Şimdi Ara

GOLF 5 1.6 FSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
31.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bı konuda fikrinize ihtiyacım var, allahın izniyle gol 5 1.6 almaya karar verdım yanı baska arac önermezseniz sevinirim, tek kararsız kaldıgım ve anlayamadıgım bı konuyla cebellesıyorum kac gundur, simdi sorunum su yonde, golf 1.6 fsi, golf 1.6 sportline, golf 1.6 midline, ve son olarakta fsi ve tsi bunlar nedir hangisi iyidir hic bi fikrim yok beni aydınlatırsanız cok sevinirim, simdiden tesekkurler.

Volkswagen Golf 5 1.6 FSI: Kapsamlı Bir Bakış

Volkswagen Golf 5 1.6 FSI, 2003 ile 2009 yılları arasında üretilen Golf 5 modelinin bir alt modelidir. 1.6 litrelik dört silindirli benzinli bir motora sahiptir ve çeşitli donanım seviyeleriyle sunulmuştur.

Golf 5 1.6 FSI Motor

Golf 5 1.6 FSI'ın motoru, 1.6 litrelik, dört silindirli, benzinli bir motordur. Doğrudan yakıt enjeksiyonu (FSI) teknolojisine sahiptir, bu da daha iyi yakıt verimliliği ve performans sağlar. Motor, 115 beygir gücü ve 155 Nm tork üretir.

Yakıt Tüketimi ve Yorumlar

Golf 5 1.6 FSI, ortalama yakıt tüketimi olarak 7,0 litre/100 km değerine sahiptir. Gerçek yakıt tüketimi, sürüş tarzı ve yol koşullarına bağlı olarak değişebilir.

Çoğu kullanıcı, Golf 5 1.6 FSI'ın yakıt verimliliğinden memnundur. Yorumlar, aracın şehir içi ve otoyol sürüşlerinde düşük yakıt tüketimi sağladığını belirtmektedir.

Diğer Özellikler

Golf 5 1.6 FSI, çeşitli standart ve isteğe bağlı özelliklerle sunulmuştur. Standart özellikler arasında klima, elektrikli camlar ve aynalar ve ABS frenler bulunur. İsteğe bağlı özellikler arasında sunroof, deri döşeme ve navigasyon sistemi yer alır.

Genel olarak, Volkswagen Golf 5 1.6 FSI, güvenilirliği, yakıt verimliliği ve göreceli olarak düşük bakım maliyetleri ile bilinen sağlam bir araçtır. Hem günlük işe gidip gelmeler hem de uzun yolculuklar için uygun bir seçenektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ARKADASLAR UNUTMADAN SUNUDA EKLİYİM, COK KILOMETRE YAPMADIGIMDAN DOLAYI DİZEL DÜSÜNMÜYORUM SADECE BENZİNLİ MODELİNİ İSTİYORUM, YAKITI BENİZ ÜZMEYEN HANGİSİNİN OLDUGUNU MERAK EDİYORUM

1.6 mpı 105hp 5 ileri vites(lpgye uyumlu ama eski teknoloji)
    1.6fsı 115 hp 6 ileri vites(lpgye uyumsuz daha yeni teknoloji)

donanımlar
    tredline
    midline
    comforline

düşük donanımdan yüksek donanıma göre sıralanır.

Chery kimo 1.3 lusso
  • Saol kerem, son olarak yakıtı pekı diğer araclarla aynı orantıdamıdır

Orijinalden alıntı: YARINLARIMSIN

Saol kerem, son olarak yakıtı pekı diğer araclarla aynı orantıdamıdır

genel olarak 1.6 benzinli araçlar ş.içinde kullanıma ve şehire göre 8-10 litre arasında değişir golf 5 kasalar güzel bir kasa bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama 1.6 mpı motorlu ve lpgli bir araç öneririm tabi lpgden korkunuz falan yoksa

Chery kimo 1.3 lusso
  • malesef var korkum, peki kerem bey golf 5 1.6 fsi midline arzu ettım icimden gelen bu model, sizin de dusuncenızı almak ıstıyorum, ilk kez araba alacagım ıcın heyecan ve mutluluk var halıyle yerımde duramıyorum :) yakıtı üzmez umarım

malesef var korkum, peki kerem bey golf 5 1.6 fsi midline arzu ettım icimden gelen bu model, sizin de dusuncenızı almak ıstıyorum, ilk kez araba alacagım ıcın heyecan ve mutluluk var halıyle yerımde duramıyorum :) yakıtı üzmez umarım

hangi şehirde yaşıyorsunuz ? fsı olanlar 6 ileri vites oldukları için uzun yolda daha ekonomik olurlar ama lpgye uyumsuz oluşu satarken ileride sıkıntı yaratabilir dediğim gibi 8-10 litre arası benzin yakar ş.dışıda 6-7 litre falan yakarlar.

Chery kimo 1.3 lusso
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.3 tcE / 1.5 dCi megane4
    5 yıl önce açıldı
    Golf 1.0 Tsi Vs Megane 1.2 TCE
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kerem bey artık siz benım cahilliğime verın 8 yada 10 lıtre gibi sözlerden anlamıyorum malesef, siz bana cok yada az yakıyo dersenız ıyı olur :) ben istanbulda yasıyorum sehir dısında falan ısım olmuyo

kerem bey artık siz benım cahilliğime verın 8 yada 10 lıtre gibi sözlerden anlamıyorum malesef, siz bana cok yada az yakıyo dersenız ıyı olur :) ben istanbulda yasıyorum sehir dısında falan ısım olmuyo

ben adanada 8litrenin altına düşmedim şuandaki güncel benzin fiyatlarına göre kmde 350 krş yakıyor(1.6 avensis) 9 litredede 40krş falan yakar kmde.

Chery kimo 1.3 lusso
  • yani cok yakar dıyosunuz öylemı eger öyleyse vazgececem cunku almaktan :(
  • kardeş benzin olmuş 4.25 para bazında elbetteki az yakmayacaktır.

Chery kimo 1.3 lusso
  • bizde golf 1.6 fsi var ama motoru çok ses çıkartıyor ya insan gaza bastıkça motora zarar veriyomuş gibi hissediyo kendini..

Orijinalden alıntı: dkerem2

vw golf 5te 2 tane benzinli motor görev yapar

1.6 mpı 105hp 5 ileri vites(lpgye uyumlu ama eski teknoloji)
    1.6fsı 115 hp 6 ileri vites(lpgye uyumsuz daha yeni teknoloji)

donanımlar
    tredline
    midline
    comforline

düşük donanımdan yüksek donanıma göre sıralanır.

Olmadı maalesef.

Golf 5'de TSI motor da var.

1.4 TSI 122 HP ve 1.4 TSI 140 HP

Şu FSI için de LPG'ye uyumsuz diye yorum yapmazsak sevinirim.LPG takılabiliyor sonuçta FSI motora.Biraz daha karışık sistem,orası ayrı.

Öncelikle fsi motorun performans ve yakıt tüketimi olarak 1.6 102 bg motordan farkı yok. Satarken lpg sorunsalından dolayı sıkıntı denmesede diğer 1.6 motora göre dezavantajlıdır. Bizdeki araç FSI ve size tavsiyem 1.6 102 bg olan motora yönelmenizdir. İlerde fikriniz değişirse LPG takabilirsiniz.

Bunun yanında son dönemde golf V TSİ motorlarlada satılmaya başlandı fakat fiyatları çok pahalı. Golfün max. 2 yıla kadar yeni kasası geleceği konuşuluyor, yakın zamanda üzerine 2 yeni kasa gelmiş olacak araca o kadar para bağlamayı ben mantıklı bulmuyorum.

Donanım olarak comfortline olan en üst donanım gerçekten çok iyi, bütçeniz elverirse onu almanızı öneririm. Aracın içide dönemindeki müdaillerine göre çok geniş, örnek olarak golf'ten inip şu anda astra classic olarak satılan araca binince rahat edemiyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-degisen-yok-bakimli-ve-masrafsiz-fsi-golf-48455211/detay/

1.6 FSİ comfortline ilk araç olarak tadından yenmez.

• yakiti malesef az degil arkadasim bende tiptronic golf 5 fsi vardi bazen 10-11 lt ye kadar cikabiliyordu yani tsi alsan daha mantikli...
  • 2001 golf ve daha sonra 2001 bora kullandım uzun süre.8 valf lpg ye uyumlu olan motordan.şu anda golf 5 1.6 fsi kullanıyorum benimkide midline.çok memnunum FSI den.sadece biraz gürültülü çalışıyor.ama emin ol diger motora göre yakıtı çok ekonomik.artı performansı azımsanamayacak kadar iyi digerinden.her ikisini de kullandıgım için söylüyorum.ayrıca bence lpg takılmaması çok daha iyidir.saat gibi tertemiz motorlu araçlar alırsınız.güvenli bir şekilde binersiniz.
  • ARKADASLAR DEDIKLERINIZDEN HICBISEY ANLAMIYORUM BEN SADECE BENZINLI MODELINI DUSUNUYORUM VE FSİ Mİ TSİ Mİ NE ANLAMA GELDIKLERINI BILMEDIGIMDEN ARACI KAC GUNDUR ALAMIYORUM, VE DIGER ARACLAR GIBI YAKITI NORMALMİ
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.