| 

Değerli DonanımHaber Otomobil Ailesi ; Herkese sağlıklı ve hayırlı günler dilerim. 17.11.2021 tarihinde , aracım hatalı park sonucu çekildi. İşe yetişmem dolayısıyla , otoparka giderek hızlıca ilgili ücreti ödedim ( Yaklaşık 170 TL ). E-Devlet tarafından gönderilen e-maile istinaden , aracımla alakalı gözüken borç durumu söz konusu ve %25 erken ödeme indirimi yapılmakta. Bu duruma istinaden , otoparka ödediğim ücreti iade alıp , e-devlet üzerinden ödeme yapabilir miyim ? Aciliyetim sebebiyle otoparktan aracımı alırken hiç bir fiş/fatura / ödeme belgesi almadım. Değerli bilgilerinizi iletirseniz çok sevinirim. Herkese sağlıklı günler.  | 

| 
                         YOUTUBE ve INSTAGRAM SAYFALARIMA AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN ULAŞABİLİRSİNİZ PlayStation Network : TheMarjinal | XBOX Live : ErenAslanhan Donanım Tercihlerim  Sony : Playstation Pro 500 Million Limited Edition (27552/50000) | Microsoft : XBOX One X CyberPunk 2077 Limited Edition|  | DJI : Mavic Pro  | Mavic Mini  | Osmo Pocket | Osmo MobileApple : iPhone 11 Pro Max | iPhone XS Max | AirPods Pro | MacBook Pro 16'' TouchBar | Mac Mini | Time Capsule 2 TB  | 

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı