Şimdi Ara

PASSAT 1.8 T NASILDIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar.kayınbiraderim için şöyle oturaklı bir araç arıyoruz.bütçe 20000 tl civarı.gözüme bir ilan takıldı.bana fiyat uygun geldi.araca daha bakmadık ama bu araclar lpg ile uyumlu mu?bu aracı bilenlerin artısı eksisi nedir?sahibi ile telde görüştük araç çok diri masrafı büyük kazası yok diyor.tabi gidip bakmak ustaya göstermek şart.özellikle fiyat için ne diyorsunuz?aracı yorumlar mısınız?
    ilandaki araç bu
    http://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-volkswagen-passat-1-8-t-comfortline/sahibinden-acil-cok-temiz-passat-lpgli-turbolu-1-8/4910242#5

• Arkadaslar yardimlarinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ş. dışı az yakar çok kaçar. ş.içi çok yakar çok kaçar. Alırsanız 99 unu alın. çünkü gaz tellidir epc arızası vermez ve gaza basar basmaz tepki alırsınız ve turbo hortum yeri düzeltilmiştir 97 lerde mor km saat ışığı yoktur ve turbo hortumunun yerinde sıkıntı olabiliyor. Gaza mükemmel uyumludur. Extrem parçaları hariç ucuz ve bol parça ve çıkma avantajı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dadas_ismail

ş. dışı az yakar çok kaçar. ş.içi çok yakar çok kaçar. Alırsanız 99 unu alın. çünkü gaz tellidir epc arızası vermez ve gaza basar basmaz tepki alırsınız ve turbo hortum yeri düzeltilmiştir 97 lerde mor km saat ışığı yoktur ve turbo hortumunun yerinde sıkıntı olabiliyor. Gaza mükemmel uyumludur. Extrem parçaları hariç ucuz ve bol parça ve çıkma avantajı.

97lerde duyduğum kadarıyla turbo egzoz manifolduna yakın olduğu için arıza yapıyormuş.peki bu ilandaki araç bu şekildeyse fiyat uygun mu?
  • Fiyat uygun km düşürülmüş olma ihtimali yüksek ama motor sağlamsa sıkıntı değil. Birde aracın içinin resmi olsaydı. İyi baktırmak lazım.
  • O paraya böyle arabayı vermezler. İyice araştırmak lazım.
  • Performans olarak tatmin edici bir motor 1.8T motor konfor olarakta fena değildir passatların eski kasası ancak fiyat olarak banada biraz dikkat çekici geldi fazla ucuz gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mazda 3 1.6 d touring nasıldır ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sagolun degerli yorumlsriniz icin tesekkur ederim.bana da fiyati cok ucuz geldi.ucuz malin yahnisi yavan olur derler.dediginiz gibi aracin icini de cekmemisler.

• Güzel araçtır vesselam. Temizi alınır, keyifle binilir.

Edit: Fanboy diye yargılamayın ama Volvo S40 bakmaz mısınız? 2.0 Atmosferik olanları 140 beygir, 2.0 Turbo olanları 165 Beygir güç verir.
    LPG ile uyumludur. Yakıt olarak hemen hemen aynı yakar. Mekanik parçaları bulunur ve fiyatları çok abartı değildir. Uçuk parçalar biraz pahalı bir de fantezi parçalar biraz pahalı. Haricinde pek bir sıkıntısı yok. Ufak tefek kronik problemleri var (Geç marş alma, far sileceklerinin bozulması v.b) ama mekanik anlamda sorunsuz bir araç deniliyor.
    Örnek ilan:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2000-model-volvo-s-40-2.0-lpg-li-otomatik-temiz-ve-bakimli-163314151/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 8 Mayıs 2014; 23:06:44 >

• Fiyat aşırı uygun, bir sıkıntı olabilir iyi araştır. İyidir, motordan yana sıkıntı yaşamazsın bunun dışında yaştan dolayı meydana gelebilecek sıkıntılar mevcut onları da göze almışsındır bu arabayı düşünüyorsan.
  • İlk yillarinda turbo sorunu var diye okumustum onno ustanin yazilarinda

• BİZ de bu modellerde turbo sorunu çok duyduğumuz için vazgeçtik.
  • Çok yakar çok kaçar alacağınız arabanın motoruna iyi baktırın genelde hor kullanırlar sahipleri bu motorları
  • aslında vazgeçme sebebimiz 97 modellerdeki sık sık turbo arızası oldu.diğer bir konu ben kendi 2004 fabiamda dünya kadar arıza ile uğraşırken 97 model araba nasıl olur.sadece fiyatı ve passat olması aklımızı çelmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: öpücem abey

her hafta sanayi ziyareti yapmak istersen al

yok zaten yazdım vazgeçtik.
  • peki bu b5.5 kasalar nasıl?onların fiyatları yüksek biliyorum.ama nasıl arabalar.özellikle 1,9 tdileri merak ediyorum.sanırım bütçeyi arttırmak lazım illa passat diyorsak.yani bu b5.5 kasalar parasını hakediyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OXMOXTOX

peki bu b5.5 kasalar nasıl?onların fiyatları yüksek biliyorum.ama nasıl arabalar.özellikle 1,9 tdileri merak ediyorum.sanırım bütçeyi arttırmak lazım illa passat diyorsak.yani bu b5.5 kasalar parasını hakediyor mu?

b 5.5 makyajlı kasalar 2001 ve sonrası. daha kalitelidir makyajsız versiyona göre. highline 2 modeli en dolusudur sürücü yolcu elektrikli ve hafızalı koltuğa sahiptir. ayrıca bu kasalarda direksiyondan kumandalı müzik sistemi ve arka yolcu havalandırması var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank Drebin

quote:

peki bu b5.5 kasalar nasıl?onların fiyatları yüksek biliyorum.ama nasıl arabalar.özellikle 1,9 tdileri merak ediyorum.sanırım bütçeyi arttırmak lazım illa passat diyorsak.yani bu b5.5 kasalar parasını hakediyor mu?

b 5.5 makyajlı kasalar 2001 ve sonrası. daha kalitelidir makyajsız versiyona göre. highline 2 modeli en dolusudur sürücü yolcu elektrikli ve hafızalı koltuğa sahiptir. ayrıca bu kasalarda direksiyondan kumandalı müzik sistemi ve arka yolcu havalandırması var.

fiyatları araştırdım comfortline 1,9 tdi 2004 modelini 35000 tl civarı bir fiyatı var.kmler de açıkçası 150000den aşağı değil.peki fiyatlar ne aralığında?bir yanlış yapmayalım.ben internetteki fiyatları şişkin buldum açıkçası.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Frank Drebin

quote:

fiyatları araştırdım comfortline 1,9 tdi 2004 modelini 35000 tl civarı bir fiyatı var.kmler de açıkçası 150000den aşağı değil.peki fiyatlar ne aralığında?bir yanlış yapmayalım.ben internetteki fiyatları şişkin buldum açıkçası.

o 150 binde gördüklerinizin bir çoğu 250 bin ve üzeridir. alınacaksa 2001 comfortları alınabilir. Hem iki yıl sonra vergiden de düşer fiyatlarıda makul. Motorları sağlamdır yakıt ayırd etmez. Alınacaksa 130 hp lik 6 vites tercih edilmeli. Burada bir arkadaşta 99 model snırım 105 liği var 255 binde biraz siyah duman atıyor ama canavar gibi de gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Güzel araçtır vesselam. Temizi alınır, keyifle binilir.

Edit: Fanboy diye yargılamayın ama Volvo S40 bakmaz mısınız? 2.0 Atmosferik olanları 140 beygir, 2.0 Turbo olanları 165 Beygir güç verir.
    LPG ile uyumludur. Yakıt olarak hemen hemen aynı yakar. Mekanik parçaları bulunur ve fiyatları çok abartı değildir. Uçuk parçalar biraz pahalı bir de fantezi parçalar biraz pahalı. Haricinde pek bir sıkıntısı yok. Ufak tefek kronik problemleri var (Geç marş alma, far sileceklerinin bozulması v.b) ama mekanik anlamda sorunsuz bir araç deniliyor.
    Örnek ilan:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2000-model-volvo-s-40-2.0-lpg-li-otomatik-temiz-ve-bakimli-163314151/detay

Yahu sana Volvo para mı verip çalıştırıyor burada,hangi konu olursa olsun buluyorsun bir Volvo modeli çat koyuyorsun buraya.

Dikkatimi çektin dostum,yanlış anlama.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.