osman sınav'a pek güvenmiyorum.öyle çok büyük bişey beklememek lazım sonuç genelde hüsran oluyo
film yarın vizyonda. ayrıca + 13 yaş sınırı konmuş duyduğum kadarıyla.
aksiyon sahneleriyle dikkat çekici bir film olmuş
Fragmandan büyük bi umutla gitmiştim ama beğenmedim.
valla yorumları alsak iyi olurdu yarın gitmeyi planlıyorumda guzel degilse oturup ders calıscam
yorumlar kötü olsa dahi ben izlemeye karar verdim.
Kötü derken bizim nayır, nolamaz, noşbulduklardan güzel Diğer Türk filmlerine göre iyi ama fragmana göre beklentim fazlaydı. Tır ve patlama sahnelerindeki yerler yapmacık geldi bana sanki özellikle öyle yapmak o hale bilerek gelmek istiyorlarmış gibi
sesler çok kötü adamların ne dedikleri anlaşılmıyo film hızlı başlıyo ama ortalara doğru bi yavaşlıyo ki başta sıkıntı vermese de bi süre sonra yeter patlasın artık bi yerler diyesi geliyo insanın tam tekrar aksiyon başlayınca bi bakıyosunuz film bitmiş :) ama filmin sonundaki çekimler ve okuldaki tabut sahnesindeki çekim gayet güzeldi bence
Fim gayet güzeldi..Gerek teknolojik olarak gerekse senaryo olarak..Bi kere daha modern bi kamerayla çekilmiş ve hiç bir masraftan kaçınılmamış..aksiyon sahneleri insanı çok doyurmasada az da değil..konuşmalar bence uzatılmamış yani senaryo gereği konuşmalar çok ama boş konuşmuyolar..ve en sondaki aksiyon sahnesiyle zaten film bitio ki o aksiyon sahnesinin heyacanında kalıo insan..türklerin çok fazla aksiyon filmleri yok dolayısıyla yavaş yavaş gelişme kaydediliyor..yani giderek güzelleşecek..ben destek olmak açısından ve de ilerlemeleri görmek açısından gitmezini tavsiye ederim...
Film baya uzun muydu yoksa bana mı öle geldi ya
quote:
Orjinalden alıntı: fisk
Film baya uzun muydu yoksa bana mı öle geldi ya
Evet bayaa uzundu..Ama bitsinde gidelim artık demedim.
quote:
Orjinalden alıntı: spotlightkid
film yarın vizyonda. ayrıca + 13 yaş sınırı konmuş duyduğum kadarıyla.
Evet, biraz silah sahnelerinden birazda beklenmedik anda "beril" karakterinin göğüslerinin ve kalçasının havada uçuşmasından kaynaklanmış yaş sınırı anladığım kadarıyla..
Pazar günü izledim. Klasik Osman Sınav yapımı yine aksiyonu bol, şaşırtmalı sahneleri olan bir film. Ama filmde bence en iyi performansı Murat Daltaban göstermiş. Helal olsun adama. Tek üzüldüğüm Selçuk Yöntem ve Uğur Polat gibi ustaların filmin senaryosu yüzünden sahnelerinin az olmasıydı. İnşallah diğer pars filmlerinde en azından Selçuk Yöntemi daha sık görürüz.
Bu arada uyuşturucunun ne denli olumsuz davranışlara sebebiyet vereceğini gösteren bir film olduğundan ayrıyetten gidilmesi tavsiye edilir.
Daha gidemedik
Yorumlar pek iç açıcı gibi görünmüyor
Haftasonu gidelimde bir değişiklik olsun
Türk filmlerine göre iyi ama hollywood yapımlarına göre de elbette basit. Serinin ilk filmi olduğu da zaten daha önceden açıklanmıştı, filmin sonunda da bu hissediliyor. Mehmet Kurtuluş ve Nida Şafak bence çok güzel oynamış ama Selçuk Yöntem'in ingilizcesinin maalesef iyi olmadığını görmek bizi(kendisini sevenlerini) üzdü. Ayrıca Uğur Polat ve Selçuk Yöntem'in filmde daha fazla yer alacağını sanıyordum, yanılmışım, bu açıdan biraz hayal kırıklığı oldu. Ama diyeyim ki sırf filmin sonunda verilen İstanbul görüntüleri için bile izlenebilir.(o ne manzaradır be kardeşim!)
Son olarak da Udo Kier konuşturmuş haliyle, yılların oyuncusu. Serinin devamında da kendisini görmek filmin zevkine zevk katacaktır düşüncesindeyim.
Ek olaraktan tır sahnelerinde Mehmet Kurtuluş'un dublör kullanmadığına dair bazı iddialar okudum ekşide. Eğer doğruysa bu adamda hakikaten iş var arkadaş!!!
türk filmleri klasmanında düşünürsek iyi sayılabilir.özellikle çekim kalitesi.
ama genel klasmanda zayıf kalıyor.özellikle selçuk yöntem sahne aldıktan sonra olayı çözüyorsunuz ama sizi daha 20 dakika bekliyor.
olacakları büyük ihtimalle tahmin ettiğiniz olayı izliyorsunuz.sonu biraz sıktı.
ama ne de olsa osman sınav.izleyin derim..
benimde bi kaç ark. gitmiş bende gitcem güzeldir inş
Ses olarak kötü diyorlar gidenler Varmıdır bir doğruluğu?
Dün itibariyle izlediğim şişirilmiş bir fragman,her zamanki gibi osman sınav kılasiği türkiyedeki kokuşmuş siyasete ve çetelere yardım eden devlet hainlerine göndermeler yapılıyor.
Senaryo çok basit kalmış klasik holywood filmi gibi
öncelikle tır sahnesi acayip saçma telsizle ekiplere bildirip tırı durdurabilir ama bizim eleman örümcek adam gibi ortalama 90 km hızla giden tırın üstüne atlıyor. Maksat aksiyon olsun yani fragmana aldanıp gitmeyin derim
filmin tek artısı tecavüz sahnesi acayip gerçekciydi
filmin ikinci bölümünde mikrofonlar açıkca belli oluyor