Şimdi Ara

Pasta-Cila

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
20.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgili forum üyeleri öncelikle herkezin ramazan bayramını en içten dileklerimle kutluyorum
    Opelimi alalı 4 sene oldu ve pasta cila çektirmeye karar verdim ancak bir zararı varmı bilmiyorum siz değerli forum üyelerinin yardımına ihtiyacım var lütfen bilgili arkadaşlar yardım etsin
    ayrıca bu uygulama ne kadar sürer fiyat aralığı nedir 100 tl isteyen var 400 isteyen var bunun aslı nedir
    Hayırlı geceler

• küçük bir inceleme ve araştırma sonucunda alacağınız malzemeler

koçtaş veya bir yapı marketten cila microfiber bez pasta o kadar

kendiniz yapabilirsiniz abartılacak bir hadise değil.toplamda 50 lira ile 100 lira rası bir malzeme parası tutar ve bir kaç kullanımlık ta geri kalır kolay gelsin
  • başka bilgisi olan yokmu
  • Pasta işini herkes yapamaz ve ellede yapılması özellikle homojen olarak yapılması oldukça zor olan bir işlem.

Üzerinden kat alıyor ki gerektiği yerde makineyle işlem sırasında su ile de inceltiyorlar.Bilmeyen kişinin yapması biraz meşakkatli ki 4 ay kadar önce merter realin oradaki bir yerde 50 tl ye yaptırmıştım annemin aracını,güzel de oldu.

400tl biraz fazla ancak sen araştır ve pasta işlemi istediğin kadar sağlıklı olarak ellede yapılmaz ki bilen tarafından yapılması daha iyi.

Bu arada köpüklü yıkama denilen uygulamayıda yaptırmayın ,odakta yıkadılar araç benbeyaz oldu boya yandı bu yüzden de pasta yapıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

Pasta işini herkes yapamaz ve ellede yapılması özellikle homojen olarak yapılması oldukça zor olan bir işlem.

Üzerinden kat alıyor ki gerektiği yerde makineyle işlem sırasında su ile de inceltiyorlar.Bilmeyen kişinin yapması biraz meşakkatli ki 4 ay kadar önce merter realin oradaki bir yerde 50 tl ye yaptırmıştım annemin aracını,güzel de oldu.

400tl biraz fazla ancak sen araştır ve pasta işlemi istediğin kadar sağlıklı olarak ellede yapılmaz ki bilen tarafından yapılması daha iyi.

Bu arada köpüklü yıkama denilen uygulamayıda yaptırmayın ,odakta yıkadılar araç benbeyaz oldu boya yandı bu yüzden de pasta yapıldı.

Köpüklü yıkama dediğiniz nedir? 1 TL atıp, köpük makinesinden self servis yaparak arabaya sıktığımız köpük mü?

• Dün pasta+cila 25 tl ye aldık tabi bu paraya fazla kaliteli olmıyacağını biliyorduk;3 arabaya yaptık sünger ile iyicene gölgede 3.30 saatimizi aldı ama eskisinden fark oldu beyaz araçlarda pek belli olmuyor ama koyu olduğu zaman kendini gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: empire_loups

quote:

Pasta işini herkes yapamaz ve ellede yapılması özellikle homojen olarak yapılması oldukça zor olan bir işlem.

Köpüklü yıkama dediğiniz nedir? 1 TL atıp, köpük makinesinden self servis yaparak arabaya sıktığımız köpük mü?

EVET

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pasta cila fiyat
    5 yıl önce açıldı
    pasta-cila ton farkını giderirmi
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • profesyonel olarak pasta cila, boya koruma yapan birisi olarak elle pasta cila yapılmaz. Elle yapılan pastacila sadece tozunu alır arabanın. Mutlaka profesyonel kişilere yaptırın eğerki işin ehli birisine yaptırmazsanız olacak sorunlar ;

- ton farkı
    - boyanın solması
    - kılacal çiziklerin giderilmemesi
    - arabanın plastik ve lastik aksamlarına pasta cila bulaşması

pasta cilanın fiyatı arabanın rengi, modeli, çizik durumuna göre farklılık gösterir. Örneğin beyaz renkli bir arabaya daha ucuza yapıyorken siyah bir arabaya daha cok fiyat istiyorum ben. Ayrıca pasta ciladan sonra boya koruma yapılmasını şideetle tavsiye ederim. Daha sorunuz olursa burdan cevaplayabilirim.

eğer izmirdeyseniz yardımcı olabilirim değilsenizde dediğim gibi profesyonel kişilere yaptırın ucuza kaçmayın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beetle Juice -- 1 Eylül 2011; 11:53:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: West 

profesyonel olarak pasta cila, boya koruma yapan birisi olarak elle pasta cila yapılmaz. Elle yapılan pastacila sadece tozunu alır arabanın. Mutlaka profesyonel kişilere yaptırın eğerki işin ehli birisine yaptırmazsanız olacak sorunlar ;

- ton farkı
    - boyanın solması

pasta cilanın fiyatı arabanın rengi, modeli, çizik durumuna göre farklılık gösterir. Örneğin beyaz renkli bir arabaya daha ucuza yapıyorken siyah bir arabaya daha cok fiyat istiyorum ben. Ayrıca pasta ciladan sonra boya koruma yapılmasını şideetle tavsiye ederim. Daha sorunuz olursa burdan cevaplayabilirim.

eğer izmirdeyseniz yardımcı olabilirim değilsenizde dediğim gibi profesyonel kişilere yaptırın ucuza kaçmayın derim

cila makinası hiç kullanmadım kullanmakta istemiyorum boyayı haşat eden çok kullanıcı gördüm vs.

kaliteli bir cila ile cilayı hep elimde kendim atarım.kullanma talimatında nasıl bir şekilde yapılacağı yazıyor

plastik aksamlara kağıt bant çekerim her daim ve pırıl pırıl.

o profesyonel firmalarada gittiğinizde size söylenen ifade bir yıl sonra gel tekrar yineliyelim

yani araçtaki film katmanı yağmur çamur kuş atıkları vs yok oldu gitti.verdiğimiz parayla beraber.

boya koruma denen hadisede bana göre cilanın daha da pahalı hali

ve süslenmiş versiyonu boyanın üzerine teflon bir tabaka atmaksa cila bu işi yapıyor zaten.

profesyonel bir uygulama bizim yaptığımızla fiyat ve performans olarak farklılık gösterebilir o da ayrı bir konu tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

quote:

Orijinalden alıntı: West 

profesyonel olarak pasta cila, boya koruma yapan birisi olarak elle pasta cila yapılmaz. Elle yapılan pastacila sadece tozunu alır arabanın. Mutlaka profesyonel kişilere yaptırın eğerki işin ehli birisine yaptırmazsanız olacak sorunlar ;

- ton farkı
    - boyanın solması

cila makinası hiç kullanmadım kullanmakta istemiyorum boyayı haşat eden çok kullanıcı gördüm vs.

kaliteli bir cila ile cilayı hep elimde kendim atarım.kullanma talimatında nasıl bir şekilde yapılacağı yazıyor

plastik aksamlara kağıt bant çekerim her daim ve pırıl pırıl.

o profesyonel firmalarada gittiğinizde size söylenen ifade bir yıl sonra gel tekrar yineliyelim

yani araçtaki film katmanı yağmur çamur kuş atıkları vs yok oldu gitti.verdiğimiz parayla beraber.

boya koruma denen hadisede bana göre cilanın daha da pahalı hali

ve süslenmiş versiyonu boyanın üzerine teflon bir tabaka atmaksa cila bu işi yapıyor zaten.

profesyonel bir uygulama bizim yaptığımızla fiyat ve performans olarak farklılık gösterebilir o da ayrı bir konu tabi.

zaten psata cila yaptırın 300 lira verin demiyorum. Düzgün yapılan bir pasta cilanın hakkı en fazla 75 - 100 lira arasıdır. Ancak pasta cila elle yapılmaz nedeni ise çiziklerin tam giderilmesi elle mümkün olmuyor. Siz elininizle 1 kere döndüğünüz yeri makina aynı zamanda 1000 defa dönüyor. Pasta cilayı yaptırdıktan ya da kendiniz yapabiliyorsanız makine ile yaptıktan sonra meguiars dispenser uygulayabilirsiniz elinizle. Çok basit bir işlemdir.

http://www.724odeal.com/295-920-large/dagitici-sise-dispenser.jpg

• herkeze teşekkür ederim arkadaşlar peki onun yerine sonax'ta 300 tl'ye boya koruma yaptırsam nasıl olur yardım edine yanlış işler olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEHMETXXXX

herkeze teşekkür ederim arkadaşlar peki onun yerine sonax'ta 300 tl'ye boya koruma yaptırsam nasıl olur yardım edine yanlış işler olmasın

sonaxta boya koruma yaptırmıştım bende aracım siyah gayet memnun kaldım ama 300 tl fazla gibi geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

quote:

herkeze teşekkür ederim arkadaşlar peki onun yerine sonax'ta 300 tl'ye boya koruma yaptırsam nasıl olur yardım edine yanlış işler olmasın

sonaxta boya koruma yaptırmıştım bende aracım siyah gayet memnun kaldım ama 300 tl fazla gibi geldi

İnternet sitesinde yazan fiyat o acaba indirim olurmu
  • Pasta aşındırıcı bir işlemdir, siz aracınızı alalı henüz 4 sene olmuş, aracın pastaya ihtiyacı olduğuna eminmisiniz? Bu noktada önce mutlaka profesyonellere danışın ve kendi başınıza pasta uygulaması yapmayın. Basit gibi görünen bu iş aslında ciddi tecrübe istemekte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

küçük bir inceleme ve araştırma sonucunda alacağınız malzemeler

koçtaş veya bir yapı marketten cila microfiber bez pasta o kadar

kendiniz yapabilirsiniz abartılacak bir hadise değil.toplamda 50 lira ile 100 lira rası bir malzeme parası tutar ve bir kaç kullanımlık ta geri kalır kolay gelsin

Microfiber bez degilde üstüpü olacak hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: empire_loups

quote:

O benzinlikteki yıkama aleti mahvetti benim arabayı 1 kere girdim bi daha girmedim zaten.Sürttü çizdi heryeri ufak ufak

• quote:

quote:

quote:

ben 150 tl ye yaptırmıştım ama aveayla kampanyaları vardı ozman internet sitelerinde standart fiyatları yazıyordur ama gittiğin yerlerde mutlaka pazarlık yap.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben 150 tl ye yaptırmıştım ama aveayla kampanyaları vardı ozman internet sitelerinde standart fiyatları yazıyordur ama gittiğin yerlerde mutlaka pazarlık yap.

peki teşekkür ederim anıl bey şimdi siteye bidaha bakıyım

• Bende cila makinesi var, ucuz basit hem dönüyor hem titriyor. Eğer bastırırsan dönmesi duruyor.

DYO marka ince pasta ve cila ile yapıyorum.

Köşelerde makinayı kullanma, platik aksamın yakınında makinayı kullanma, güneş altında yapma.

Makinaya bastırma.

El becerin yoksa birilerine yaptır.
  • İyi bir yerde 100 tl'ye yaptırılır.
    3 saat ne uğraşacaksın, bir de kötü olursa üzülürsün.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.