Şimdi Ara

Passat 1.4 TSi Trendline Alınır mı ?(65.100 TL ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
3.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gladyator]

Ben bu d sınfında 1.4 motorları gerçekten komik buluyorum onun yerine gidin 2 lt lik mondeo veya accord bakın hem tüketiminiz çok fazla olmaz
    hemde o motorlar arabanın hakkını verir

2.0 accord 119.000 tl. kimse keyfınden bakmıyor bunlara. Ayrıca düşük motor,yuksek beygır herzaman avantajdır ve kapış kapış gider.

Orijinalden alıntı: obmann

ben olsam almazdım 2013 2.el bi arac bakardım. hem bomboş passata 65 bin vereceksınız bı de uzerıne 3 ay bekleyeceksınız.

3 ay bekleme yok arkadaşım araç hazır şuan ellerinde.

Orijinalden alıntı: slymndgn

quote:

ben olsam almazdım 2013 2.el bi arac bakardım. hem bomboş passata 65 bin vereceksınız bı de uzerıne 3 ay bekleyeceksınız.

3 ay bekleme yok arkadaşım araç hazır şuan ellerinde.

kapıma kadar getirseler de almazdım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Ben bu d sınfında 1.4 motorları gerçekten komik buluyorum onun yerine gidin 2 lt lik mondeo veya accord bakın hem tüketiminiz çok fazla olmaz

2.0 accord 119.000 tl. kimse keyfınden bakmıyor bunlara. Ayrıca düşük motor,yuksek beygır herzaman avantajdır ve kapış kapış gider.

Bir dakka şaka mı yapıyorsun yoksa bana bilgiçlik falan mı taslıyorun anlamadım.Adam demiş ikinci el d sınıfı mı baksam diye 2. el mondeo ve accordlar
    çok rahat 60000 bandında bulanabiliyor ayrıca boş passatlardan daha donanımlılar ve 2,0 lt motor avantajı hem sürüş de hem de arabanın hakkını
    verme adına cuk oturuyor yakıt tüketimi de 1,4 tsi dan fazla olur ama 1-2 lt civarı oynuyorr onu da arabadan aldığın tada sayarsın olur biter

Burda karnından konuşan çok kişi var onlarla beni sakın karıştırmayın önce ilk mesajda ne denilmiş onu bir öğrenin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladyator] -- 15 Ağustos 2014; 15:20:11 >

• quote:

quote:

quote:

Bir dakka şaka mı yapıyorsun yoksa bana bilgiçlik falan mı taslıyorun anlamadım.Adam demiş ikinci el d sınıfı mı baksam diye 2. el mondeo ve accordlar
    çok rahat 60000 bandında bulanabiliyor ayrıca boş passatlardan daha donanımlılar ve 2,0 lt motor avantajı hem sürüş de hem de arabanın hakkını
    verme adına cuk oturuyor yakıt tüketimi de 1,4 tsi dan fazla olur ama 1-2 lt civarı oynuyorr onu da arabadan aldığın tada sayarsın olur biter

Burda karnından konuşan çok kişi var onlarla beni sakın karıştırmayın önce ilk mesajda ne denilmiş onu bir öğrenin

1- mesajınıza herhangıbır 2.el ıbaresı koymamışsınız.
    2-sıfır puyasa ıcın konustum
    3-hayrına vermıyolar 2.0 motoru. onun vergısı de var.
    4-yuksek motor her daım avantaj degıldır.
    5-beygır ıyı oldugu surece 1.6 motor da Turkıye sartlarında yeterlıdır.(Tabııı arabayı Istanbul Parka cıkarmayacam dıyorsanız)
    NOT=BEN OLSAM BEN DE 65 BIN TRENDLINE PASSATA VERMEM AMA 1.6 MOTOR OLDUGUNDAN DEGIL DAHA MAKUL VE MANTIKLI NEDENLERDEN DOLAYI

• Yardım edecek kimse yok mu ya 65k lık passat eskişehir ya da Afyon'da ki bayilerde var mıdır?

İyi gider sessizdir fakat yakar. Yakar dediğim abartılacak değerler değil ama şehir içinde çok yoğun dur kalklarda iki haneli tüketim görebilirsiniz.

Diğer yandan Trendline paketi çok renksiz ruhsuz. Ama tabi sıfır olması...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frknsysl -- 15 Ağustos 2014; 15:53:45 >

Trendline'de hız sabitleyicisi yok ancak dış görünüm olarak highline'dan neredeyse farkı yok trendline'ın.

65,000 TL'ye bence alınır gayet de mantıklı. Benim mantığım dolu bir c segmenti alacağıma, boş da olsa d segmenti araç almaktan yana. Mesela baktığınızda dolu c segmenti veya orta doluluktaki birçok dizel c segmenti araçdan daha ucuz. Ayrıca motor olarak performansı da çok iyi olmasa da tatminkar. Özetle sizin yerinize olsam alırdım. Ben kendi aracımdan gayet memnunum.
  • Temiz ikinci el dizele yönel derim. Senede şu kadar km muhabbetine girmeden.

Bırak hız sabitleyiciyi ön sis farı dahi olmayan bomboş araç.

Üstelik benzinli.

Steam ID: aeyi
    Origin ID: andaceyi
    PSN ID: andaceyi
  • uzun süre sizde kalacaksa alınır,kalmayacaksa 2. ele bakılmalıdır
  • Kaçırmayın. İkinci eli ancak sıfır standartlarında olup, km'si 10.000'i aşmamış bir aracı 56.000TL civarında bulursanız alın. (Zaten bulamayacaksınız) 2.000-3.000TL için elalemin ikinci el arabasını almayı da, sağda solda ekspertiz diye gezmeyi de, notere girip çıkmayı da, sıfır aracı plazadan çıkarma zevkinden mahrum kalmayı da YANLIŞ buluyorum.
  • Bence D sınıfı bir araç için güzel fiyat almışsınız. Ben de sıfır alma taraftarıyım. Yeni turbo motorların bu kasaları rahat kaldıracağını düşünüyorum. Donanımı sizin ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa neden alınmasın. Passat'ın tasarımı bana sıkıcı geldiği için size Insignia da önerebilirim. Orta donanım olan Edition Elagance 1.4 turbo 140 beygir olanın 2013 model yeni kasa liste fiyatı 72 bin lira, sahibindende 70 bin lira. Ayrıca Mondeo da sanırım kasa değiştireceği için 2013 modeli 75 bin lira gözüküyor. Sizin pazarlık yeteneğiniz ve bayinin kota doldurma durumuna göre fiyatlar daha da düşebilir. Tabi gönül ister ki araçlarımızın en dolusunu tüm opsiyonlarıyla alalım ama insanın her istediği her zaman olmuyor. Şimdiden hayırlı olsun.

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Al ertesi gün 75000 TLye sat. Veren enayi çıkar mutlaka

Olan bi şeyden bahssettiniz yalniz. Artik vw araclariyla millet ticaret yapiyo. 3 ay beklemek istemeyen adamlar az kullanilmis 2.elleri normalden 4-5 fazla vererek aliyolar. Sanki piyasadaki tek araba passatmis gibi. Bunu yapan tanıdığım bi arkadaşım var...

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

quote:

Orijinalden alıntı: slymndgn

Arkadaşlar sıfır arabalara bakıyorum , konu başlığında yazdığım gibi Passat 1.4 TSİ Trendline modeli için 65.100 TL fiyat aldım , Trendline passatın en boş modeli oluyor.Elde kalan son araçlar olduğu için opsiyon ekletemiyorum bu araca.Yakıt konusunda nasıldır bu araç , atik midir , yol tutuşu nasıldır? 0 km olan bu aracı mı almalıyım yoksa 2007-2009 arası diğer D ve E segmenti araçlara mı yönelmeliyim?

Her şeyden önce sıfır araç almak mantıksız.. Gidin 10.000-12.000'deki araçlara bakın. Muhakkak mantıklı bir şey bulursunuz..

Tam tersi.

İkinci el araba almak mantıksız, tamamen hile, yalan dolan dolu bir piyasa.

Passat'ın sıfırı 65.000TL ise, ikinci eli de 66-67.000TL flndır muhtemelen.

Dediginiz olay genelde vw araclari icin gecerli. Baska marka/modele de yonelebilirler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Al ertesi gün 75000 TLye sat. Veren enayi çıkar mutlaka

Olan bi şeyden bahssettiniz yalniz. Artik vw araclariyla millet ticaret yapiyo. 3 ay beklemek istemeyen adamlar az kullanilmis 2.elleri normalden 4-5 fazla vererek aliyolar. Sanki piyasadaki tek araba passatmis gibi. Bunu yapan tanıdığım bi arkadaşım var...

3 ay beklemeyip sıfırından fazla fiyatla ikinci el alanlara Allah akıl fikir versin. Ha gerçi bu forumda okumuştum. Doğuş sanırım fiyat sabitlemesi yapmıyormuş sıraya soktuğu araçlarda.

Steam ID: aeyi
    Origin ID: andaceyi
    PSN ID: andaceyi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.