< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Ben almasam sırada 50 kişi var havada kapılacak.Boykot yerine kendi aracımızı üretebilseydik bu duruma düşmezdik.Vw ceosu yatırım yapmayacağız demiyor zaten. Ülkemizin bulunduğu siyasi durumu kendi şirketi menfaatine kullanmak istiyor.Daha çok imtiyaz istiyor.sen böyle elin Almanının yatırımına muhtaç olursan daha çok imtiyazlar verirsin. 508 iyidir güzeldir ama benim tercih edeceğim bir araç değildi.
|
Vw ceo sunun son açıklamasına protesto olmak üzere ben olsam siparişi iptal ederdim. Kendi aracımı bile satmayı düşünüyorum.
Yeni 508 o arabadan çok daha iyi tercih olur. |
Büyük hata olmuş. Geçmiş olsun .
|
Bi Hollanda'yi kiniyoruz bi Abd'yi bi Rusya'yi bi Almanya'yi, sirayla.Koca devlet kendi kurumlarinda bu tur araclarin alimi engellemeyecek ama 3-5 tane buyuk resim sevdalisi insan almayinca firma diyecek ki hop kardesim noluyoruz kendimize ceki duzen verelim.
Bence Hollanda'ya kizip portakal bicaklamakla ayni. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antares07 -- 22 Kasım 2019; 17:20:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 22 Kasım 2019; 21:38:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |