Şimdi Ara

Passat alındı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 aylık arayış ve 2.el piyasasının uçması nedeniyle araç alamamıştım.Bugün sabah gelen telefon ile stoklarına 1 adet Elegance 1 adet busines donanım passatın düştüğünü söylediler.
    Elagance 1.6 dizel 280.000
    Busines 1.5 benzinli 197000
    Tl deyince düşünmeden tercihimi benzinliden yana kullandım.
    Bmw mercedes alınır o paraya diyeceklere peşinen söyleyeyim. 1 ay araç baktım. Baktığım araçlar e180 ve 5.20 i.
    2016 model yılından daha eski araç düşünmüyordum.her ikiside bir önceki kasa olmak kaydıyla 250-260bin TL.her ikiside passat tan üst segment ve daha kaliteli olmasına rağmen en az 70-80 bin km binilmiş olması ve geçmişini bilmediğim araçlara o paraları vermek işime gelmedi.
    Araç haftaya teslim edilecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben almasam sırada 50 kişi var havada kapılacak.Boykot yerine kendi aracımızı üretebilseydik bu duruma düşmezdik.Vw ceosu yatırım yapmayacağız demiyor zaten. Ülkemizin bulunduğu siyasi durumu kendi şirketi menfaatine kullanmak istiyor.Daha çok imtiyaz istiyor.sen böyle elin Almanının yatırımına muhtaç olursan daha çok imtiyazlar verirsin. 508 iyidir güzeldir ama benim tercih edeceğim bir araç değildi.
    Bi Hollanda'yi kiniyoruz bi Abd'yi bi Rusya'yi bi Almanya'yi, sirayla.Koca devlet kendi kurumlarinda bu tur araclarin alimi engellemeyecek ama 3-5 tane buyuk resim sevdalisi insan almayinca firma diyecek ki hop kardesim noluyoruz kendimize ceki duzen verelim.

Bence Hollanda'ya kizip portakal bicaklamakla ayni.
  • Vw ceo sunun son açıklamasına protesto olmak üzere ben olsam siparişi iptal ederdim. Kendi aracımı bile satmayı düşünüyorum.

Yeni 508 o arabadan çok daha iyi tercih olur.
  • por favor kullanıcısına yanıt
    Ben almasam sırada 50 kişi var havada kapılacak.Boykot yerine kendi aracımızı üretebilseydik bu duruma düşmezdik.Vw ceosu yatırım yapmayacağız demiyor zaten. Ülkemizin bulunduğu siyasi durumu kendi şirketi menfaatine kullanmak istiyor.Daha çok imtiyaz istiyor.sen böyle elin Almanının yatırımına muhtaç olursan daha çok imtiyazlar verirsin. 508 iyidir güzeldir ama benim tercih edeceğim bir araç değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antares07 -- 22 Kasım 2019; 17:20:56 >
  • Büyük hata olmuş. Geçmiş olsun .

• Hırsızın hiç mi suçu yok diyorsunuz. Herkes kendi penceresinden haklı fakat Coca Cola'yı sokaklara sökmek ile VW protestosu yapmak benim zihnimde benzer bir olgu oluşturuyor..
  • Hayırlı olsun, allah kaza bela vermesin, güzel günlerde binmek nasip olsun.

• Ben olsam o paraya dizel otomatik SUV alırdım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Yapacak bişey yok, başa gelen çekilir

• Hayırlı olsun
    buradakileri dinlersen üzerine az daha ekle s600 maybach al bile derler,artık söylenecek söz kalmamış güle güle kullanın.
  • Güzel seçim hayırlı olsun ama zamanlama manidar :)
  • brkprlk35 kullanıcısına yanıt
    Bi Hollanda'yi kiniyoruz bi Abd'yi bi Rusya'yi bi Almanya'yi, sirayla.Koca devlet kendi kurumlarinda bu tur araclarin alimi engellemeyecek ama 3-5 tane buyuk resim sevdalisi insan almayinca firma diyecek ki hop kardesim noluyoruz kendimize ceki duzen verelim.

Bence Hollanda'ya kizip portakal bicaklamakla ayni.

• quote:

Orijinalden alıntı: antares07

Yapacak bişey yok, başa gelen çekilir
    Business mı aldın hangisi net değil

• por favor kullanıcısına yanıt
    Dusunme, harekete gec.

• Hayırlı uğurlu olsun. Geçen ay da ben aldım 1. 5 impression.

Kazasız belasız sürüşler inşAllah

• defiant82 kullanıcısına yanıt
    Busines 1.5 tsi dsg

• Çok güzel tercih güle güle binin hocam

• Şu piyasada son derece iyi seçim. Hayırlı uğurlu olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 22 Kasım 2019; 21:38:0 >
  • Hocam elegance araç ne renkti acaba ve hangi bayiden aldınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

Hayırlı olsun
    buradakileri dinlersen üzerine az daha ekle s600 maybach al bile derler,artık söylenecek söz kalmamış güle güle kullanın.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.