Şimdi Ara

PARS:KİRAZ OPERASYONU YORUMLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PARS: Kiraz Operasyonu (Osman Sınav) Mart'da...

OSMAN SINAV'IN YENİ FİLMİ SİNEMALARDA YORUMLAR...........

RESMİ SİTESİ

FİLMİN MÜTHİŞ FRAGMANI

Osman Sınav'ın yönetmeni ve yapımcısı olduğu
    "Pars - Kiraz Operasyonu" adlı sinema filmi Mart 2007 tarihinde vizyona giriyor.
    Filmde rol alan Udo Kier ise çekimler için İstanbul'daydı.

Sinegraf Film Yapım Şirketi'ni 1984 yılında
    kuran ve o tarihten beri başında olan Osman Sınav, bu kez bir polisiyle
    filmi olan "Pars - Kiraz Operasyonu" ile seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Oyuncular:
    Mehmet Kurtuluş, Nida Şafak, Selçuk Yöntem, Murat Daltaban, Pelin Batu, Haluk Piyes ve
    Uğur Polat ile Udo Kier'in başrollerinde yer aldığı "Pars - Kiraz Operasyonu"nu,
    filmin yapımcısı da olan Osman Sınav yönetiyor.
    Çekimlerine 19 Ekim'de başlanan sinema filmi projesi, Mart 2007 tarihinde vizyona giriyor.

Dalgaları Aşmak, Armageddon, Dogville, Blade, Dracula ve bunlar gibi 200'e yakın dünyaca
    ünlü filmde rol alan Udo Kier,
    filmin çekimleri için 12 Kasım'da Hollywood'dan İstanbul'a geldi. Kaldığı süre
    boyunca çekimlere devam edecek olan Kier, ilk kez bir Türk prodüksiyonunda rol alıyor.
    Osman Sınav ve ekibiyle çalışmaya kısa sürede uyum sağlayan başarılı oyuncu, çekimlerini
    tamamladıktan sonra,
    23 Kasım'da Hollywood'a dönüyor.

konusu:
    Uyuşturucu satıcıları ve kullanıcıları ile onlara engel olmaya çalışanlar arasında geçen;
    fakat özünde bireysel bir hikayeyi konu edinen "Pars - Kiraz Operasyonu"; okullardaki öğrenciler,
    uyuşturucu baronları ve narkotik polislerinden oluşan bir üçgen üzerinde anlatılıyor.
    Projenin çekimleri üç farklı dünya şehri olan İstanbul, Amsterdam ve Monaco'da gerçekleştiriliyor.

İşte filmin snopsisi:

İstanbul'un en tanınmış Narkotik Başkomseri Ertuğrul,
    tehlikeli bir operasyonda, büyük bir gizemle karşılaşır.
    Ancak Ertuğrul, uyuşturucu dünyasının karanlık labirentlerindeki
    bu sırrı çözmeye fırsat bulamadan, çocuklarının gözü önünde eşiyle birlikte öldürülür.
    Onların intikamını almak ise on beş yıl sonra amansız bir Narkotikçi olarak yetişen
    "PARS" lakaplı oğlu Atilla'ya kalır.

Atilla sağ kolu Asena'yla birlikte gerçekleştirdiği büyük operasyonlardan birinde,
    uyuşturucu dünyasının en belalı ismi Haşhaşi'nin ayağına basar.
    Ancak siyasi güçlerin de desteğiyle Atilla kızağa alınır ve pasif bir göreve çekilerek,
    ortalığı karıştırmaması için bir kenara atılır.

Bu yetmezmiş gibi, ailesinden kalan tek kişiyi, kardeşi
    Tayfun'u da uyuşturucuya kurban veren Atilla, büyük bir bunalıma girer.
    Bir aile gibi kenetlenen Narkotik Teşkilatı'nın desteğiyle, Atilla, kağıt üzerinde
    görünmese de harekete geçer ve geniş bir operasyon başlatır.

Bu uzun ve zahmetli takipte Atilla'nın yolu, Hollanda'dan Yunanistan'a,
    Monako'dan İstanbul'un en gizemli sokaklarına ve gençlerin gittikce yükselen oranlarda bu zehirin pençesinde kaldığı okullara kadar uzanır.

Babasının ve kardeşinin katillerini bulmak, okullara kadar uzanan
    uyuşturucu tezgahını dağıtmak için küllerinden tekrar doğan Atilla,
    önüne çıkan engelleri birer birer aşmaya kararlıdır.
    Kardeşinin okulunda çalışan İnci öğretmen ve Asena'dan yardım alarak,
    bir Pars kadar kararlı ve çevik harekete geçen genç başkomiser, kendini
    bu iki kadın arasında kalan bir aşk üçgeni içinde bulur. Ne var ki onun işi,
    hayatındaki herşeyden önemlidir.

Uyuşturucunun esrarlı tahtı, kurbanlarının üzerine yükselir.
    Bu gerçeği yaşayarak öğrenen "PARS" başka kurbanlar verilmemesi için
    hayatındaki herşeyi feda etmeye hazırdır.

Udo Kier

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemgtr -- 20 Nisan 2007; 20:00:00 >

• KAMERA ARKASI FOTOLARI İÇİN TIKLAYIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemgtr -- 4 Ocak 2007; 3:32:52 >
  • kimse merakla beklemiyor bu filmi anlaşılan tek bir yorum bile yazılmamış
    hayret hemde osman sınav filmi olmasına rağmen.......
  • bekleyip görmek lazım.
  • fragman gerçeken güzel filmde güzeldir .osman sınav nede olsa
  • osman ınav yaparsa iyi sini yapar bekleyip göreceğiz fragman iyi
  • Fragmanını izledim güzel filme benziyo gelsin izleriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pelin Batu neden bu kadar ateşli?
    10 yıl önce açıldı
    Antika İntikam (Ahmet Alp Altay)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: nescafe07

fragman gerçeken güzel filmde güzeldir .osman sınav nede olsa

Umarım öyledir.. Ben fazla umutlu değilim açıkçası... Fragmanında da özel bir şey göremedim...
  • Bence de güzel bir film olacak ancak posteri doğrudan Kurtlar İmparatorluğu'nu çağrıştırıyor.. Sanki biraz ESİNLEME gibi.
  • Osman Sınav'ı duymam yeter de artar film için.
  • dizi sanıyordum ben bu projeyi meğer ise film imiş.
  • ne zaman girecek yaw.Ben sabırsızlıkla bekliyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Somebodysomeone

quote:

Orjinalden alıntı: nescafe07

fragman gerçeken güzel filmde güzeldir .osman sınav nede olsa

Umarım öyledir.. Ben fazla umutlu değilim açıkçası... Fragmanında da özel bir şey göremedim...

katılıyorum.ve gitmeyi de düşünmüyorum.
  • üfff bırak artık bunları Osman sınav bıktık artık senin mafya türü filmlerinden..Git biraz fantastik filmler yap yaw..Özel efekt olsun güzel bir senaryo olsun yap bir yüzüklerin efendisi gbi bir film merak etme özel efekçiler bunu seve seve yapar..Yüzüklerin efendisinde çoğu kişi zevk için yaptı ve gruba katıldı..Böyle bir bölümlük dizi keyfinde bir sinemadan ne umut gelir ya..Sonra da Türk sineması niye ilerlemiyor ilerlemez tabii böyle salak sulak işlerle uğraşılırsa biz daha 50 sene yerimizde sayarız..
  • Fantastik filmlerin Türkiye bazında pek tutulacağını sanmıyorum. Avrupalılar gibi deneyimleri şu an yok bizim yönetmenlerin. Şerbeti tam tutturamıyorlar batırıyolar sonra. Dünyayı kurtaran adamın oğlu gibi... Osman Sınav'ın sadece mafya dizisi değil çeşitli konularda filmleri olmuştur göz ardı etmeyelim...
  • Nasıl tutmaz hocam beni onu anlayamadım;??Ben özel efektle uğraşıyorum genelde yaptığım çalışmaları gösterince bile millet çk hoş olmuş diyorlar biziimkilerde asıl tutar..Çünkü o yönde yapılmış film çoz az..Ama bizim milletimiz biraz duygusal..Bak cem yılmaz'ın yaptığı 5 para etmez kopya zihniyetli bir film nasıl da gişe yaptı??Bizim millet bağrına bastığı kişilerin filmine gidioyr işte o yüzden tutmuyor..Ama bu iş üzerinde uğraşan kişilerin filmlerine gittiğinizde elde edilcek gelirle daha başka filmler çekilir ama bizimkilerin buna pek kafasına uymaz...Sizin tutmaz diyenler olduğu sürece siz bekleyin Türk sinemasından bir şey...
  • Ya zaten gişe kazançlarını yeni projeler de kullanmak amaçlı yapsalar ve senaryolarını yaratıcı bir fantastik film yazsalar olur. Ama efektle bitmiyor herşey. Oyunculuk da önemli ama herşeyden önce senaryo. Kalemleri çalıştırmak lazım.
  • Fazla acımasız olmuş osamn sınav için.Yapabilse adam boşuna bekler mi bu kadar.Demekki bir sorun var ki yapamıyor.Yoksa merak etmeyin Osman sınavda bizim kadar zekidir herhalde.Veya başka bir yönetmen....
  • quote:

Orjinalden alıntı: astarmh

üfff bırak artık bunları Osman sınav bıktık artık senin mafya türü filmlerinden..Git biraz fantastik filmler yap yaw..Özel efekt olsun güzel bir senaryo olsun yap bir yüzüklerin efendisi gbi bir film merak etme özel efekçiler bunu seve seve yapar..Yüzüklerin efendisinde çoğu kişi zevk için yaptı ve gruba katıldı..Böyle bir bölümlük dizi keyfinde bir sinemadan ne umut gelir ya..Sonra da Türk sineması niye ilerlemiyor ilerlemez tabii böyle salak sulak işlerle uğraşılırsa biz daha 50 sene yerimizde sayarız..

sen 100 milyon dolarlık bütçenin %1'ini ver, gerisini ben cebimden eklerim :)
    bi de 15milyon bilet parası vericek seyirci bul bikaç milyon ki zarara girmeyelim.ha yurt dışı mı dedin? hmm....
    ya bi de bulmuşken bikaç "özel efekçi" de bul ne olur nolmaz bakarsın lazım olur.hakkaten üfff ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N£fR£´|` -- 18 Mart 2007; 18:07:41 >

• afişteki adam Antonio Banderasa benziyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.