Şimdi Ara

Pascal Nouma ve Haber1903 İlişkisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilen bilir, Pascal Nouma haber1903 adlı siteye birkaç ay evvel ortak oldu.

Fikret Orman o dönem Beşiktaş'a sponsor olup haber1903'e reklam veren şirketleri uyarmış ve reklamları kestirmişti.

Sebebi ise "yönetime şantaj yapmak" olduğu biliniyordu. O dönem bu sitenin bütün reklamları kesildi.

Fakat sonra bir mucize oldu, Pascal Nouma haber1903'e (belki de batma aşamasında) ortak oldu.

Ve işin ilginç yanı Twitter'dan haber1903'ü eleştirince de direk beni engelledi.

Yazdığım da şuydu: |Pascal Nouma gibi karakterli bir adam haber1903'e nasıl ortak olur |

Şimdi sizin düşüncelerinizi merak ediyorum, Pascal Nouma'nın Haber1903 ile ne ilişkisi olabilir? Pascal neden böyle birşey yaptı?

Ve sizce; sırf bunu dedim diye neden beni engelledi?

Neler dönüyor?

Pascal Nouma ve Haber1903 İlişkisi?

• Haber1903'e reklam veren sirketleri tehdit etmek gercekten cok ornek bir davranis tabi :)

Derdiniz ne anlamiyorum ki..Kulubun resmi sitesinden bile fazla hit alan Haber1903 demek ki taraftar nezdinde kendini kabul ettirmis,guven vermis bir olusum.

Yandas medya gazeteleri gibi en rezil durunlarda bile yonetimi yalayan haberler yapsalar daha mi iyi olacak ?

Iyi ki haber1903 var.Yoksa kartalyuvalarinin tokatlanmasini,orman demiroren ikilisinin kongre uyelerinin aidatlarini yatirdiklarini,tugrul yenidogan mikrobunun aciktan yuzbinlerce lira para aldigini nasil ogrenecektik yoksa ?

Haber1903 kafanizi bozuyorsa gidin fikret1903 u acin..internet ozgur bir ortam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haber1903'ü destekleyenler kendilerini rezil ediyorlar farkında değiller.Bi' girin okuyun haberlerin altına girilen yorumları.

Şunu net olarak söyleyebilirim Fikret Orman'ı destekleyenlerle Adalı'yı destekleyenler arasında çok net bi uçurum var.
    Yani Fikret Orman'a Adalı'yı tercih edenlerin tek aforizması "ömö fökröt örmön yöldöz trönsför yöpmöyör yöğğ".
    Haber1903'ün seçim dönemi insanlara nasıl Adalıcılık oynadığını da iyi biliyoruz.Sebebi de belli Bjk TV'ye de sızacaklardı mis gibi.

Neyse herkes hakettiğini yaşıyor.Adalı zamanı transfer olmadan 3-4 gün önce Haber1903 alevli topla girerdi son dakikayı.Şimdi izdivaç programına döndü hergün Beşiktaş camiasının dinazor muhalefetçilerinden arkadaşlar çıkıp eleştiriyor güzel oluyor böyle.En son ne zaman transfer haberi girdiler hatırlamıyorum mesela ben

• Haber1903'ün bu zamana kadar Beşiktaş'a ne faydası olmuş?

Madem tirajı bol bir site -ki öyle değil koysun sitesine bjkyandex arama çubuğu, kulüp 3-5 para kazansın?

Hani çok kıymet veriyor ya Beşiktaş'a.

5-10 tane ropörtaj veren adamlar var, -Çilingiroğlu gibi- habire her gün çevirip çevirip koyuyorlar milletin önüne. Yediriyorlar da...

Bir de utanmadan adamlar Beşiktaş yönetimine posta koyma yazısı yazmışlardı bir ara.

Taraftar farkında ki olayın, o gün BEŞİKTAŞdüşmanı Haber1903 diye TAG oluşturulup TT yaptılar. Hem Türkiye hem de dünya gündeminde yerini aldı.

O günden sonra tirajı inanılmaz derecede düştü. Millet neyin ne olduğunu çok güzel gördü.

Yüzlerce yorum yapılan her habere şimdi 50 yorum bile ancak geliyor.

Çünkü yönetim lehine yazılan yorumları yayınlamayarak insanları küstürdüler.

Herşeyi geçtim, çok popülermiş ya bu site, koysun o zaman bjkyandex denen ufacık bir arama çubuğu görelim vitaminli mi vitaminsiz mi bu site.

• Bize ne kim,nereye,neden ortak olmuşsa olmuş.
    Adamların niyeti en başından belli,takip etmek isteyen eder istemeyen muhabbetini bile yapmaz.
    Benim gözümde hangi zaman diliminde olursa olsun demiröreni destekleyip f.orman'ı eleştiren herhangi bir kişi/kurum art niyetlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taarin

Haber1903'ü destekleyenler kendilerini rezil ediyorlar farkında değiller.Bi' girin okuyun haberlerin altına girilen yorumları.

Şunu net olarak söyleyebilirim Fikret Orman'ı destekleyenlerle Adalı'yı destekleyenler arasında çok net bi uçurum var.
    Yani Fikret Orman'a Adalı'yı tercih edenlerin tek aforizması "ömö fökröt örmön yöldöz trönsför yöpmöyör yöğğ".
    Haber1903'ün seçim dönemi insanlara nasıl Adalıcılık oynadığını da iyi biliyoruz.Sebebi de belli Bjk TV'ye de sızacaklardı mis gibi.

Neyse herkes hakettiğini yaşıyor.Adalı zamanı transfer olmadan 3-4 gün önce Haber1903 alevli topla girerdi son dakikayı.Şimdi izdivaç programına döndü hergün Beşiktaş camiasının dinazor muhalefetçilerinden arkadaşlar çıkıp eleştiriyor güzel oluyor böyle.En son ne zaman transfer haberi girdiler hatırlamıyorum mesela ben

Yorum yapanları gösterip siteyi kötülemek neyin kafası la?

• Gobralı yorum eklememişin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daryl Dix0n

quote:

Haber1903'ü destekleyenler kendilerini rezil ediyorlar farkında değiller.Bi' girin okuyun haberlerin altına girilen yorumları.

Yorum yapanları gösterip siteyi kötülemek neyin kafası la?

Çok düşünme boşver LA

• Herkes ekmeğinin peşinde.Pascal daha nereye kadar düşecek dedik, yine yanılttı bizi.Yapma be Pascal..
  • http://haber1903.com/Besiktas-23672-okurlarimizin_dikkatine.html

bir de kutupplaşma diyor hey ALLAHIM

alo murat oldu sanırım...

HÜLOĞ1903...
  • quote:

Orijinalden alıntı: o3

quote:

Ben haber1903e,pek girmem cok arada siradadir.
    Ama siz f.ormanla tamer kiranla arasi iyiyken oven arkadaslar simdi donup yermeye basladiniz diye site birsey kaybetmise benzemiyor.
    Alternatifsiz bir yer konumunda.
    Daha iyisi ciksin okuyalim.
    G.onay vs dahil bir suru yazi roportaj oluyordu eskiden, sirf elestiri oluyor diye dinazor vs demekle f.orman iyi birine donusmeyecek.

Haber1903teki m.ozen'i sevmem ama t.yenidogan'dansa tercih edilir tabi tartismasiz

Ben Haber1903'e hergun girerim.Haberleri,ozel roportajlarin hepsini okuyorum.Yonetimi gozu kapali destekleyenlerin soylediklerinin aksine hic de oyle yonetim aleyhine calisma yaptiklarini dusunmuyorum.Roportaj yaptiklari afamlar da guntekin onay,mert uslu,adnan aybaba,hayri ulgen gibi isimler genelde CNN Turk haber editoru sanirim,Ridvan Akar mesela sik sik yazi yaziyor o sitede ve genelde hep yonetm lehine konusuyor

Haber1903'un yonetici tayfasinin fikret orman ile problemi beni ilgilendirmiyor mesela.Tugrul Yenidogan ornegi cok onemli.Haber1903 sayesinde o sulugun aciktan kulubun kac parasi aldigini ogrendik.fikret orman bile dayanamayip yanina danisman olarak aldi.

Yine orman ve yd ikilisinin ocak ayi aidatlarini yatirdiklari ortaya cikmisti.Fikret orman bunlarin hicbirini inkar edemedi.Benim derdim haber almak.Gecen sene levent erdogan yonetimdeyken kartalbakisi sitesi yonetimin haber bulteni gibi calisiyordu adeta..24 saat yikama yaglama.

Adamlar iyi haberciler zaten o yuzden fikret orman bu adamlarla ugrasiyor.Alexa siralamasinda acik ara ondelerdi bi ara.Resmi siteden daha fazla tik aliyorlar.Bazi derbi maclari sonunda saatlerce siteye girenedigimizi bilirim.Guven olmasa,kalite olmasa zaten bunlar olmazdi.Konuyu acan kisinin de dedigi gibi reklam verenleri tehdite kadar magandaliga goturduler isi.

Bir avuc yandas,burada kendi hallerinde bir komun kurmuslar tum taraftarlar kendileri gibi dusunuyor saniyorlar.

komik aslinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.