Şimdi Ara

Passat Trendline mı Jetta Comfortline mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.4 tsi manuel modellerine bakıyoruz. Aralarında yaklaşık 7 bin lira fark var. Önceki aracımız Megane 2 sedandı. 5 kişilik aileyiz, aracı babam alacak, şoförlüğü ben yapacağım. Megane'a sığıyorduk aslında Jetta da Passat da Megane'a göre daha geniş. Yeni Megane da hoşumuza gitti, 1.2 touch modeli 65 bin lira. Renault'a karşı sempatimiz var aslında ama kararsız kaldık. Yakıt ve hatchback-sedan farkı çok önemli değil değer kaybı, kasko, bakım gibi masraflar daha önemli. Elimizde 60 bin var, Passat olursa üstüne kredi çekicez. Sizce hangisi daha mantıklı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece segment farkından dolayı bile passat alınır. Ama D segmenti bir araçta manuel klima olması, hız sabitleme, kararan ayna, yağmur far sensörü vs olmaması kötü bir durum.

• İkinci el cok az kullanilmis megane alin bence..donanimli olur. ben boyle yapardim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otomobilgini

1.4 tsi manuel modellerine bakıyoruz. Aralarında yaklaşık 7 bin lira fark var. Önceki aracımız Megane 2 sedandı. 5 kişilik aileyiz, aracı babam alacak, şoförlüğü ben yapacağım. Megane'a sığıyorduk aslında Jetta da Passat da Megane'a göre daha geniş. Yeni Megane da hoşumuza gitti, 1.2 touch modeli 65 bin lira. Renault'a karşı sempatimiz var aslında ama kararsız kaldık. Yakıt ve hatchback-sedan farkı çok önemli değil değer kaybı, kasko, bakım gibi masraflar daha önemli. Elimizde 60 bin var, Passat olursa üstüne kredi çekicez. Sizce hangisi daha mantıklı ?

Passat 1.4 tsi trendline alın geçin. Durumlar düzelince bir 17 inç jant yanına da hız sabitleyici

• Bomboş araba almayın pişman olursunuz. Passat düşünen kişi uzun yol da düşünür galiba. Şehiriçi aracı değil. Sanırım en boşunda hız sabitleyici yok. En azından comfortline alın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alacagınız trendline passat çok boş olur.Üzerine birde kredi çekecegiz demişsiniz.Gerek yok.Jetta comfortline alın geçin.Donanım listesine bakıp trendline passat ile jettayı karşılaştırdıgınızda anlarsınız.

Birde yürütme masrafından bahsetmişsiniz.Passat sonuçta D segmenti bir araç dolayısıyla parçaları jettaya göre pahalı olacaktır.Ayrıca boş arabayı ikinci elde daha zor satarsınız.Heleki D segmenti bir aracı...
  • alembizim kullanıcısına yanıt
    D segmenti araç daha iyi olur diye düşündük ancak satarken ve kullanırken sıkıntı çekmek istemem. Jetta comfortline 1.4 tsi 125 hp bize uygun bir otomobil. Bu segmentte Focus'un iç hacmi bize yetmez, Corolla ve Civic de güzel ama motoru atmosferik. Benzinli kullanacağım için atmosferik motorun avantajı olmayacak. Diğer modeller hakkında bilgim yok zaten. Şu anda siyah renk, bej döşemeli Jetta ağır basıyor. Megane'ı test edip kararımızı vereceğiz. Çok kararsız kaldık Megane tip olarak Jetta'dan iyi ama acaba yol tutuşu, konforu nasıl ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seat İbiza mı Vw Polo mu ?
    13 yıl önce açıldı
    Seat İbiza mı Skoda Fabia Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her türlü Passat daha iyi tercih olur. Vw aralarında kalite sıralaması 1. Passat 2. Golf 3. Jetta bana göre.

• Otomobilgini kullanıcısına yanıt
    ŠKODA'lara neden bakmadınız ?
  • Skoda superb veya octavia bakın hocam

• pas at.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Hocam megane 4 ten bahsediyorlar.

• Passat niree Jetta nere

Hocam yeni modellerde Hız Sabitleyici var diye biliyorum, yoksa ekleyin geçin. Passat boş da olsa Passat'tır. Ben Passst diyorum ikisi arasından fakat Superb'e de nir göz atın derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jetta 150km/h hızlardan sonra guven vermıyor.

Passat daha iyi bir tercih olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

ŠKODA'lara neden bakmadınız ?

Burada Skoda bayisi yok olsa bakardık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Denim_Blue

Passat niree Jetta nere

Hocam yeni modellerde Hız Sabitleyici var diye biliyorum, yoksa ekleyin geçin. Passat boş da olsa Passat'tır. Ben Passst diyorum ikisi arasından fakat Superb'e de nir göz atın derim.

Passat kaliteli ama Trendline görünüm olarak çok kötü, led farlar ve 18" jant olunca araç çok değişiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: DEMBELE1234

Hocam megane 4 ten bahsediyorlar.

Bende yeni meganeden bahsettim

• Otomobilgini kullanıcısına yanıt
    octavia bakın trendline passat bomboş araba d sınıfıda olsa yazık günah o kadar paraya.
  • Hız sabitlemeyi sadece uzun yolda kullanırsın
    Passat passattır
    Ne jettası

• Passat olsun boş olsun. Jetta olacağına da Octavia olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.