Son haftalarda aldığımız başarılı sonuçlarla ligde ve Avrupa Kupalarında ne kadar iddialı olduğumuzu gösterdik. Biz çok iyi bir takımız. Sezon başından bu yana müthiş bir mücadele veriyoruz. Şampiyonluk yarışında ne kadar iddialı olduğumuz oynadığımız futbolla sanırım anlaşılmıştır. Tabii şunu da unutmamak gerekir "Lig çok uzun maraton" ve daha gidecek yolumuz var. Kendi açımdan bu sezonu yeniden doğuşum olarak nitelendiriyorum. Doğrusunu söylemek gerekirse bu sezon başında çok zorlu günler geçirdim. Sağlık sorunum nedeniyle yaklaşık 1 yıldır antrenman yapmamış, forma giymemiştim. Futbola dönmem sanıldığı gibi kolay olmadı. Kendimi yorgun hissediyordum. Çok çalıştım. Beşiktaş taraftarının sevgisi beni beni çok sevdiğim formaya ve futbola kavuşturdu. Bundan sonra hedefim Beşiktaş'ta kalıcı futbolcular arasına ismimi yazdırmak olacak.
Beşiktaş taraftarı şunu bilmelidirki benim evim İnönü Stadı'dır. İnönü Stadı'ndaki atmosfer gerçekten anlatılamayacak kadar güzel. İnönü'deki muhteşem taraftarı tanımadan önce hayal et deselerdi inanın bana rüyamda bile görsem inanmazdım. Fransa'da, bana Beşiktaş'lı taraftarların gösterdiği sevgiyi anlatsam bana kimse inanmaz hatta bana "hadi oradan" bile diyebilirler. İnönü Stadı'nda maça gelen arkadaşlarım gözlerine inanamıyorlar. Türkiye'de yaşamaktan, Beşiktaş'ta forma giymekten çok mutluyum. İki yıl önce basın mensuplarıyla başım beladaydı. Ancak daha sonra anladımki; ben değişik ve özel biriyim. Ben gazetecilerle, onlar da benimle şakalıyor. Bu yüzden artık aramızda müthiş bir pozitif enerji oluştu. Kafam şimdi çok rahat. İstanbul'u artık daha çok seviyorum. Neden olmasın futbolu bıraktıktan sonra belki İstanbul'a yerleşirim. Çünkü burayı vatanım kadar seviyorum.
Beşiktaşlı taraftarlara çok özel mesajlar vermek istiyorum. Bunlardan en önemlisi belki de kendi aldığım bir karar: "Artık kimseyle kavga etmeyeceğim". Daha sakin olmaya özen göstereceğim. Bunun için herkese söz veriyorum. Ben Beşiktaş taraftarıyım. Bu yüzden taraftarın duygularını çok iyi anlıyorum. Ortak yanımız ben de onlar da stada kazanmak için geliyoruz. Birbirimizi çok sevmemezin en büyük nedeni "Taraftar psikopat, ben de psikopatım".
Zaman zaman sizlerle Bjkhaber aracılığıyla bulaşacağım. . Beşiktaş'ın başarılarını birlikte kutlamak dileğiyle şimdilik hoşçakalın.Yeniden buluşmak dileğiyle hepinizi sevgi ve saygıyla kucaklıyorum.
ya adam dürüst en azından di mi.. psikopatız hepimiz! :) toshack hatırlayanlar varsa zamanında dürüstçe konuştular diye tersledi onu yönetim fln.. hani öküzlere fln rahim,alpay diyodu :)) çok hoş bi adamdı..tribünler sevmişti...
geçen salı taksimde nouma dan imza aldım... BJK li deilim GS lyım ama böyle delikanlı bi futbolcunun ligimizde oynaması çok hşuma gidio walla kendisini de çok severim... Helal olsun sana Pascal Nouma