Şimdi Ara

Parfüm Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba.yasım 16 gün içinde kullanmak için parfüm almayı düşünüyorum.cok agır olmayan hafif ve hoş kokulu bir parfüm önerirmisiniz?

bugün su parfümü denedim ve cok hos kokuyo.sizin önerileriniz nedir?
    https://www.derinmor.com/kozmetikdetay.asp?k=197&u=VV-2FW8010001

• birde kadıköyde nerde bulaiblirim bu parfümleri(:
  • bvlgari...
    genelde hafif kokuludur..tavsiye ederim..
  • peki bir sise ne kadar zaman gider?günde 1-2 kez sıktıgımı düşünürsek?
  • up
  • versace blue jeans alabilirsin hem fiyat uygun hemde çok hoş tatlı bir kokusu var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Parfüm Önerisi
    7 yıl önce açıldı
    Açık parfüm tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    PARFÜM ÖNERİLERİNİZ
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Carolina Herrera CHIC FOR MEN Gerçekten etkileyici bir kokusu var
  • burberry Classic hakkında ne düşünüyosunuz?birde kadıköyde nerde bulaibilirim?ilk verdigim linkleti parfümü kullanan var mı?
  • test
  • bi konuda canss89 un yorumlarını okudum.sarısınlar için farklı parfüm fln diyo.bende sarısınım bişiy farkeder mi ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaaNN -- 5 Mart 2008; 15:59:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CCaaNN

burberry Classic hakkında ne düşünüyosunuz?birde kadıköyde nerde bulaibilirim?ilk verdigim linkleti parfümü kullanan var mı?

Burberry classic güzeldiBen kullanıyorum.212'de güzel.Ama ğır gelebilir.Denemek gerek.
  • 222 men ya da man

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsunlusemih -- 5 Mart 2008; 17:07:31 >
  • bu parfümleri kadıköyde nerde bulabilirm?
  • quote:

merhaba.yasım 16 gün içinde kullanmak için parfüm almayı düşünüyorum.cok agır olmayan hafif ve hoş kokulu bir parfüm önerirmisiniz?

sevgılı can tabıkı yaklasık olarak 50den fazla orjınal parfum kullandıgım ıcın bıde parfum hastası oldugum ıcın bu ısı baya ıyı bılıyorum..16 yasındasın klasık bı tavsıye olacak ama eger paran varsa veya freeshoptan alma olaslıgın varsa 50 euroya yaklasık 85 90 ytl ye 100cc dedıgım parfumlerı alabılırsın..sana 212 men onerırım..yada burberry classıce bak burberry clasııc cok kullanılan parfumdur cok cekıcıdır..212 men de mukemmel kokudur sana tavsıyem bu ıkısı ama gencsın sportıfsın enerjıksın kızlar felan ortam felan dıyosan 212 menama burberry classıgede bak begendıgını alırsın..bvlgarı aqua marıne var bende ıyıkı abım 50cc getırmıs cok hafıf parfum kokmuyor..yarın kız arkadasım gelıyor ankaradan dısarı cıkcaz ne sıkayım dıye dusunuyorum suan ıkı parfum var elımde 212 men var bıde bulgarı sıksam koku ucuyor hemen..tavsıyelerımı dıkkate al pısman olmıycaksın...

• quote:

Orjinalden alıntı: canss89

quote:

merhaba.yasım 16 gün içinde kullanmak için parfüm almayı düşünüyorum.cok agır olmayan hafif ve hoş kokulu bir parfüm önerirmisiniz?

sevgılı can tabıkı yaklasık olarak 50den fazla orjınal parfum kullandıgım ıcın bıde parfum hastası oldugum ıcın bu ısı baya ıyı bılıyorum..16 yasındasın klasık bı tavsıye olacak ama eger paran varsa veya freeshoptan alma olaslıgın varsa 50 euroya yaklasık 85 90 ytl ye 100cc dedıgım parfumlerı alabılırsın..sana 212 men onerırım..yada burberry classıce bak burberry clasııc cok kullanılan parfumdur cok cekıcıdır..212 men de mukemmel kokudur sana tavsıyem bu ıkısı ama gencsın sportıfsın enerjıksın kızlar felan ortam felan dıyosan 212 menama burberry classıgede bak begendıgını alırsın..bvlgarı aqua marıne var bende ıyıkı abım 50cc getırmıs cok hafıf parfum kokmuyor..yarın kız arkadasım gelıyor ankaradan dısarı cıkcaz ne sıkayım dıye dusunuyorum suan ıkı parfum var elımde 212 men var bıde bulgarı sıksam koku ucuyor hemen..tavsıyelerımı dıkkate al pısman olmıycaksın...

parfümle ilgili diger yazılarınıda okumustum.burberry ve 212 men e bakıcam.hiç tommy hilfiger kullandın mı?çok hoş geldi kokusu?burberry veya 212 meni denemedim ama o parfüm hakkındaki fikrinide almak isterim?

• YARAMAZ TOMMY UCAR UCUCU PARFUMLER...bır gıyım markası parfum yapıyor...bu sey gıbı seıkounun swatchun parfum yapması gıbı..ucuncu bı onerı paco rabbanne black xs mukemmel koku bıdakıne bundan alıcam acayıp kalıcı begenmeyen kız gormedım..cok kullanmaya baslayanlar oldu
  • tesekkür ederim.ancak birisi kadıköyde nerde bu parfümleri bulabilecegimi söylerse cok sevinicem (: yardımların için tekrar sagol canss.burberry ile 212 yi deniycem.
  • quote:

tesekkür ederim.ancak birisi kadıköyde nerde bu parfümleri bulabilecegimi söylerse cok sevinicem (: yardımların için tekrar sagol canss.burberry ile 212 yi deniycem.

ınternetten arastır buyuk magazlar vardır elbet kadıkoyde..modada felan olabılır
  • ............
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.