Şimdi Ara

Aras kargo mu yurtiçi kargo mu? (Karşılaştırma)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
26.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu saatte konu açmama neden olan yurtiçi kargoya teşekkür ediyorum tez zamanda bat !
    Evet hepsi buradadan 2 adet eş zamanlı sipariş verdim biri aras biri yurtiçi. Aras kargo dağıtım arabası binaya gelince beni arayıp emre bey kargonuz geldi diye bilgi verdi ,yurt içi kargo ise ne kapıma bir kağıt bıraktı nede bir mesaj attı. Az önce kargo takibine baktığım zaman resmen sinir küpüne döndüm bunu 200 bininci yapışları adamlar umursamıyor. Şimdi şubeden şubeye fark var diyenler olacak . Hayır arkadaş yok aynı şeyi antalya'daki şubede yapıyor. Siz siz olun karar verirken yurtiçi kargoyu seçmeyin. İşte resimler.

    Aras kargo mu yurtiçi kargo mu? (Karşılaştırma)

    Aras kargo mu yurtiçi kargo mu? (Karşılaştırma)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Öyle soru sormuşsun ki.

    Elektrikli sandalye mi, zehir mi, hangisi ile ölmek istersin diye soruyorsun.

    İkisi arasında mı kaldın. Elbette Aras. Henüz Yurtiçi kadar düşmedi.

    Aras da 2 hafta önce aynı şeyi bana yaptı. Evde olmama rağmen evde bulunamadı dedi. Aradığımda ise biliyoruz. Biz yetiştiremedik. Sistemin kapatmak için başka şansımız yok dediler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki ucu boklu değnek

    İkisinide sevmiyorum. Bütün evde kalıp beklediğim kargocuyu, kapıyı açtığımda not asmışlar. Kapı tıklatsalar ya da zile bassalar alacağım. Öteki yukarı çıkmaya üşenen aşağıdan geri dönen kargocu. Adres bulunamadı deyip peşlerinden koşturuyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celilsaygin -- 4 Nisan 2017; 7:51:44 >
  • Daha yeni arasla yaşadığım sorunu söyleyeyim

    Geçen hafta çarşamba kargoya veriyorum perşembe günü şubeye ulaşıyor fakat ne o gün ne cuma nede cumartesi gelmiyor. Pazartesi Aras kargoyu arıyorum bir gelmedi diyorum

    Şubemizde yeterli eleman yok gönderemiyorum diyor. Siz gelip alın diyor.ki parasını ödediğimiz halde. Şubeye gidiyorum. Bakıyor dağıtıma çıktı diyor. Bu arada kargo paketlerini çöp poşetinde taşıyorlardı. Neyse eve gidiyorum kargo gelmiyor. Sonra bida arıyorum. Gelip alın diyor gidip kargoyu alıyorum.



    Pazartesi günü telefon aldım yurt içiye verildi. telefon aldım salı günü saat 13.00 da elimdeydi. Bence Aras ile yurtiçi karşılaştırılamaz bile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçmalamayın öyle bir karşılaştırma yok, kargo firması farketmez önemli olan elemanların iyi olması.
    Bakırköy şubesindekiler iyi çalışıyordur Yeşilköydekiler iyi çalışmıyordur.Bunun bir oranı yok tamamen şubedeki veya acentedekilerin performansına bağlı olarak değişiyor.
  • saçma şubeler önemli bu konuda genelleme yapmak zor
  • Bizim burada yurtiçi kat kat daha iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir karşılaştırma sağlıksız sonuçlar verir. Firma değilde şube karşılaştırması daha iyi olur



    Ben Tokat'ta yurtiçi kargodan çok memnundum ama edirneye gelince illallah ettirdi burada da Aras çok iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyisi PTT Umarım diğer tüm kargo şirketleri batar Bir ara yurt içi kargo beni aradı kargonuz var gelin alın diye. Bende üzerinde adres yazıyor mu dedim evet dediler o zaman o adrese getirin dedim. Ara sokaklara giremiyoruz dediler. Bende nasıl getirdiyseniz öyle de götürün dedim. Beraberinde götürdüler.



    Aynı şekilde aras kargoda benim ürünümü getirip beraberinde götürmüş. Aradım ürünüm nerede kaldı dedim. Sizi bulamadık dediler. Peki üzerinde numaram yok mu dedim ? Yok dediler.(Halbuki n11 den alışveriş yaparken telefon numarası üzerinde yazıyorlar) Tamam ürünü tekrar beraberinizde götürün dedim. Artık kargo şirketlerine böyle yapıyorum keyifleri bilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İkisi de kötü de, Yurtiçi daha kötü.
  • Kesinlikle Yurtiçi Kargo berbat.Neden? çünkü doyuma ulaşmışlar,Türkiye çapında bir çok firmayı bağlamışlar,aşırı rahatlar,her gönderileri benim şikayet sebebim;ama genel merkezlerinin bir düzeltme yaptığını görmedim,bol bol uyarı o kadar,eğer internet üzerinden bir şey alacaksam öncelik yurtiçi kargoyla gönderilmemiş olması.
  • Yurtiçi kargo ve aras kargoda çok alışveriş yaptım 1 kere sorun çıkmadı ürünü alıyorum ertesi gün elime geliyor sanırım Eskişehir şubelerinde sorun yok :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.