Şimdi Ara

Pascal: 'Beşiktaş'ın bin taraftarı bile 40 bin kişilik tezahüratta bulunabilir...'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kartal'ın eski golcüsü Nouma, Marsilya'nın resmi internet sitesine yaptığı açıklamada "Beşiktaş'ın bin taraftarı bile 40 bin kişilik tezahüratta bulunabilir. 100. yıldaki coşkuları görülmeye değerdi" dedi.

"Beşiktaşlı olmak farklı bir duygu. Taraftarlar takım için canlarını bile verirler. 100. yılı asla unutamam".

KALPLERİ BÜYÜK
    Beşiktaş taraftarının unutamadığı isimlerden biri olan Pascal Nouma, siyah-beyazlı camiaya övgüler yağdırdı. Beşiktaş'taki günlerini asla unutmayacağını belirten Fransız yıldız, "Çok ama çok büyük bir kalpleri var" dedi.

TRİBÜNLER SÜPER
    Pascal şöyle devam etti: "Beşiktaş'ta unutulmaz günler yaşadım. Taraftarı, takımı için adeta canını bile verir. Bin kişi 40 bin kişilik tezahüratta bulunur. Türkiye ve Beşiktaş, benim için dünyanın en güzel yeri kalacak."

PASCAL Nouma, Beşiktaş ve Marsilya'nın eşit güçlere sahip olduğunu söyledi. "Gönlüm iki ekibin de gruptan çıkmasını istiyor. Şanslarını % 50-50 görüyorum" diyen Nouma, "Türkiye'de futbolcular üzerinde büyük baskı var. Ama bunu pozitif kullanırsanız, önünüzde kimse duramaz" dedi.

• Fransa da doğdu
    Beşiktaşlı oldu
    Helal olsun sana
    PASCAL NOUMA!!!

doğru söze ne denir?
  • Haydi pascal dicoya gidiyoruz.

Pascal: 'Beşiktaş'ın bin taraftarı bile 40 bin kişilik tezahüratta bulunabilir...'
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.