Şimdi Ara

Pax Twisted Fate

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi bedava skin konusu gibi durdu ama değil , şu link dikkatimi çekti. LİNK Bin dolara pax twisted fate bunu alacağıma tüm skin ve championları rpyle açarım.

Edit: Şöyle bir açıklamada var:This skin was only given out at PAX in 2009 when League of Legends wasn't popular. There is only a very limited number of these skins.

Edit2:demek istediğim kim alır ki bunu (zenginlikle alakası yok (mantık arıyorum) bu değerde RP yükletirseniz yapamayacağınız şey yok lolde.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayakeasy -- 6 Eylül 2013; 21:02:46 >

• yani?
  • Bu oyle diger tum champlarin skinlerine sahip olmak gibi birsey degildir. Bu skin tek basina butun skinlere yetecek kadar degerlidir.
  • Bu skinlerden 100 tane üretildi ve üreten kör oldu
  • O skin oyundaki tüm eşyalardan,chamlardan,skinlerden daha değerlidir.
  • Hdloader11 almıştı 300e falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Bu oyle diger tum champlarin skinlerine sahip olmak gibi birsey degildir. Bu skin tek basina butun skinlere yetecek kadar degerlidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ahri Cosplay Dediğin...
    11 yıl önce açıldı
    Fight night champion-Isaac frost
    14 yıl önce açıldı
    Black myth wukong
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hdloader11 konuya bekleniyor.
  • DoubleJift kullanıcısına yanıt
    Uretenin ameliyat masraflari dahil edildigi icin pahali :D
  • oyundaki en ender öğelerden biri yani gayet doğal :)

bundan daha ender olabilecek sadece 100 kişiye (ayrıca bi de 500 kişiye dağıtılanı var) dağıtılan beta tester summoner iconları var benim bildiğim. skinler arasında zaten en değerlisi pax tf direkt

manevi bişey illa maddiyata ve mantığa dökmeye gerek yok
  • İcinde sadece bu skin olan 1 lv hesap bile asiri para ediyor.Pax skinleri cok degerli cunku belirli bir zaman diliminde cok az veriliyor.
  • Tamam asiri sinirli sayida ama yine de cok pahali. Oyle guzel bir sey de degil bence. Tabi gorus meselesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Adaniellium

oyundaki en ender öğelerden biri yani gayet doğal :)

bundan daha ender olabilecek sadece 100 kişiye (ayrıca bi de 500 kişiye dağıtılanı var) dağıtılan beta tester summoner iconları var benim bildiğim. skinler arasında zaten en değerlisi pax tf direkt

baktım da fena değilmiş rammuslu ikon
  • hdloader11 bekleniyor

• Bugün rönesans döneminde leonardo da vinci'nin kendi elleriyle yapıp kullandığı 15 tabağıyla dünya üzerindeki tüm yemek takımı fabrikalarını satın alabilirsin. Neden o eski tabaklar şimdikilerden güzel mi? Tabikide hayır. Daha mı kaliteli kullanışlılar? O da hayır. Ama dünya üzerinde sınırlı sayıdalar ve ne kadar isterseniz isteyin o tabaklara başka bir ulaşım yolu yok. Yani demek istediğim bu pahalı skinleri bir çeşit antikacılık, koleksiyon olarak düşünün. Kimse onları görüntüsü efektleri ince işçiliği için almıyor aslında, nadir oldukları için alıyorlar.
  • Koleksiyoncular icin paranin onemi yoktur. Ben bu skini almak icin cok ugrastim fakat nasip olmadi. Pax TF sadece NA da calisiyor ve NA daki hesabimi kapatali uzun zaman oldu :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mösyö Bolamyer

quote:

Orijinalden alıntı: Adaniellium

oyundaki en ender öğelerden biri yani gayet doğal :)

baktım da fena değilmiş rammuslu ikon

evet, oyun içi görünüşü de güzel euwde bir arkadaşımda var. şans valla keşke beta döneminde üşenmeyip oynayaymışım biraz daha

• quote:

Orijinalden alıntı: BSG

Bugün rönesans döneminde leonardo da vinci'nin kendi elleriyle yapıp kullandığı 15 tabağıyla dünya üzerindeki tüm yemek takımı fabrikalarını satın alabilirsin. Neden o eski tabaklar şimdikilerden güzel mi? Tabikide hayır. Daha mı kaliteli kullanışlılar? O da hayır. Ama dünya üzerinde sınırlı sayıdalar ve ne kadar isterseniz isteyin o tabaklara başka bir ulaşım yolu yok. Yani demek istediğim bu pahalı skinleri bir çeşit antikacılık, koleksiyon olarak düşünün. Kimse onları görüntüsü efektleri ince işçiliği için almıyor aslında, nadir oldukları için alıyorlar.

Adam olayı özetlemiş. Helal

• quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Koleksiyoncular icin paranin onemi yoktur. Ben bu skini almak icin cok ugrastim fakat nasip olmadi. Pax TF sadece NA da calisiyor ve NA daki hesabimi kapatali uzun zaman oldu :(

TR support ekibi bu şekilde sorunlarda yardımcı oluyor. TR serverında hiç bir özel skin kodu geçerli olmadığı için ticket attığın taktirde code'u hesabına işliyorlar
  • waiting..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.