Şimdi Ara

Park Halindeki Aracıma Çarpıp Kaçtılar. Yapılması Gerekenleri Anlatıyorum RESİMLİ! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
161
Cevap
31
Favori
56.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
343 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çarpıp kaçtığı için nereye başvurulup ceza alması sağlanıyor o kısmı biraz daha detaylı anlatır mısın hocam?
  • Faydalı konu. Geçmiş olsun.
  • masraf nasıl 100 lira ya? benim ibizanın bile panjuru 600 lira

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

iki kerede benim aracıma park halindeyken çarptılar ikisindede şikayetçi oldum polis bişey bulamadık diye rapor tutmuş savcı dosyayı kapattı.
    Bu arada savcı beni çağırdı ve dosyayı kapatıyorum dedi ben kapatmayın dedim o zaman seni 10 günde bir buraya çağırırım gelişme varmı diye sorarım dedi şaka gibi...
    Gerçek mi bu?

• Bilgilendirici konu, geçmiş olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok geçmiş olsun.
    Ayrıca helal olsun.

• çürümüşlük ülkede diz boyu. Adı üzerinde kaza ne olur inip baksan? bir telefon bıraksan, kazadır olur abicim gel halledelim demek çok mu zor.
    İyi yapmışsın, geçmiş olsun.
  • İnsanlar araba almak için sabahtan akşama kadar saatlerce çalışıyor. Bir tane Allah'tan korkmaz kuldan utanmaz geliyor zarar verip kaçıyor.

Kul hakkından korkan kalmadı heralde... Yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eloq

Park yerinde kendi aracım içinde beklerken önümdeki araca gözümün önünde bir kadın çarptı. kendi aracına baktı birşey yok bindi aracına. Bende aldım telefonu elime fotograf çekmeye başladım. Kadın farkedince durdu kafayı çıkarınca camdan çarptınız araca gidiyorsunuz dedim. Benim arabada birşey yok dedi. Diğer araca bakmadınız onda birşeyler olabilir diyince kadın indi bende gittim. Bir baktık adamın sol arka kapı göçmüş. Bekleyin araç sahibi gelsin tutanak tutun. Bakın ben görüntüleri vereceğim ama burdan çıkar başka biryerde aynı noktadan arabasını vurur. Bu sefer onunda suçunu size atar dedim.Kadın yok acelem var dedi. Zorla telefon numarasını kağıda yazdırıp camına bıraktırdım.
    Araç sahibi gelince bana bakıyor dedim bu kapıya vurdu biri telefonda, araç kameramda görüntüler var yollayım dedim. Adam çarpan kadını aradı telefon kapalı. Plakalıkta kiralama şirketi numarasını arattırdım adama. Oradan uğraştı. Akıbetini bilmiyorum. Şahit yaz beni tutanağa dedim gittim. Teşekkür etti bol bol. Çizik bile olamayan sıfır aracın kapısı göçük oldu sonuçta...
    O an orda ben olmasam araç kamerası ya da çektiğim fotoğraflar olmasa kadın bırakıp gidecekti.. Malesef toplum olarak böyleyiz.. Vur kaç.
    Burda da seni tebrik etmek lazım

• Su tesla gelse artik Turkiyeye ya. Sentry Mode ilaç adeta bu gibi durumlar için.

• geçmiş olsun. kayıt olunca ne güzel oluyor geçen aracımın çamurluk ve jantının canına okumuş kaçmışlar ne yazıkki kamera yoktu.çoluğundan çocuğundan çıksın dedim artık ne diyeyim
  • Bizim araca 1 ay içersinde 2 kere carptilar kapidan
    Kamera yoktu hic bir yerde..

Sizi kutlarım birini yakalamissiniz.

• sadri.abi kullanıcısına yanıt
    ufak bi çarpma sesi bile içeriden bayağı büyük bir kazaymış gibi duyuluyor. Eğer kulaklarını kapamak istemediyse zannediyorum ki duydu. Üstelik BMW nin değil tampon, ön panjura kadar gelmiş..
  • 2 araç park halindeydik ben arkadaydım. Çıkarken adamın tamponun köşeye hafif sürttüm. Sonra indim baktım çevredeki esnafa falan sordum kimse tanımıyormuş sahibini. Araç sahibini bulamayacağımı anlayınca sileceğine numaramı yazıp aracınıza çarptım arar mısınız dedim. Ertesi gün aradı orta yaşlı bir insan. Size teşekkür etmek için aradım deyince anlayamadım önce. Sonra numaranızı bırakmışsınız deyince jeton düştü. Adam bana nasıl dua etti sağolsun. Bu zamanda böyle insanlar kaldı mı diye. Abi dedim aracını yaptırayım yok diyor zaten hafif tozunu almışsın. Helalleşip kapattık telefonu.

• Hocam geçmiş olsun.Sanayiden mi alacaksın parçayı

• Adam farketmedi doblocu kafa dalgin olur,ses az gelmistir olamaz mi

• ARACINIZIN CAMINDA BÖYLE BİR KART GÖRÜRSENİZ DİKKAT!
    Hırsızlar, hasar verdikleri araçların camlarına ‘Özür dilerim. Tanıdığım bir tamirci var. Ben yaptırırım’ yazılı kart bıraktı. Tamirhanede otomobillerin anahtarlarını kopyaladı. Daha sonra tereyağından kıl çeker gibi soygun yaptı. Ancak çete polisten kaçamadı
    İstanbul polisi, otomobil hırsızlığı yapan şebekeyi yakalamak için çalışma başlattı. 6 ay süren takibin ardından operasyon düğmesine basıldı. İstanbul merkezli 6 ilde 28 adrese eş zamanlı baskın yapıldı. Erdal E. liderliğindeki 10 kişilik çete yakalandı. Şüphelilerin, hırsızlık sırasında izledikleri yöntem ise polisi bile şaşırttı. Buna göre, hırsızlar önce sokaklarda dolaşarak çalacakları araçları saptadı. Daha sonra bu araçlara çarparak otomobillerde hasara yol açtı. Şüpheliler çarptıkları otomobillerin camlarına "Çok özür dilerim, Aracınıza ben çarptım.Tanığım bir tamirci var. Eğer beni ararsanız birlikte yaptırabiliriz" yazan kartlar yapıştırdı. Sabah kazayı fark edip camdaki kartı okuyan mağdurlar da hiçbir şeyden şüphelenmeden şüphelileri aradı. Sözde yardımcı olmak için araç sahibi ile birlikte tamir için anlaştıkları kaportacıya giden şüpheliler, tamirat sırasında araçların kontak anahtarının kopyasını çıkarttı. Otomobil sahipleri ise başlarına geleceklerden habersiz tamir edilen araçlarıyla tamirhaneden ayrıldı. Çete, aradan birkaç güç geçtikten sonra kontak anahtar ile söz konusu araçları çaldı. Şüpheliler çalıntı otomobilleri, motor ve şase numaralarını değiştirerek sattı. Suç çetesinin, bu yöntemi kullanarak 1 yılda farklı marka ve modelde 40 farklı aracı çaldıkları ortaya çıktı. Çalıntı otomobillerin bulunarak gerçek sahiplerine teslim edildiği açıklandı.
    .

• Yalnız sen de hatalı park etmiş gibisin köşebaşına.

• geçmiş olsun... dertsiz başına dert gelmiş.
  • Bazı insanlarda var ki tam tersi. Siz başında bekliyorsunuz sahibini buluyorsunuz adam başlıyor yaygaraya. Herhalde amacı daha fazla para koparabilmek. Yani her iki taraftada var sıkıntılar. Halbuki Karşılıklı konuşulup gayet medeni bir şekilde çözülür. Ne bilim yani kaza yerine ilk gittiğimde suçlu veya suçsuz her iki tarafa da "geçmiş olsun" denir.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.