Şimdi Ara

PASSAT,C5,INSIGNIA KONFOR GUVENLIK VE TARZ OLARAK?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
4.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar araclar bırbırlerıne cok yakın ancak hangısı daha ıyı sızce?

1 GORUNUM
    2 PERFORMANS
    3 SAGLAMLIK
    4 KALITELI MALZEME

NOT:en baz modelini ele alalım arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi "BMW" -- 12 Eylül 2010; 15:09:39 >

• En baz versiyonları ele alıyorsak Passat'ı direk elerdim ben. O sınıfta bir araca jant kapaklarıyla binmem istemem açıkçası. C5'in donanımlarıyla ilgili pek bir bilgim yok fakat insignia'nın en baz versiyonu dahi dolu. Eğer baz versiyonda C5 de benzer donanım seviyesindeyse, bir test sürüşü yapıp karar verin bence. Görünüm olarak ikisi de hoş araçlar, dediğim gibi içinize sineni alın sonuçta D segmenti bir araç alıyorsunuz ve pişman olmazsınız. Fakat insignia biraz daha spor odaklı olduğundan, süspansiyonları daha sert olduğundan vs. vs. bana C5 uzun yolda daha konforlu olur gibi geliyor. Fakat dediğim gibi C5'e ne bindim ne de kullandım sadece bende bıraktığı izlenim Benim tercihim spor sevdiğimden ve görüntüsünün daha kaslı oluşundan dolayı insignia olurdu. Sonuç olarak bir test sürüşü ve karakteriniz, tercihinizin anahtarı

• 1.
  • passatın yüzü eski şuan en şık bulduğum araç insignia ama böyle bir para harcayacak olsam yeni passatı bekleyip öyle değerlendirirdim
  • Dizel sorduğunuz için Passat'ın en baz donanımı Comfortline oluyor.Diğer araçların baz donanımlarına yakın bir donanım sunar.Konfor istiyorsanız Insignia'ı eleyin.Diğer iki araca göre sert süspansiyonlara sahip.Passat dışında diğer iki araçta DSG'nin konforunu veremez.Konforda puanım Passat'a

Görünüm olarak Insignia oldukça etkileyici.Passat ise artık rutin bir araç gibi geliyor.Her köşe başında 2-3 tane görmeniz sizi sıradanlığa itecektir.Citroen ise oldukça kaslı bir yapıya sahip.Zevkler ve renkler tartışılmaz; buradaki karar sizindir.Ama benim tasarım puanım Insignia'dan yana

Sağlamlık olarak aralarında kayda değer fark olacağını sanmıyorum.Sağlamlık bir yana güvenlik adına EuroNcap testlerinde aralarında birkaç puan söz konusu

Performans olarak TDI 170 öne çıkıyor fakat fiyat daha da öne çıkıyor.Ayrıca DSG'nin 170 HP olan TDI'larda standart olması Passat'ı diğer araçlardan öne çıkarıyor ama açıkçası 91000 TL o araca fazla.

Aslında güncel kasa Passat'ın listeye alınmaması gerekirdi.Aracın üretimi bitti ve yetkili bayiden aldığım bilgiye göre 1-2 aya kadar yeni kasa Passat'ların siparişlerini geçeceklerini söylediler.Ama şimdiki fiyatının yaklaşık 5-6 bin TL daha fazla olacağı da insanı başka araçlara yönlendirmeyi düşündürmüyor değil

• c5 gorunum
    ınsıgnıa gorunum + performans
    passat konfor acısından ıyı geldı ama...
  • konfor+kalite+performans+görünüm+sağlamlık= İnsignia
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Scirocco Motor ve Donanım Tercihi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 GORUNUM =C5
    2 PERFORMANS =insignia
    3 SAGLAMLIK =hepsi kafa kafaya
    4 KALITELI MALZEME = passat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Performance.

konfor+kalite+performans+görünüm+sağlamlık= İnsignia
  • Benimde oyum İnsignia ya
  • her türlü insignia 1.6t varya anlatılmaz yaşanır.. az gazı bir veriyon sana kafa kaldırıyor araba hangisine bineyim diye....
  • dizel 1.6 Turbo yeni çıktı heralde Insignia' da ...

herneyse, benim tercihim

2.0 TDI - 170 hp - DSG Passat
    ya da
    2.0 cdti - 160 hp - Active Select Insignia
    olurdu.
  • sehırler arası hangısını onerırsınız pekı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nizam1292

sehırler arası hangısını onerırsınız pekı ?

geniş ve konforlu bir araç istiyorsam Passat,
    sürüşü ve tasarımıyla daha sportif bir araba istiyorsam Insignia tercih ederdim

Şehirlerarası yollar zaten bu araçların hepsi için biçilmiş kaftan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 2 Eylül 2010; 22:07:16 >
  • Kafandan Passat'ı elerim zaten eskimiş tasarım artık çekici gelmiyor ancak VW'nin kalitesine diyecek yok.

quote:

Orijinalden alıntı: deniz1111

1 GORUNUM =C5
    2 PERFORMANS =insignia
    3 SAGLAMLIK =hepsi kafa kafaya
    4 KALITELI MALZEME = passat

+1907
  • Resimlerde torpil var.İnsignia astronomik güzel duruyor.Ama ben yinede opel alınmaz diyorum

Elektroniği sıkıntılı olabilir hele bide hırçın araba kullanıyorsan opel hiç alınmaz.Passat'a gelince

Güzel arabadır. Kasası biraz kabadır ama 1.4 tsı bile kasayı rahat götürür.Alan kişi dert tasa görmez

Citroene gelince hayatımda citroenin hiç bi arabasına binmedim o yüzden bilmiyorum.Bana sorarsan Passat.

• oyum insignıa
  • Passat olacaksa yıl sonu beklenmeli ve yeni kasa siparişi verilmeli..

Yok bekleyemem derseniz İnsignia alın derim..160 ps az buz bir oran değil..

C5 2.O hdı exc. da ise mükemmel bir süspansiyon sistemi (hdyractive) var..

Zor karar ama ya Passat ı beklerdim ya da lacivert bir İnsignia alırdım..
  • İnsignalarda kullanılan turbo sistem hakkında bilgili birileri varmıdır ?
  • insignia.....
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.