Şimdi Ara

pardus çalışan yüklenmiyor. acil lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pardus çalışanı bu siteden indirdim ve cd ye yazdırdım. cd den başlatıyorum biraz yükleniyor ama "version 2.86 booting" siyah ekranında takılıp kalıyor bilgisi olan var mı acaba?

değerli dostlar pc nin hard diski sanırım bozulmuş ve ben de pardusun çalışan cd si ile pc yi çalıştırmaya ve hdd ye ulaşmaya çalışıyorum. bildiğim kadarıyla çaışan cd kurulum gerektirmeden direkt olarak cd den başlıyor. ancak oluşturduğum pardus 2008.1 KDE3 uygulaması bi türlü cd den yüklenmiyor. yukarıda söylediğim gibi takılıp kalıyor. acaba bi yerde yanlış mı yapıyorum.
    kullanmış olanlar bilir, sarı ekran çıkıyor, yükleme ilerliyor ancak siyah ekranda takılıyor. pc özellikleri sistem gereksinimleri için uygun. sorun ne olabilir ki acaba bi bilen varsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dayıbey38 -- 5 Şubat 2009; 9:49:04 >

• değerl, dostlar yarama merhem olacak yokmu?
    mevzuyu biraz daha açayım,
    pc nin hard diski sanırım bozulmuş ve ben de pardusun çalışan cd si ile pc yi çalıştırmaya ve hdd ye ulaşmaya çalışıyorum. bildiğim kadarıyla çaışan cd kurulum gerektirmeden direkt olarak cd den başlıyor. ancak oluşturduğum pardus 2008.1 KDE3 uygulaması bi türlü cd den yüklenmiyor. yukarıda söylediğim gibi takılıp kalıyor. acaba bi yerde yanlış mı yapıyorum.
    kullanmış olanlar bilir, sarı ekran çıkıyor, yükleme ilerliyor ancak siyah ekranda takılıyor. pc özellikleri sistem gereksinimleri için uygun. sorun ne olabilir ki acaba bi bilen varsa sevinirim.
  • değerli dostlar pc nin hard diski sanırım bozulmuş ve ben de pardusun çalışan cd si ile pc yi çalıştırmaya ve hdd ye ulaşmaya çalışıyorum. bildiğim kadarıyla çaışan cd kurulum gerektirmeden direkt olarak cd den başlıyor. ancak oluşturduğum pardus 2008.1 KDE3 uygulaması bi türlü cd den yüklenmiyor. yukarıda söylediğim gibi takılıp kalıyor. acaba bi yerde yanlış mı yapıyorum.
  • arkadaşım cd yi en düşük hızda yazdırman gerekiyor

daha sonra yazdıgın cd ile dogrudan çalıstırabilirsin

bu sorun kalitesiz cdlerden kaynaklanıyor
  • Dostum,

PCNet'in Ekim 2008'de verdiği Pardus 2008.1'i (Çalışan CD) dün akşam PC'de deneyeyim ve ilk Linux deneyimimi yaşayayım dedim.

Aynı problem bende de oldu. İnternetten yaptığım araştırmada bu problemin bilgisayarın donanımına bağlı olarak bazı PC'lerde olduğu, bazı PC'lerde olmadığı belirtiliyor.

Çözümü çok basit: Komut satırına gelip kaldığında, init 5 yaz enterla...

Hayırlı olsun.. Devam et...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.