Şimdi Ara

Passolig hangi kargo?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kartımı gidip şubeden almak istiyorum bu mümkün mü acaba? hangi kargo firması ile gönderiyorlar bu kartı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Passolig Hangi Kargo ile Çalışıyor?

Passolig kartlarınız, PTT Kargo aracılığıyla adresinize teslim edilmektedir. PTT Kargo, Türkiye'nin en büyük kargo şirketlerinden biridir ve Passolig kartlarının güvenli ve hızlı bir şekilde teslim edilmesini sağlamaktadır.

Passolig kartınızı talep ettiğinizde, kartınız üretildikten sonra PTT Kargo'ya teslim edilir. PTT Kargo, kartınızı kayıtlı adresinize teslim eder. Teslimat süresi, bulunduğunuz bölgeye göre değişiklik gösterebilir.

Kartınızın teslim durumunu PTT Kargo'nun web sitesinden veya mobil uygulamasından takip edebilirsiniz. Teslimat sırasında kimliğinizin doğrulanması gerekebilir, bu nedenle teslim alırken lütfen kimliğinizi yanınızda bulundurun.

Passolig kartınızı PTT Kargo dışında başka bir kargo şirketiyle teslim alamazsınız. Kartınızın güvenli ve zamanında teslim edilmesi için PTT Kargo'nun hizmetlerini kullanmanız gerekmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • mumkun degil diye biliyorum onlarin getirmesi gerekiyor unuttum kargonun adini ama turkiyedeki en lanet firma bosuna arayip ne zaman gelecek diye sorma her gun aramistim ben hepsinde yarin gelcek yarin gelcek diye diye 40 gunde gelmisti :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuryenetti bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: Andres Iniesta

kuryenetti bu arada

teşekkürler ne zaman almıştınız çok oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronald07

quote:

Orijinalden alıntı: Andres Iniesta

kuryenetti bu arada

teşekkürler ne zaman almıştınız çok oldu mu?

35-40 gune aldim ama sakin telefonla arayip ugrasma kac kere aramistim yok bugun gelcek yok yarin kesin gelcek :D sinir hastasi olmuştum

• benimki bi haftada gelmişti. Kuryenetten gönderi numaranı alabiliyorsun ve kuryenin cep telini de alabiliyorsun. şubeden alma yok ama kurye ile organizse olabilirsin. Bulunduğun muhitte bi yere apırır veya saat belirlersin. Ama misal Beşiktaş semtine istemişsen , adamı arayıp etilere gel diyemezsin.
  • Benimki 15 günde geldi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.