullanmadıysanız veya sanal işlemlerde çok kullanıp fiziki harcama yapmadıysanız (Paycell ile ilgili değil birçok bankada) kart bloke oluyor ve yeniden şifre oluşturursanız kullanıma açılıyor...
Bu arada Paycell Denizbank altyapısını kullanıyordu değişti mi bilmiyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 13 Kasım 2023; 16:45:24 >
CarrefourSA, Şok gibi yerlerden sadece nakit mi yükleme oluyor?
Denizbank ATM'sinde şifre yükleme menüsünü de iki kez denedim. Bankanız bu işleme onay vermedi tarzında bir hata veriyor.
-
Yazdığım 2 maddeyi de deneyip sonuç alamadıysanız müşteri hizmetleri ile görüşün bence...
qr ile ödeme yapamıyorum aynı sorunu yaşayan var mı? hesapta bakiye var qr okuttuktan sonra kullan kısmına bastırmıyor.
-
-
Arkadaşlar paycell fiziksel kartı eczanelerde direk kullanabiliyor muyuz yoksa ona özel cihaz mı olması lazım. Bir ilaç almam lazım pahalı biraz %25 iadeden faydalanayım dedim de.
-
iade gelen parayı çekebiliyor muyuz?
-
Evet ama masraf çıkarıyor artık
Özel cihaza gerek yok eczanelerde olması imkansız zaten
Yani gönül rahatlığı ile kullanabilirim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X