< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Kod alıp kullanmayacak olandan ücreti karşılığında alabilirim. |
Kodunu satmak isteyen varsa ve yüksek fiyat istemeyen varsa mesaj atabilir. Kodların süresi bu gece doluyor, eğer bilmeyen varsa. |
ileri tarihli sipariş verebiliyorsunuz, 3 kod vardı sonuncuyu öyle kullandım bugün. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglardncl -- 22 Mayıs 2024; 16:34:39 > |
kodu almanın mı süresi doluyor. sipariş vermenin mi. Bende 31/05/2024 e kadar geçerli diyor yemek sepetinde |
Merhaba kullanmayacak olan var ise talibim. Eşimle bir pizza akşamı yaparız. |
Diğerini de satmayayım özelden bana öğrenci kartını gönder kodu sana vereyim direkt. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icolie -- 23 Mayıs 2024; 0:8:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kod varsa ben de alabilirim. Karşılığında starbucks kahve kodu verebilirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadillakkk -- 22 Mayıs 2024; 17:10:25 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssouness -- 22 Mayıs 2024; 19:27:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carpenic -- 22 Mayıs 2024; 19:57:49 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolcia -- 22 Mayıs 2024; 20:15:17 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |