Şimdi Ara

PATLAK amortisör ÇİFT değiştirilmek zorundamı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • özel servis ön düzeni komple değiştirecek ama sadece sağ amortisör patlak değiştirince iki amortisör birden değişmeli deyip 2 adet almamı söyledi
    ucuz bir parça olsa alırım sorun değil ama tanesi 200 lira olan amortisörden neden 2 adet almak zorundayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=14405046

• hayır hocam öyle bir hataya düşmüştüm sen düşme.
  • ayni sorunun cevabini bende merak ediyorum.benim de astra g sag on amortisorden kutur kutur ses geliyo.korkumdan sanayiye gidemiyorum.senin arac ne hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=14405046

teşekkür ederim
    amortisörün patlak olduğunu (yağ sızıntısı) usta bizzat bana gösterdi
    verdiğiniz linkte patlak amortisörün frenleme ve virajlarda savrulmadsn dolayı risk yarattığı yazılmış
    s40 1.9 t4 ü o kadar agresif kullandığım halde hiçbirini yaşamadım
    hatta aracıma binenler senin arabanın ön düzeninde sorun varsa bile hiç belli etmiyor dediler

tamsm patlak olan değişir ona itirazım yok ama ikisi birden değişmesi bana mantıklı gelmedi

• kesınlıkle çift degişmesı lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de çiftini değiştirdim. hatta amortisör kulelerinde de sorun varmış. adam gösterdi sökülünce. onları da değiştirdik. daha önce ufak kasiste altını yere vuran araba amortisörleri değiştirince vurmaz oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teterboro

ben de çiftini değiştirdim. hatta amortisör kulelerinde de sorun varmış. adam gösterdi sökülünce. onları da değiştirdik. daha önce ufak kasiste altını yere vuran araba amortisörleri değiştirince vurmaz oldu

hocam kule denilen şey amortisör takozumu

• Mnr980 kullanıcısına yanıt
    Neden?

• Benim Astra g dende stabilize yolda lok lok gibi bir ses var acaba amortisör den mi

• Paco-De Lucia P kullanıcısına yanıt
    aracın ergonomisi açısından.
    aslında 4ü degişse süper olur.

• Mnr980 kullanıcısına yanıt
    Anladilm hocam..

• Paco-De Lucia P kullanıcısına yanıt
    Benım başıma geldı aracımı aldıgımda arka amartüsörler patlaktı böyle bende 6 ay bindim sonra degiştirdim
    patlak amartüsörler tabla fişeklerinide zarar vermiş. şu an tabla fişeklerinden gıcırtılar gelıyor yağlayınca geçiyor :)

• Kesinlikle çift değişmeli.

Nedeni:
    Değişmeyen eski amortisör daha esnek ve nispeten yorgundur.
    Dolayısı ile bütün yük değişen yeni amortisöre biner.
    Sonuçta değişen yeni amortisör patlar.

Her iki amortisörün de aynı sertlikte olması gerekir ki araç da dengeli olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mllm -- 3 Mayıs 2015; 12:49:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuKır

özel servis ön düzeni komple değiştirecek ama sadece sağ amortisör patlak değiştirince iki amortisör birden değişmeli deyip 2 adet almamı söyledi
    ucuz bir parça olsa alırım sorun değil ama tanesi 200 lira olan amortisörden neden 2 adet almak zorundayım

Hangi araba bu çokpahaliymis aamortisör. El atmisken yyayları da ddeğiştirinhepsini cçifter. Sonra bi 10 yıl kafaniz rahat ve konforlu olarak aravinizi kullanırsınız. İnternetten fiyat bakın 150 ye fln bulunabilir amortisor

• udmexpert U kullanıcısına yanıt
    volvo s40 1.9 t4

• hayır para tuzağı.
  • ben bir keresinde amortisör değiştirdim biri yağ kaçırmış diğeri sapa sağlam salak gibi 2 sıfır aldım değiştirdik tane başı işçilik verdik bide :S üstüne o sağlam olanı orada bıraktık sonradan öğrendim onları satıyor adam yarı fiyatına. bir keresinde de egzozda böyle şeyedenk geldim sonra akıllandım tüm ne çıktıysa hurda bile olsa alıyorum parçamı.
  • Değişen amortisör ile karşılığı aynı sertlikte olmadığı için aracın kıçı başı ayrı oynar, o yüzden patlayan amortisör ve karşılığı çift olarak takım halinde değiştirilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.