Şimdi Ara

parke döşerken yapılan hile ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
122.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Teşekkürler ustam tavsiyeleriniz için umarım diğer arkadaşlara da yardımcı olur önerileriniz :)
  • ksk_355 K kullanıcısına yanıt
    Ne demek lafı bile olmaz herkesin iyi bir konfor sahibi olmasını bizde isteriz ve ben tüm markalara tarafsız bakan her türlü çalışma şeklini deneyen biri olarak yılların verdiği tecrübe ile kendime göre en doğrusunu sizlere sunuyorum size nasıl taavsiye ettiysem kendime yapacak olsam aynı şekilde kendime yaparım. Tadilattan önce cevaplandırabildiysem ne mutlu bana :)
  • aydd A kullanıcısına yanıt
    Mantiğina hayran kaldim daha pahalı diye iyi mi oluyor her ürün muazzam bir kafa yapın var harcanıyosun buralarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demirbey94 kullanıcısına yanıt
    Şilte kaç mm olmalı sizce

• m3t3s M kullanıcısına yanıt
    Şilte benim bildiğim standarttır. Ama kapronda değişi 03- 05 diye değişir ve zemine göre karar veririlir zemin bozuksa biraz daha kalın kapron tercih edersiniz fakat zemin düzgünse 0,3mm işinizi görecektir.

İyi tadilatlar dilerim.
  • Evimi 2 ci kez su
    Bastı

Şu anda yapma gücüm
    Parke. Metre kareyle alınır yanlız
    Kiracı vardı 2 kez bastı
    Bazında bastığında kurudu gitti
    Robatla
    Kaçak şu bulduk laminatı. Kırmak zorunda
    Kaldık

• Kredi ödemem var biran önce eve kiraya vermem lazım ki kredi mi odeyim
    Çıkma da razıyım

• 26_bbz_26 2 kullanıcısına yanıt
    Benim yeni bir inşaatım var. Bodrum yok. Toprak üstüne 40 cm. temel betonu. Tuğlalar örüldü. Kaba sıva yapılacak. Zemine şap atmadan önce: 10 cm. köpük döşetsem, üstüne şap atsam: yinede nem sorunu olurmu ? Bu konuda bilgisi, fikri olan arkadaşlar yazabilir .
  • Birbilenesormalı B kullanıcısına yanıt
    cok anlamam ama temel altina kalin bi zift gibi tabaka atiyorlar. ondan yaptirmaniz birde binanin kenarlarini biraz acip su gideri yapmaniz lazimdi rutubeti kesmek icin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 26_bbz_26 2 kullanıcısına yanıt
    Su gideri.. iyi fikir ama ..Bunu hiç düşünemedik ki.. Yalıtım malzemesi korumazmı ki ? Fikir için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.