|
Ben katılırım
Akşama kadar malak gibi yatıyom insanlık adına bi faydam olur en azından Ama bu işe DH yonetiminin el atması işleri daha hızlı yapar. DH yönetimi GÖREVE ! |
Tabelaya dikkat zebani çıkabilir yazacaksiniz baska olmaz
|
Tabela=YAW HE HE CSB+BLOK
Bence cok iyi fikir forumda bir ise yaramis olur Dunyada bitkilerden daha degerli hicbir sey yoktur arkadaşlar bunu sakın unutmayin bütün pisligi onlar temizler |
Sizin şu "bulgur kazanı gibi kafam var", "cok tipsizim keske ölsem", "kizlar bana bakmiyor", "çirkin kizlarin bile sevgilisi var" ve benzeri konularinizdan gina geldi zaten. Bu konuyu bari rahat bırakın.
|
10 fidan benden.
DH yönetiminin böyle güzel bir projeye destek vereceğine inanmıyorum. |
Onun yerine çirkin insanlara ameliyat parası toplasanıza.
|
Merhaba arkadaşlar, toplanan bağış elimize ulaştı. Size dekontlarla ne kadar yattığını, ne kadar kesintiler olduğunu göstereceğim. Herkes görsün, bilsin ne olup bittiğini. Projeye başlarken size crowdfonun %2.5'luk payı almayacağını söylemiştim. Hukuki boyutta bir takım sıkıntılar oluşabileceği için bu pay kesildi ancak kesilen oran kadar, crowdfonun sahibi Savaş ÜNSAL bey projeye bağış yaptı. Bağışçılar kısmında da ismini görebilirsiniz. Bundan sonraki ilk durak Orman İşleri Müdürlüğü. Gidebilirsem bizzat, ağaçlandırma şefi Süleyman beyin yanına gidip bağışı yapacağım. Gidemezsem eft ile bağışı gerçekleştireceğim. Konu üzerinden yine haberleşeceğiz bol bol. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Hep birlikte çok güzel bir proje başardınız gerçekten. Umarım bunu bir geleneğe dönüştürür her yıl böyle güzel bir olaya imza atarız. ![]() ![]() |
Bugün bağışı gerçekleştirdim arkadaşlar, geçtiğimiz çarşamba fenertepe orman işletme şefliğinde idik. Konuştuk ettik. Yolumuza kanlıca şefliği ile devam edeceğiz. Şimdi bu dekont ile bir dilekçe göndereceğim sertifikamız onaylanacak ve teslim alacağız. O zaman tekrar haberleşeceğiz. ![]() |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|