Şimdi Ara

Pax Twisted Fate (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 500 liraya falan da bulunuyor bu skin, TF oynasam mutlaka alırdım.
  • BSG B kullanıcısına yanıt
    TR de ozel skin sahibi olmak diye bir kavram yok. Adamlar Legendary skini indirime sokuyorlar, legacy veya limited dinlemeden yeniden satisa cikartip birde indirimli yapiyorlar. Yani Pax TF gibi bir skinin TR serverinda degeri yok gibi birsey.
  • Oyundaki her seyden daha degerli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tanıdık bi arkadaşta mevcut, söylediği cümle şuydu;

'olmayan adam için elmas, olan adam için çöp.'

cidden, sustum ve yaptığım şeyi yapmaya devam ettim. o günden beri düşmanımdır kendisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Koleksiyoncular icin paranin onemi yoktur. Ben bu skini almak icin cok ugrastim fakat nasip olmadi. Pax TF sadece NA da calisiyor ve NA daki hesabimi kapatali uzun zaman oldu :(

Düz mantıkla yazdım , belki biraz uğraşlı olur ama eğer bulursanız ve paranız varsa rp alıp hesabı Na geçirip sonra Trte geçirin eğer oluyorsa ?
  • görenin kör olduğu skin
  • Pahalıda kime göre neye göre 3bin tl verip knight online karakteri satın alınan bir ülkede yaşıyoruz parası olan için birşey değil. 3bin az söylemiş bile olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cremiesto

Pahalıda kime göre neye göre 3bin tl verip knight online karakteri satın alınan bir ülkede yaşıyoruz parası olan için birşey değil. 3bin az söylemiş bile olabilirim.

Ortalama bir fiyat 3.000, 5.000'i bile bulabilir...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banlanan hesabımda vardı. Amele gibi kullandım şimdi anlıyorum değerini
  • quote:

TR de ozel skin sahibi olmak diye bir kavram yok. Adamlar Legendary skini indirime sokuyorlar, legacy veya limited dinlemeden yeniden satisa cikartip birde indirimli yapiyorlar. Yani Pax TF gibi bir skinin TR serverinda degeri yok gibi birsey.

Kesinlikle katılıyorum. Westte oynandığında oyundaki insanların çıldırdığı skinleri TR serverında bilmiyorlar bile. Yani o skinin bir geçmişi olduğu özel olduğu ender olduğu konusunda kimsenin bir bilgisi yok.
  • Sonra dedim ki ben buna...
  • Sadece 2bin adet var diye biliyorum gerçekten iyi TF oynadığımı düşünsem alırım.
  • Oyundaki en değerli şey.
    Challanger hesabı PAX TF ile denk tutamazsın yeterince para harcanmamışsa.
  • quote:

Hangi legendary skini indirime sokmuşlar ?
    Sadece Headmistress Fiora özel bir günde satışa çıkmıştı o da indirimsiz. Bunun dışında başka hangi limited veya legacy skini özel olarak satışa koydular ve indirim yaptılar hatırlayamıyorum.

TR serverinda oldukça fazla skin dağıtımı ve indirimi yapılıyor farkındayım ama kötülemek için saçmalamaya başladınız artık.
  •  Pax Twisted Fate
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wabisuke

quote:

Hangi legendary skini indirime sokmuşlar ?
    Sadece Headmistress Fiora özel bir günde satışa çıkmıştı o da indirimsiz. Bunun dışında başka hangi limited veya legacy skini özel olarak satışa koydular ve indirim yaptılar hatırlayamıyorum.

TR serverinda oldukça fazla skin dağıtımı ve indirimi yapılıyor farkındayım ama kötülemek için saçmalamaya başladınız artık.

Yanlis hatirlamiyorsam meka kha olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben skin bugu ile paxtf alıp oyuna girmiştim adamlar legendary skin mi o diye soruyorlardı yani tr bu skinin değeri yok
  • SupriseParty Fiddle i sen 1350 lik bir skin saniyorsan hic tartismaya girmeyelim. O skin Legendary bir skindir fakat ciktigi doemde Riot surpriz yaparak sadece o skini 975 RP olarak cikartmistir. Bu sene icindeki fiyat degisikliklerinden sonra ise 1350 olarak yeniden fiyatlandirildi. Yakin bir doemde ise 650RP ye TR de indirime girdi.
    Ayrica Fidd, Fiora ve Katarina gibi skinlerinde limited+legacy olmasina karsin satisa yeniden cikmasi TR serverinde "degerli skin" kavraminin yerinde olmadigi anlamina gelir. Gecen gunlerde takimima Striker Ezreal skinli bir adam denk geldi ve karsi takimda dahil herkes o oyuncuya iyi dileklerini iletti. Fakat TR de boyle bir skin gordugumuzde aklimiza gelen ilk sey; "bunu hangi indirmden" veya "hangi kod dagitimindan aldin" demek olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevik42

ben skin bugu ile paxtf alıp oyuna girmiştim adamlar legendary skin mi o diye soruyorlardı yani tr bu skinin değeri yok

ben pax jaxla girince kardeş o skini nasıl aldın diye sorup duruyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: stealthmass

quote:

Orijinalden alıntı: cevik42

ben skin bugu ile paxtf alıp oyuna girmiştim adamlar legendary skin mi o diye soruyorlardı yani tr bu skinin değeri yok

ben pax jaxla girince kardeş o skini nasıl aldın diye sorup duruyolar

magma renektonla girmiştim o ara çalıdaki riot şeyi var diye riotcu sanmışlardı çaktırmamış oyun sonuna kadar eğlenmitşim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.