Şimdi Ara

Passat 1.4 TSi Trendline Alınır mı ?(65.100 TL )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
3.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sıfır arabalara bakıyorum , konu başlığında yazdığım gibi Passat 1.4 TSİ Trendline modeli için 65.100 TL fiyat aldım , Trendline passatın en boş modeli oluyor.Elde kalan son araçlar olduğu için opsiyon ekletemiyorum bu araca.Yakıt konusunda nasıldır bu araç , atik midir , yol tutuşu nasıldır? 0 km olan bu aracı mı almalıyım yoksa 2007-2009 arası diğer D ve E segmenti araçlara mı yönelmeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence fiyat güzel. Alınır. Sıfır passat sonuçta ve piyasa malum yüksek. Trendline modelinde hız sabitleyicisi gibi elzem ekipmanlar var ve yeterli bence. Tüketim olarak şehir içi 9 lt civarına ulaşabilirsiniz. Fazla yol yapmiyorsaniz sıkıntı olmaz.
    Edit : Hız sabitleyicisi kohusunda yanılıyor olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahaman -- 15 Ağustos 2014; 9:22:48 >

Avensis elegant extra
  • quote:

Orijinalden alıntı: slymndgn

Arkadaşlar sıfır arabalara bakıyorum , konu başlığında yazdığım gibi Passat 1.4 TSİ Trendline modeli için 65.100 TL fiyat aldım , Trendline passatın en boş modeli oluyor.Elde kalan son araçlar olduğu için opsiyon ekletemiyorum bu araca.Yakıt konusunda nasıldır bu araç , atik midir , yol tutuşu nasıldır? 0 km olan bu aracı mı almalıyım yoksa 2007-2009 arası diğer D ve E segmenti araçlara mı yönelmeliyim?

Her şeyden önce sıfır araç almak mantıksız.. Gidin 10.000-12.000'deki araçlara bakın. Muhakkak mantıklı bir şey bulursunuz..
    O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?]
    T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahaman

Bence fiyat güzel. Alınır. Sıfır passat sonuçta ve piyasa malum yüksek. Trendline modelinde hız sabitleyicisi gibi elzem ekipmanlar var ve yeterli bence. Tüketim olarak şehir içi 9 lt civarına ulaşabilirsiniz. Fazla yol yapmiyorsaniz sıkıntı olmaz.

Yılda en fazla 15.000 yapıyoruz hocam, aracı bugün öğleden sonraya kadar opsiyonladım, şeker beyazı renginde, biraz araştırdıktan sonra gidip almayı düşünüyorum nasip olursa, fakat bi düşüncede diyor ki git 2008 model full donanımlı D segmenti araçlara yönel, fakat dediğim gibi 0 km araç almakta mantıklı geliyor bir yandan

quote:

Orijinalden alıntı: bahaman

Bence fiyat güzel. Alınır. Sıfır passat sonuçta ve piyasa malum yüksek. Trendline modelinde hız sabitleyicisi gibi elzem ekipmanlar var ve yeterli bence. Tüketim olarak şehir içi 9 lt civarına ulaşabilirsiniz. Fazla yol yapmiyorsaniz sıkıntı olmaz.

Yılda en fazla 15.000 yapıyoruz hocam, aracı bugün öğleden sonraya kadar opsiyonladım, şeker beyazı renginde, biraz araştırdıktan sonra gidip almayı düşünüyorum nasip olursa, fakat bi düşüncede diyor ki git 2008 model full donanımlı D segmenti araçlara yönel, fakat dediğim gibi 0 km araç almakta mantıklı geliyor bir yandan

Tercih meselesi tabi ama sıfır her zaman farklıdır. Bu arada 15000 de az bir km değil. Bence 70000 civarina dizel c segment araçta bakabilirsiniz. Tabi Passat farklı ona bir şey diyemem. Yok zaten sıfır şartı koymasaniz 65 k ya çok guzel 2 yaşıni gecmemus araç alinabilir. Sözün özü gönlünüze göre davranın. İçinize sindiyse gidin alın. Son olarak araç 2014 değil mi? En azindan bir hiz sabitleyicisi ekletin almadan önce.

Avensis elegant extra

• Aynı fiyatlarda 2.el temiz az km'de comfortline araç bulursanız onu tercih etmeniz daha iyi olur. Onun haricinde fiyat bence d sınıfı bir araca göre normal. Araca uygun jant ve arka cam flim uygulaması yapılır,binilir.

Güzel olmayan otomobil, iyi bir otomobil değildir. (Ettore Bugatti)
  • Kisiye gore degisir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Mazotşist

D sınıfı araçta eğer hız sabitleyici standart değilse çok garip bir durum

bmw 3 serisinde standart değil.Birçok örnek var böyle
  • Acele etmemekte fayda var. En azından diğer marka modelleri de inceleyin. Skoda'ya bir bakın, Octavia'daki Tsi ünite 140'lık. Ayrıca iç mekan ferahlığı Passat kadar olmasa da D sınıfına çok yakın ölçüleri var. 2'nci el araçlarında inceledikten sonra kararınızı verin. Baz donanım araçlardansa 2nci el veya bir alt model dolu olanı tercih ederdim. Hakkınızda hayırlısı.,

• quote:

Arkadaşlar sıfır arabalara bakıyorum , konu başlığında yazdığım gibi Passat 1.4 TSİ Trendline modeli için 65.100 TL fiyat aldım , Trendline passatın en boş modeli oluyor.Elde kalan son araçlar olduğu için opsiyon ekletemiyorum bu araca.Yakıt konusunda nasıldır bu araç , atik midir , yol tutuşu nasıldır? 0 km olan bu aracı mı almalıyım yoksa 2007-2009 arası diğer D ve E segmenti araçlara mı yönelmeliyim?

yol tutuşu yüksek hızlarda iyi değil arkadaşım, comfortline bile bana boş geliyor trendline ı düşenemiyorum bile...

ikinci el olarak ;http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-uygun-fiyata-2006model-e200-komp.avantgarde-cam-tavanli-lpg-li-175249558/detay

sıfır km olarak o fiyata düzgün araç yok malesef...

• Alın çünkü birdaha o paraya sıfır d segmenti alamazsınız.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.