Şimdi Ara

pavilion dv 6 3104et ilk izlenimlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hepsiburadadan sipariş ettiğim ve onlarca telefon ve mailden sonra ancak 13 günde elime ulaşan cihaz hakkında ilk izlenimlerimi paylaşmak istedim.tabi profesyonel yorumlar yapamayacağım o kadar anlamam bilgisayardan..

öncelikle hplerde en büyük sorun ısınma sorunu olarak bilindiği için ilk bundan bahsedeyim.işlemci i7 olduğu için çok fazla ısınacağını düşünerek logitech n100 soğutucu aldım..Dün makina 13 saat aralıksız açık kaldı ve test etmek için 4 saate yakın gta san andreas oyununu oynadım..elimde başka oyun yoktu o yüzden bunu denedim..13 saat açık kaldıktan ve 4 saat oyun oynandıktan sonra core temp ile aldığım sonuç beni şaşırttı..çünkü maksimum 71 dereceye çıktı derece..yani logitech n100 veya eşdeğer bir soğutucu ile kullanıldıgında ısınma sorunu yok denecek kadar az..

son günlerde konuşulan karıncalanma ve dalgalanma sorunundan bahsedeyim..dalgalanma sorunu yok cihazda ama çok dikkatli bakınca karıncalanma sorununun olduğu görülüyor. şimdilik gözlerimi rahatsız etmiyor ama ilerde sorun yaratacakmı bilmiyorum.. bu sebeple servise vermek veya iade etmek istemiyorum çünkü öyle birşey yaparsam hepsiburada denen site beni aylarca uğraştıracak eminim..

kısacası ısınma sorunu normal bi soğutucuyla halledilebilen ve sanırım kronik karıncalanma sorunu olan bir cihaz..performansı çok iyi..tavsiye ediyor musun diye soran olursa, evet ediyorum gerçekten güzel cihaz ama gidip görerek almanızı şiddetle tavsiye ediyorum..hepsiburada denen siteden alırsanız sinir krizi geçirtebilirler size..

sormak istediğiniz şeyler olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım..

iyi forumlar dilerim

• güle güle kullanın
  • Hayırlı olsun, umarım evdeki ısıtıcınızı kapatıp hp ile ısınmazsınız yakında :)
  • Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.
  • teşekkür ederim arkadaşlar, bugün cod4 modern warfire 2 yi yaklaşk 4 5 saat boyunca oynadım sıcaklk yine 70 dereceyi geçmedi.metal olmasına karşın rahatsız edecek derecede ısınmıyor cihaz,tabi bunda soğutucunun da payı var sanırım.şunu da ekleyeyim, oyundan çıkış yapıldıktan en fazla fazla 5-6 dk içinde ısı dereceleri 45- 50 civarına düşüyor..
  • Hayırlı olsun.Umarım ilerde Laptop çok ısınıyor diye konu açmazsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtiMX4

Hayırlı olsun.Umarım ilerde Laptop çok ısınıyor diye konu açmazsınız

inşallah hocam çok ağır uygulamalarla pek işim olmuyor, şimdilik bir sorun yok yani.umarım ilerde de olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende aynı makineyi kullanıyorum soğutucu olmadan şuan Dead Space 2 oyunuyorum yaklaşık olarak 2 saatlik oyundan sonra soğutucusuz sıcaklık 80-85 arası oluyor eğer altını birkaç santim yükseltirsem sıcaklık ort 5 derece kadar düşüyor soğutucu ile 70 derecelerde olması gayet normal bencede ısınma sorunu yok,dalgalanma sorunu benim makinemde de yok fakat sanırım karıncalanma hepsinde var forumda çok az insana denk gelmiş herkesin ki aynı ama beni rahatsız etmiyor bellide olmuyor yazın müsait olduğumda servise yollayacağım zaten HP şuan için çözüm bulamamış bekleyip görücez 2 yıl garantisi var son ayında bile yollasam karıncalanma sorunu giderilecek birşeykilde onun için içim rahat verdiğim fiyata alabileceğim bence en performanslı ve şık makine 3104 olurdu ve bende aldım
  • Merhaba arkadaşlar.

Bende sözü geçen PC'yi SÜPER HIZLI GÖNDERİM ile hepsiburada'dan sipariş ettim. Dedim ya süper hılzı dolayısı ile 1 hafta oldu hala gelmedi. Attığım mesaj adeti doğal olarak 10u geçti. En son bu gün tekrardan mesaj attım, iptal etmek istiyorum diye ama ne hikmet ise kargoya verdiler ve iptal mesajımı yine okumadılar 1 yada 2 güne gelmesini umut ediyorum. Bu ürünü alırken çok arastırdım bu fiyata bulunabilecek en iyi ürün gerçekten buydu. Karıncalanma olayı ve duyduğuma göre INTEL CHIPSET hatası gibi sorunları cıkabiliyormuş. Onları da gelince yazarım artık. Allah kimseyi hepsiburada. com'a muhtaç etmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foxryum -- 28 Şubat 2011; 20:27:33 >

• @akdenizx Bende hepsiburada dan sipariş verdim, hızlı gönderi diyodu fakat hala tedarik sürecinde. :S

Sizin süreç nasıl ilerlemişti ? Yani tedarikçi firmadan yolladıkları için, tedarik sürecinde yazsa bile şuan kargo ya verilmiş olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AVCΙ -- 2 Mart 2011; 20:29:08 >
  • Sonuda elime ulaştı. şuan'a kadar gayet memnunum. Herşey yolunda. Tek sorun bu seri bilgisayarların ortak özelliği olan dikkatli bakılınca ekranın karıncalanması. ( cok cok dukkatlı bakmanız ve ekranı sıyah tonlarına lamanız gerekıyor)
  • elime geçse de karıncalanmasını olsa görüyim diyorum artık :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.