|
|

1 Mobil
|
|
|
|
arkadaşım bak sana dürüst bir esnafın(parkeci) parke alırken nelere dikkat edilmesi gerektiği konusundaki uyarılarını aynen anlatayım.
1. çamsan en dandik parke 2. çin malı parkelerde germany yazıyor ama alman malı değil, gerçek alman malı parkelerde made in germany yazıyor. 3.kilitli parkelerde iki parkeyi birleştiririp tırnağınızı sürttüğünüzde takılmaması gerekiyor. 4.desenli parkelerde iki parke yanyana geldiğinde desenler birbirini tamamlamalı. 5. parke yaptırırken önce alanın metrekaresi hesaplanır, buna fire oranı eklenir, kesin fiyat çıkarılır. bazı uyanıklar eve gidelim yapalım ne harcadıysak onun parasını alırız diyor. fazla fire verdirerek fazla para alıyor. 6. çizilme oranı daha az olan parkeleri tercih edin, o da parkenin kutusunun üstünde yazıyor numarası falan var. büro -iş yeri için uygun olan parkeler daha sağlamdır kolay kolay çizilmez. |
|
strafor mutlaka yaptirin.. parke firmalarini dinlemeyin.onlar garanti disi birakmak icin bahane ariyorlar zaten. dünyanin her yerinde silte veya kapron koyuyolar laminat parke altina.Türkiye'de ki firmalar zaten garanti disi birakmak icin bahane ariyorlar. Zaten garantiye dahil hic birsey görmedim suana kadar. Camsan ve vario ayni kalitede.Hatta dünyada ki üretilen parkelerin %80"i ayni kalitede.HDF üzerine preslenerek yapildigi icin üretim asamasinda hicbir fark yok.Sadece sinif olayina dikkat edin. 32 veya 31. sinif tercih edin- kolay gelsin
|
Parke Döşerken Yapılan Hileler
Parke döşeme, evinizin görünümünü dönüştürebilen harika bir yoldur. Ancak proje sırasında bazı hileler uygulanabilir ve bunlar, nihai sonucun kalitesini etkileyebilir. İşte parke döşerken dikkat etmeniz gereken bazı hileler:
Altlık Seçimi:
Parke Kalitesi:
Yüzey Hazırlığı:
Kilit Sistemleri:
Üretim Yeri:
Kullanıcı Yorumları:
Parke döşerken bu hilelerden kaçınarak, dayanıklı ve şık bir zemin elde edebilirsin. Projeye başlamadan önce, farklı parke seçeneklerini araştırıp zemininin durumunu dikkatle değerlendir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpino82 -- 17 Haziran 2015; 9:54:46 > |
|