Şimdi Ara

Park Halindeki Aracıma Çarpıp Kaçtılar. Yapılması Gerekenleri Anlatıyorum RESİMLİ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
30
Favori
55.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
343 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    hdd ye bağlanan kameralar var onlardan alın
  • Gecen sene Turkiye'ye geldigimde Transporterle koseyi donerken oraya parkedilmis puntoya surttum. Baktim kimse yok geceydi zaten. Yazdim numarami koydum. 2 gun sonra aradi beni arac sahibi. Onemli bisey yok nazarlik olsun dedi. Yeni de numarasi kayitli carptigim kisinin. Haktir sonucta.

    Dun de arkadasimin arabasina park halindeyken bi bayan carpmis. Bereket onun da arabasinin caminda her zaman kartviziti olur. Carpan kadinin kocasi aramis onu. Baktim arabanin basinda konusuyorlar. Arkadasim istmedi ama zarla adam atti 100 € helallestiler oldu bitti.

    Cok mu zor bunu yapmak yani?
  • Geçmiş olsun.Sırf bu olaylar yüzünden gidip tamponları işlem gerektiren bir araç aldım.Mersin ilinde bıktık artık bu tür durumlardan.Şimdi kafam rahat.
  • Donald Draper kullanıcısına yanıt
    En beğenilen yoruma bak :))) bu milletin düşünme yetisini kaybetmiş olması ne kadar üzücü aynen arkadaşlar 61 numara plakalı aracları sadece kimliğinde trabzon yazan insanlar kullanabiliyor 3 yaşındaki çocuk düşünceleriyle kendinizi komik duruma düşürmeyin.
  • benimde aracıma ankara posta işletme müdürlüğünde zarar verdiler geri geri gelirken bagaj kaputuna ve tanpona çarpmış , güvenlik kamerasından plakayı istedim yok şöyle yasak böyle yasak vs vermediler plakayı yetkimiz yok diyerekten , büyük ihtimalle orda duran resmi arabaydı ondan dolayı vermediler bende cimere yazdım 50 gün oldu cevap gelecek normade 15 gün içinde cevaplamaları lazım şimdi bir mail daha yazacam cimere neden süresi içinde ceva vermiyorsunuz diyecem baklım ne diyecekler.
  • Uğraşınızdan dolauı sizi kutlarım hocam. Bizim insanımız ne yazık ki sözde müslüman.. Kafasına vura vura öğretmek gerek.
  • Karşı tarafın trafik sigortasının ikiye katlanacağı falan yok, yüzde 5-10 arasında fark eder en fazla.
    Asıl siz kaskonuzdan hasarsızlık indirimini kaybedebilirsiniz. Gereksiz bir çaba olmuş ama yine de yapılması gereken bu tabi.
    Ben umursamazdım o ayrı.
  • Benim 20 yıllık sigortacımdan aldığım bilgi, karşı tarafın sigortasını yaptırmasının üzerinden daha 2 ay geçmiş ve toplamda 1650 liraya sigorta yaptırmış olduğunu söyledi (ben bmw ye 1800 liraya kasko 1100 liraya sigorta yaptırıyorum, karşıdaki araba 99 model berlingo), kaçmasının sebebini de buna bağladı. Sonuçta sigortacı değilim ne kadar doğru söyledi bilemem ancak tanıdığım polis ve sigortacı karşı tarafın sigortasından benim kaskomun hasar ücretini rücu edeceği söylendi. Bunun sebebinin de tutanakta yazılan 'karşı tarafın suçlu olduğu' ibaresinin tutanağı tutan polis tarafından onaylanmış olmasıdır. Eğer sigortacıysanız ya da konu hakkında yetkili kişiyseniz fikirlerinizi almak isterim.

    Size göre gereksiz çaba olabilir, ben her alanda hakkımı ararım, aman ağzımızın tadı kaçmasın kafasında birisi hiç olmadım. Tercih meselesi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beetle Juice -- 13 Eylül 2019; 15:46:19 >
  • Benimde şirket aracıma vurup kaçtılar oradaki esnaf sağolsun fotoğraf çekmiş plakadan adamı buldum. Kaçtığı için kızgınım tabi adamı arayıp üstten üstten konuştum adam da gayet mülayim özür diliyor. Sonra bu geldi vurduğu yere nakit verdi gitti bende anlamadım. Götürdüm parayı şirkete verdim bende ne yapayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sucre Maricruz

    Takipsizlik kararı verilir uğraştığınız yanınıza kalır.Araçla insan öldürenler ceza almıyor bu kadar küçük bir şeye ne bekliyorsunuz ?
    yok öyle vur kaç vur kaç nasıl olsa kimse tınlamıyor'a getirmeyin olayı.. kamera kaydı olan uğraşsın bence de..
    hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şey olsun
    çarpan adamın biraz başı ağrısın karakola gitsin gelsin arada bi laf yesin o bile yeter..
  • İyi sen yine çarpanı bulmuşsun... Benim evimin önünde (site sayılır) 2017 model Caddy arabama tornavidayla dalmış şerefsizin biri... Boydan boya 4 yerde derin çizikler var. Öyle b yle de değil, bayağı hacamat etmiş arabayı

    Kameralardan bir b. k bulamadık. Gece çekimleri çok kötü... Arabayı parça boyatmak zorunda kaldım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 13 Eylül 2019; 18:21:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merdomable kullanıcısına yanıt
    Yizmik icin yizmiyilim litfin!!

    Ne alaka kardesim soruoruz biliosan cvp ver bilmiosan suz ben olsam itiraz ederim donuse koymus die

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Adamın bilerek yaptıgını düşünüyorum başka bi açıklama yok gibi hareketlere bakılırsa

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bravo vallaa, çok iyi yapmışsınız. İstanbul' da Perpa' nın yanında oturuyorum. Perpa çalışanları ve iş yeri sahipleri park etmeye çalışırken hem ön hem arka tamponu parçaladılar. Yapanları bulamadım. İki kere tampon değiştiği için kasko fiyatı 6000 çıkıyor, kasko da yaptıramıyorum bu perpacı şerefsizler yüzünden. Geçen yoldan geçerken bir baktım gene benim arabaya çarpa çarpa parkediyor bir perpa esnafı. Abi naapıosun dedim, ya boşver bunlar zengin zaten siktir et dedi. Dedim araba benim, perpaya gel zararını öderim dedi, bağıra çağıra 250 lirasını aldım pisliğin. Demem o ki, gelin de burada çarpan kaçanlara bakın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok faydalı bie gonderi geçmiş olsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçen günlerde bir bayan arka tamponuma çıkarken sürtmüş sağolsun numarasını bırakmış aradim konuştuk hasarımı karşıladı. Bu ülkede nadirde olsa hala böyle insanların olduğunu bilmek biraz umut veriyor. Burada tekrar duyarlılığı için bayana teşekkür ederim. Konu sahibine geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beetle Juice kullanıcısına yanıt
    Nerden biliyorsun adam belki trafik denetleme daire başkanı veya sigortacılar Birliği sendikası odasınin genel başkanı ??? O yüzden sizin sigortacı ve tutanağı yazan trafik polisi bilmiyor olabilir onların genel sorumlusu belki o yorumu yazan. Çok cahilsiniz yauuu...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarionCobretti -- 13 Eylül 2019; 19:18:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun.
    Sonuna kadar..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • samtual kullanıcısına yanıt
    karşı tarafa rücu olduğu için kasko bozulmuyor. ayrıca karşı tarafın sigorta primine de etki edecektir. bir üst basamağa çıkabilir. 2 katı tabi olmaz. hasarsızlık düşer
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.