Şimdi Ara

PASSAT 1.4 TSİ VS İNSİGNİA 1.4 TURBO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ****2012 model Opel İnsiginia 1.4t edition elegance+stil paket+18"jant+beyaz renk... ****

****2011 model Passat 1.4 tsi Exclusive 122hp DSG (B6 Kasa)(Mavi ya da Siyah)****

Bu iki araç arasında kaldım.Daha önce Passat ı kullanmıştım ancak İnsignia yı kullanma imkanım olmadı.Passat ın kalitesinden,konforundan ve yakıt tüketiminden çok memnun kaldım.Yıllık yaptığım kilometre 12-13bin i geçmiyor ve çoğunuda uzun yolda kullanıyorum.Gerek vergi avantajı gerek ikinci eldeki fiyatları açısından bu araçların bu motor seçenekleri benim için daha makul geliyor.Bu arabalar için ayırdığım para 55-60bin tl arasıdır.

Her iki aracıda kullananlar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim.Araçları kalite,konfor,performans,donanım,yol tutuş,ergonomi,sürüş zevki,uzun yoldaki rahatlığı,yakıt tüketimi,ikinci eldeki değer kaybı...vs açısından kıyaslayabilirmiyiz
    Vermiş olduğunuz cevapların son kararımda büyük etkisi olacaktır,aşağı yukarı istediğim modelleri buldum.Sadece geriye seçmek kaldı,işte buda bu işin en zor tarafı malesef

• Passat 1.6 dizel , insignia 1.6 sidi kullandım .
    İki aracı da test edin zaten karar kafanızda oluşur.
    Aynı sınıf olmakla birlikte bence tamamen farklı karakter ve özellikte araçalr.
    Passat geniş , rahat , konforlu , aile arabası.
    İnsignia daha spor , yakışıklı , dar bi araç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sportif görünümü,sürüş zevki ve performans konusundan dolayı insignia derdim.uzun yolda 2side rahat olacaktır tahminim,bana göre opel biraz daha uzun soluklu bir araç olduğu için uzun yolda daha iyi olabilir belki.yol tutuşta detaylı bilgim yok ama insignia 'nın daha sportif bir araç olmasından dolayı daha iyi yol tutacağını düşünüyorum.
    B16B (Type R)VTECFound in:1996–2000 JDM Civic Type R[EK9]JDM Displacement: 1,595 cc (97.3 cu in)Compression: 10.8:1Bore: 81 mm (3.2 in)Stroke: 77.4 mm (3.0 in)Rod/Stroke ratio: 1.84:1Power: 185 hp (138 kW) @ 8200 rpm Rev-limit: 9000 rpm Vtec angagement:6200 rpm EK9 TYPE-R 1.6LT 185 HP ATMOSFERİK''Eğer kanım ile yükselecekse Hz.Muhammed'in dini; durmayın kılıçlar doğrayın beni''. Fatih Sultan Mehmet Han
  • Son olarak bişey daha sormak istiyorum Passat ın exclusive ile comfortline donanımı arasında deri koltuk ve jant dışında ne fark var,bilenler cevaplarsa çok sevinirim,o kadar fiyat farkı vermeye değer mi ???

Orijinalden alıntı: flagellat

Son olarak bişey daha sormak istiyorum Passat ın exclusive ile comfortline donanımı arasında deri koltuk ve jant dışında ne fark var,bilenler cevaplarsa çok sevinirim,o kadar fiyat farkı vermeye değer mi ???

exclusive lerde nappa deri döşeme mevcut( highline dan daha kaliteli tam deri)

yan ve arka perde var (highline da bu donanım niçin yok çözemiyorum reno fluence da bile var)

ancak katlanır ayna ,xenon ve LED stop yok ( xenon u anlarım da katlanır ayna olmaması enteresan)

yani highline da olması gereken güzel donanımlar excluisive de var.

highline bana göre eksik geliyor.

eski tiplerde park asistanı da vardı yeni modellerde o da uçmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Son olarak bişey daha sormak istiyorum Passat ın exclusive ile comfortline donanımı arasında deri koltuk ve jant dışında ne fark var,bilenler cevaplarsa çok sevinirim,o kadar fiyat farkı vermeye değer mi ???

yan ve arka perde var (highline da bu donanım niçin yok çözemiyorum reno fluence da bile var)

ancak katlanır ayna ,xenon ve LED stop yok ( xenon u anlarım da katlanır ayna olmaması enteresan)

Teşekkür ederim cevabınız için daha önce deri koltuklu hiç araba kullanmadım,sizce deri koltuk daha mı kullanışlı özellikle yaz ayları rahatsız etmez mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Teşekkür ederim cevabınız için daha önce deri koltuklu hiç araba kullanmadım,sizce deri koltuk daha mı kullanışlı özellikle yaz ayları rahatsız etmez mi?

Önemli değil

yaz aylarında tam deri rahatsızlık verebilir. ancak havalandırmalı nappa deri sıkıntı yaratmıyor.

deri koltuğun bakımı biraz zor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 4 1.2 vs İ20 1.2 mpi
    8 yıl önce açıldı
    polo 1.4 tdi mı 1.6 tdi mi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • flagellat F kullanıcısına yanıt
    Passatta devam inaignia passata göre kalkışları hantal ikinci el piyasası zayıf arkadaşım 7ay uğraştı satabilmesi için aracın hiç bir sorunu yoktu tek sorunu çok fazla yakıyor.

Orijinalden alıntı: Nalle bjorn

Passatta devam inaignia passata göre kalkışları hantal ikinci el piyasası zayıf arkadaşım 7ay uğraştı satabilmesi için aracın hiç bir sorunu yoktu tek sorunu çok fazla yakıyor.

1.4 turbo insignia lar hantal falan değil çok yaktığı da söylenemez
    F30 M sport + HK
    When the lamp is turned off, all women get beauty.
  • passat eskisibi gibi değil bozdu bence bana d sınıfının en kötüsü gibi geliyo
    insignia the best

****2012 model Opel İnsiginia 1.4t edition elegance+stil paket+18"jant+beyaz renk... ****

****2011 model Passat 1.4 tsi Exclusive 122hp DSG (B6 Kasa)(Mavi ya da Siyah)****

Bu iki araç arasında kaldım.Daha önce Passat ı kullanmıştım ancak İnsignia yı kullanma imkanım olmadı.Passat ın kalitesinden,konforundan ve yakıt tüketiminden çok memnun kaldım.Yıllık yaptığım kilometre 12-13bin i geçmiyor ve çoğunuda uzun yolda kullanıyorum.Gerek vergi avantajı gerek ikinci eldeki fiyatları açısından bu araçların bu motor seçenekleri benim için daha makul geliyor.Bu arabalar için ayırdığım para 55-60bin tl arasıdır.

Her iki aracıda kullananlar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim.Araçları kalite,konfor,performans,donanım,yol tutuş,ergonomi,sürüş zevki,uzun yoldaki rahatlığı,yakıt tüketimi,ikinci eldeki değer kaybı...vs açısından kıyaslayabilirmiyiz
    Vermiş olduğunuz cevapların son kararımda büyük etkisi olacaktır,aşağı yukarı istediğim modelleri buldum.Sadece geriye seçmek kaldı,işte buda bu işin en zor tarafı malesef

55-60 bine 2012-2013 avensite bakabilirsinz o fiyata daha donanımlı 1.6 132 bg aracınız olur + lpg de isterseniz takabilirsniz 3 araç arasında zaten avensis az yakıyor lpg ile tadından yenmez
    Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)

• quote:

Orijinalden alıntı: beyzade0606

quote:

****2012 model Opel İnsiginia 1.4t edition elegance+stil paket+18"jant+beyaz renk... ****

55-60 bine 2012-2013 avensite bakabilirsinz o fiyata daha donanımlı 1.6 132 bg aracınız olur + lpg de isterseniz takabilirsniz 3 araç arasında zaten avensis az yakıyor lpg ile tadından yenmez

Teşekkürler beyzade ama yaşım 25, passat i bile zor almışken seçeneklerim arasına avensis i kaldırabilecegimi hiç düşünmüyorum açıkçası
    Passat ve Avensis doğal olarak daha bir ileri yas arabası gibi duruyor ama olmuşken en iyisi olsun istiyorum.Hep şunu söylerim toyota ne kadar dayanıklı,sorunsuz olursa olsun,şimdiye kadar hiç bir arabasını şekil olarak begenmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

Bu konuda herşey var. Artık Passat'tan daha iyi olduğunu yazmaktan bıktım, belki 2. el ve daha geniş olması Insignia'ya göre avantaj olabilir
    http://forum.donanimhaber.com/m_77338580/tm.htm

Çok Teşekkürler Muharrem Bey zaten bana İNSİGNİA yı siz tanıttınız desem yeridir.Gerek youtube dan gerek başka forum sitelerinden sizi çok takip ettim.
    Ama sorun şu ki Passat i test ettim ve çok begendim ,İnsignia yı test etme imkanım malesef hiç olmadı.Fabrika verilerine baktığımızda passat ın 0-100 değeri 10.5 sn,insignia ise 10.9 sn,sizi bu konuda uzman olarak görüyorum 140 bg olmasına ve düz vites olmasına rağmen neden arada böyle bir fark var.Beni aydinlatirsaniz sevinirim..

• quote:

quote:

Bu konuda herşey var. Artık Passat'tan daha iyi olduğunu yazmaktan bıktım, belki 2. el ve daha geniş olması Insignia'ya göre avantaj olabilir

Çok Teşekkürler Muharrem Bey zaten bana İNSİGNİA yı siz tanıttınız desem yeridir.Gerek youtube dan gerek başka forum sitelerinden sizi çok takip ettim.
    Ama sorun şu ki Passat i test ettim ve çok begendim ,İnsignia yı test etme imkanım malesef hiç olmadı.Fabrika verilerine baktığımızda passat ın 0-100 değeri 10.5 sn,insignia ise 10.9 sn,sizi bu konuda uzman olarak görüyorum 140 bg olmasına ve düz vites olmasına rağmen neden arada böyle bir fark var.Beni aydinlatirsaniz sevinirim..

Opel çok fazla 0-100 üstüne çalışan bir firma değil, uzun süreli hızlanmalara daha çok önem veriyor mesela 100-200 hızlanması gibi. Bir diğer nedeni de araç emsallerinden biraz daha ağır
    İlginize teşekkür ederim

• İnsignia 1.4 turbo

• İki aracıda daha önce kullanan görüşlerini paylaşmak isteyen başka kimse yok mu???

istediğin kadar yaz hocam bu passat'ın daha iyi olduğu gerçeğini değiştirmez

fikrim ise passat'tan yana. zaten babama da passat aldırdım bu yüzden. insignia'yı da test ettik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quadream -- 9 Nisan 2014; 21:57:29 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.