Şimdi Ara

park yerimizi yan apartman kullanıyor öneriler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar park yerimizi devamlı yan apartmanın araçları işgal ediyor ve eve geç gelince park yeri bulamıyorum hiç tınmıyolar söyleyince birkere bıraktık komşuyuz vs gibi şeyler söylüyolar birtaneside uzatma tamam vs dedi aldı arabasını..
    şimdi bınun için ne gibi öneriniz var tabelalar apartman boyanınca söküldü takılmadı bu konuda bu adamları bu işten nasıl vazgeçiririz? kapı vs yapacak bir düzen yok gergili uzaktan kumandalı zincirler varmış kullananınız varmı uzun vadede sorunsuz görürmü?
    araçlara zarar vermek vs gibi sıkıntılı işlere girecek ve harcayacak ne enerjim nede seviyem müsait deil donanımhaberin fikirlerini bekliyorum..
     park yerimizi yan apartman kullanıyor öneriler?[simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulpa -- 4 Temmuz 2015; 12:54:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam hani araç trafiğine kapatılan yollara portatif direk koyuyorlarya kilitli, onlardan yaptırın bence..en ideal çözüm olur..
  • Apartman yönetimi karar alacak ve oraya en basitinden bir zincir çekilecek. Yada maliyet sorun değil denirse, kumanda edilebilen demir çubuklar oluyor gayet güzel iş görür.

• benimde garajımın önüne çekiyordu biri 2 kez uyardım olmadı aradım polis arkadaşımı yazdı cezayı çekti arabasını kim besledi biliyorum ama ne yapayım 1 haftada bir insan 3 kez uyarılıp beklenmez araca zarar verme ihtimalide yok binanın 7/24 calısan güvenlik kamerası var :) Zamanında otoparksız ev alıyorlar bizim başımıza bela oluyorlar işte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  park yerimizi yan apartman kullanıyor öneriler?

bu direklerden yaptıracaksınız bi demirciye. kilit anahtarları da apartman ahalisine dağıtılacak. çıkan komşu çıkarken kitleyip gidecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.ozan -- 4 Temmuz 2015; 13:05:26 >
  • Arabayı çiz

• kısa direkler koyup zincir bağlayabilirsiniz kilitli. EN ucuz çözümü bu bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev önü park sorunsalı
    5 yıl önce açıldı
    Apartman Önü Park Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sizde site olarak onların arabalarının arkasına çekin çıkamasınlar

• apartman yönetiminin çözeceği bir konu. yerin durumuna göre ya kilitli demir yada kumandalı bariyer, kapı fln konulur
  • Yere apartmandak, araçların plakaları yazılabilir boyayla bu caydırıcı olabilir 3-4 tane apartman park yeri yazılı altı ağırlıklı portatif dubalardan konabilir basit birer kilitli demir direk yere monte ettirilebilir bunlara şifreli kilit takılır hepsinin şifresi aynı yapılır ve apartmandakilere söylenebilir bunlar en ucuz yöntemler en sağlamı son söylediğim sanırım.
  • Oraya park etmiş diğer bina aracını gördüğünüzde gidip sileceklerini kaldırın ,ufak bi not bırakın ..
  • Bir araclik mesafelerde gomme direkler koyup o direkler arasina kisisel zincirler gerin. Kura ile de yerleri belirlersiniz. Asma kilitli herkesin kisisel park alani olur.

• Alan size aitse kumandalı otopark kapısı yaptırın.bizim eski evde de problem olmuştu herkese 1 kumanda verdiler sorun çözüldü.kapıyı açıyordum girerken,kapanmadan 1-2 kez girdiler.bu Sefer giren çıkamadı.sorun böyle çözüldü .

• Millet otopark satın alıyor artık, siz de bi otomatik kapı veya Zincirli sistem yapın.

• pulpa kullanıcısına yanıt
    Alan apartman tapusuna dahil mi ?
  • Aslında inşaat yapılıp garajlar dükkanlara çevrilirken şikayet etmek lazım. Ev sahipleri imar durumunu bilirler. Yoksa kilitlerin sayısı hep artacak.

Böyleleri şehirleri hapishaneye çevirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

tabiki apartmana dahil orası Apartman arsası..

• quote:

Orijinalden alıntı: pulpa

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

tabiki apartmana dahil orası Apartman arsası..

o zaman

direkt belediyeyi ara çektir arabaları dostum

insanlar iyi laftan nezaketten anlamaz.
  • Önce sileceklerine uyarı notu bırakın buna rağmen park ederlerse
    Arabaların arkasına park edin
    Saksı gibi engeller koyun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.