Şimdi Ara

park sensörü hk. da yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar aracıma park sensörü taktırmayı düşünüyorum. birinci sorum park sönsörlü araç kullanan arkadaşlar memnunlar mı? yoksa fuzuli bir şeymi? ikincisi ise aşağıda linkini vereceğim ürünlere bir bakarsanız ve fikrinizi söylerseniz sevinirim.

http://www.hepsiburada.com/cyclone-bh001-sesli-park-sensoru-340110/productDetails.aspx?categoryid=26026&productid=otm340110#tablnk

http://www.hepsiburada.com/cyclone-bh036-sesli-park-sensoru-340111/productDetails.aspx?categoryid=26026&productid=otm340111#tablnk

şimdiden teşekkür ederim.

• ben aşağıdakini aldım ama 55tl vermiştim
    http://www.hepsiburada.com/svs-geri-vites-park-sensoru-mat-siyah-sensorlu/productDetails.aspx?categoryid=26026&productid=otso98452#tablnk

kesinlikle fuzuli olduğunu düşünmüyorum. her araçta olmalı.montajı kendim yaptım . elin yatkınsa çok kolay
  • bence de faydalı birşey fakat yüzde yüz güvenmemek lazım, mesafeyi net ölçüyor ama aracın altında kalacak kadar küçük şeyleri (kaldırımlardaki mantarı vs.) görmediği durumlar oluyor. ikinci verdiğin linkteki sensör bende var memnunum.
  • Bir keresinde Profilo Alışveriş Merkezi`nin yan tarafındaki otoparkta, geri geri giderken boruya çarpmıştım.
    Hadi karanlıkta ben göremedim, ama park sensörünün görmemesine şaşırdım.
    Gerçi arabama birşey olmamıştı ama aşağı inip de bakana kadar içim gitmişti.
    Park sensörü iyidir ama çok da güvenmemek gerekir.
    Geri geri giderken yavaş yavaş gidilmeli ki, olası bir kazada hasarsız kurtulunabilsin.
  • http://www.hepsiburada.com/cenmax-geri-vites-park-sensoru-metraj-gostergeli/productDetails.aspx?categoryid=26026&productid=otso35200112002#tablnk

Ben bu modelin mavi beyaz ekranlısını kullanıyorum civicte. corollada ise kendi orjianli var serviste takılan... cenmaxtan ne kadar memnunsam, corollanınkinden o kadar memnuyietsizim, değiştirece4ğim kısa sürede. Eğer sensör kaliteli değilse ve doğru montaj yapılmamışsa, nasıl olsa sensör var diyerek gayet rahat bir yere çarpabiliyorsunuz... sensör çok fayadlı, kör noktaları düzeltiyor ama kaliteli ürün+kaliteli montaj olması koşulu ile...

• http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=16891&k_id=68&kn=Park+Sens%F6r%FC
    Önceki aracımda da kullandım çok memnun kaldım şimdiki aracıma da taktırdım.Sesli ve led ekranda dijital olarak mesafeyi gösteriyor.En az 20cm ye kadar çok rahat ölçebiliyor ...
  • ben aracın her türlü halinde bostancı oto sanayi içerisindeki yetkili servisine götürüyorum. servisine götürürsem benden 3 5 fazla alırmı diye bir kaygım hiç olmadı, yeterki düzgün olsun. alacağım park sensörünüde orada taktırırım, başında da dururum büyük ihtimalle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Park Assist hakkında bi soru
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle ise yariyor. Hatta alistiktan sonra birakmasi cok zor bir donanim.
  • Aynen
    Ben şimdi çoğu zaman kafamı dahi çevirmeden yanaşıyorum.Gerçekten büyük kolaylık.Ama tamamen de güvenmemek lazım ne de olsa kul yapısı
    Geçenlerde bir arabaya (Mercedes) nerdeyse 15 cm kadar yaklaştım.Adam koştu geldi heyecanla dur napıyorsun vuracan falan.Abi sakin ol tamam dedim ...
  • Park sensörü tembellik yapar arkadaşlar, sonra birgün bakarsınız paralel parkı bayanlar gibi kayık misali yapmaya çalışıyorsunuz

Büyük nimet ama bunu sırf ona güvenerek geri bile bakmadan park etmek için kullanmak bence doğru değil.

Geriye dönmeden geri manevra yapılmamalı, hiç birşey insan gözünden keskin ve seçici değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amras_tasartir -- 6 Ekim 2009; 5:06:25 >
  • Ben hiç arkama bakarak araba park etmedim. Sürücülüğü kamyon, kamyonet ve panelvan araçlarda öğrendiğim için böyle bir alışkanlık kaldı..
    Gireceğim yeri önceden gözümle tartar, sonra sağ aynama bakarak kaldırıma olan uzaklığını ayarlarım.
    Bir arkadaşım benim aracımı sürdüğünde şöyle bir diyalog geçmişti;

-Şuraya bırakayım mı? Girer mi olm buraya?
    +Girer girer, fazlası bile var.
    -(o sırada arkasını döner) Lan bişey gözükmüyor burdan. Sen nasıl görüyorsun?
    +Görmüyorum ki..

Açıkcası bana da lazım bir park sensörü..
  • bence mucizevi bi alet.
    park etmeyi o kadar kolaylaştırıyorki,
    arkasına yada aynasına telaşlı telaşlı bakarak park etmeye çalışanlara üzülüyorum artık.
    kesinlikle al.
    çok kullanışlı. çok konforlu ve kolay hale getiriyor park etmeyi.
    sağ aynamı sadece park sırasında aşşağı, içe çevirmekle ve park sensörü ile kimseye muhtaç olmadan park ediyorum aracımı.
    keşke öndede olsa.
    öne taktırmayı da düşünmüyor değilim.
    tekrar söylüyorum, alırsan çok kolay park edersin.
    saygılarımla.
  • Servis bakım sonrası hediye olarak taktı, şimdiye dek neden park sensörü taktırmamışım dedim kendi kendime... Çok büyük rahatlık, hele araç ticari ise...
  • güzel bluş yararlı alet
  • Bende en kısa zamanda takdıracam bir tanıdıkta gördüm çok hoşuma gitmişti park ederken hiç arkaya bakmıyordu vay be ne güzel bir şeymiş dedim
  • eskiden ben gerekli buluyordum.broadwaydan megane 2 ye geçince çok büyük bi park sorunu yaşadım.hem daha büyük hemde arkadan baktığın zaman hiç bişey görünmüyodu.İlk aldığımıza zamanlar ben bindikten sonra bi hurdacı abimiz arabasını koymuş bende bişey göremediğin için arkadaki arabayla baya bi mesefa wardı arabamızda ona güwenerek birden gaza bastım.aynadan baktığın aniden hurdacı arabasının yukarı kalktığını gördüm ve bagaj kapağı hafif eğildi ve çizilmiş. babam bi kaç kere park ederken çarptı.taktıralım taktıralım diye başnın etinin yedim ama taktırmadı.artık alıştım araçtan 50 cm uzun olan yere bile çok rahat giriyorum. şuan bana gereksiz geliyo.
  • Ben aldım. Göstergeli 45tl sensör, 25tl montaj parası verdim.
    Taktırmadan önce hangi markayı taktırmak iyi olur diye gerek arkadaşlarla gerekse bu işi yapanlarla konuştum. Çünkü piyasada CENMAX markası iyi olarak biliniyor. Ama isim yaptığından dolayı pahalıya satıyorlar. Ürünlere baktığınızda onlarda Çin den getiriyor.
    Neyse arkadaşlarımın bazıları tavsiye üzerine aldıkları markadan taktırdım. Gayet güzel çalışıyor ve göstergeside şık. Ayrıca garantisi var, birebir değişim.
    Alacak olan arkadaşlara tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fastmail -- 6 Ekim 2009; 14:32:31 >
  • hepsi Çin'den geliyor, hatta aynı fabrikadan çıkıyorsa da şaşırmam
  • kaliteli alırsan işe yarar
  • Hepsi iyi veya hepsi kötü diye birşey yok. Dediğin gibi kalitelisi işe yarar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.