Şimdi Ara

Park Yapan Aracı Çizmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nizami park yapan aracın sağ arka tarafını park yaptığım yerden çıkarken dar aldığım için çizdim ses duyunca arabayı kenara çektim o araca baktım hafif çizik vardı tam köşe kısmında bende bir şey yoktu hafif zedelenmiş aracımın çok küçük bir yeri. Çizik yok bende. Aracımı durdurdum indim diğer araca baktım kimseyi göremedim bir işletmenin hemen önüydü garsonlara kimin araç dedim cevap alamadım kamera vardır büyük ihtimalle. Ancak acemiliğimden panikle plakayı almadım diğer aracın fotoğrafını vs çekmedim kimseyi göremeyince oradan ayrıldım. 5 ay önce aldım ehliyetimi araba ailemin bu durumda ne yapmam gerekir başıma bela olur mu bu olay tecrübeli arkadaşlar tavsiyede bulunursa sevinirim iyi forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Allah sizin gibileri bildiği gibi yapsın. Etraftaki esnaftan bi kağıt kalem isteyip kardeşim arabanı çizdim özür dilerim desen sileceğe koysan bi de numaranı yazsan arkadan kulaklarını çınlatmazdılar.



    Belki adam seni aramazdı bile iyi niyetli birisi herhalde kazayla olmuş der yaptrırdı.



    Ama bu durumda senin yaptığın çok yanlış. Eski ya da yeni fark etmez emeklerinle aldığın arabaya birisi zarar verip kaçsa ne yaparsın ? Empati kur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A NEW LIFE -- 25 Temmuz 2017; 2:58:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Empati kurduğum için bu saatte ulaşabildiğim bilgilere ulaşmaya çalışıyorum. İlk kazamdı ve numara bırakmak aklıma bile gelmedi çok panik olmuştum. Şuan ne yapılabilir o işletmeye gidip numaramı versem oradan ulaşabilir miyim sizce ya da karakola gidip durumdan bahsetmeli miyim siz olsanız ne yapardınız mevcut durum sonrasında?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karakola gitmeyi gerektirecek bir durum bence yok, panik yapacak birşey de yok aslı astarı ufacık sürtmüşsünüz, en azından karşı tarafla helalleşmekte fayda vardı. Arkadaşın dediği gibi araca numaranızı bırakabilirdiniz veya önüne park edilen işletmeye kendi numaranızı bırakıp tembihleyebilirdiniz tabii ama iş işten geçmiş.

    Önüne park edilen yere tekrar gidip sorabilirsiniz ancak şahıs farkına bile varmamış olabilir, plaka yok-not yok-telefon yok, adamı nasıl bulacaksınız bu saatten sonra o da ayrı bir muamma.

    Arabamın dört köşesini de park halindeyken sürte sürte çarpışan arabaya çevirmişlerdi eski mahallemde, araç camında numaram daima yazılı dururdu bu arada. Sadece 1 kez gece 11de arandım, arayan da polisti, geçici duraklama yaparken sürtmüş araç başına çağırdı, baktım büyütecek hiç birşey yoktu geçmiş olsun dedim helalleşip ayrıldım.

    Niyetiniz iyi keşke herkes düşünceli olsa ancak iş işten geçtikten sonra böyle koşturmanın da bir anlamı kalmıyor, kimse arabaya sürttünüz diye canınızı alacak değil, panik yapacak birşey yok.

    Vurup kaçanların %90ı zaten sizin gibi panik yapıp ortadan kaybolanlar.




  • olan olmuş unut gitsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iş yerinin otoparkında beyaz bir araba daha yeni boyattığım arka tamponun köşesini aynı haftasında çizmişti. Önce baya bir kulaklarını çınlattım sonra kamera kayıtlarına bakmaya bile tenezzül etmedim.
  • bence karakola git suçunu itiraf et , eğer onlar seni yakalarsa 5 seneden aşağı yargılanmazsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İşletmeye gidip numaramı bırakacağım park yerinden çıkarken çok dar olduğu için bi eleman bana tarif ediyordu o esnada çizdim diğer arabanın köşesini; o eleman diğer araç sahibi ne oldu dediyse numarasını falan almış olabilir adamı bulduktan sonraki süreçte ne yapmamı önerirsiniz lütfen dalga geçmeden cevaplayın iyi forumlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lacivert ve boyasız-çiziksiz insignia cosmo aracını izmir buca'da park halindeyken misafirlikten döndüğümde yaya geçidi olan tarafta sağ ön çamurluk ve kapı boyunca uzanan derin çizik vardı. Sizinki kasıtsız ve acemilik ancak bendeki kasıtlı olduğu belliydi.

    Bu tür durumlarda numara bırakmak ve açıklama yapmak en doğrusu. Usulüne uygun bir açıklama her şeyden değerli.

    Ancak kasıtlı çizip ya da kasıtsız çizdiği halde kaybolanlar için üzülüyorum. Son derece boş yaşayan; anne-bacılarının ve ölülerinin sürekli kulaklarının çınlamasına neden olan ve mutlaka bir gün daha ağırı başlarına geleceğinden de emin olduğum yobaz sürülerinden OLMAYIN derim.

    Umarım bir gün herhangi bir araca kasıtlı bu durumu uygulayan birine denk gelirim de ya ben hastanelik olurum ya da o.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soneryakamoz -- 26 Temmuz 2017; 7:40:50 >
  • İşletmeye telefon numaranızı bırakın. Araç sürekli oralarda oluyor ise size telefon açmalarını söyleyin.
    İş işten geçmiş şuan yapılacak tek şey budur. Aklınızda bulunsun öyle bir durumda aracınızda bir kaç adet not kağıdı ve kalem bulundurun. Telefon numaranızı yazıp camına bırakın. Başıma daha önce gelmedi ama aracımda her zaman bulundururum.
  • bunun için konu açmaya pek gerek yoktu adamla bir şekilde görüşebilirsen ve yapılmasını istiyorsa araçlarınızla bir yerde buluşup tutanak hazırlayıp fotoğraf falan çekeceksiniz gerisini sigorta halledecek. tutanak işi forumda bolca mevcuttur. geçmiş olsun.
  • benim sağ kapıyı geçen 2 sene önce anahtarla 1m çizdiler. otopark girişine filan da bırakmamıştım. öyle olsa yine kızmazdım. araç kapımın önündeydi. otoparkta hayvan gibi kapı açanlar yüzünden 3 tane de nurtopu gibi göçüğüm var. artık kızmayı bıraktım, gülüp geçiyorum.
  • Yorumlar için teşekkürler artık böyle bir durumda araba sahibini bulamazsam not bırakacağım dediğiniz gibi oldukça pişmanım en iyi ihtimalle kul hakkına girdim inşallah araç sahibini bulurum garson o araçta da görünür hasar olmadığını söyledi ama yine de huzursuzum bakalım bulabilirsem araç sahibini inşallah güncellerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.