Şimdi Ara

Paranın üstünü alıyor musunuz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesela ben gidiyorum markete 5 kuruş artıyor.Yok bi saat fiş miş uğraşmamak için gideyim diyorum.Sonra kasiyer yüzsüze bak parasını almadı diye düşünür diyorum.Alayım diyorum 5 kuruş için bekliyor fakir der diyorum . Napayım alayım mı almayayım mı ?

• 5 kuruşa üstü kalsın denmez bence.Demezsin de demiş gibi olursun .
  • Üstü kalsın deme. Ama alma eşyanı al geç parayı verdikden sonra. Dar gelirliliğin alemi yok.
  • ben migros da alısveris yapıyodum bi kere. kasiyer bayan 1 kuruş arıyodu kasada. arkada çok sıra var bayan da yeni sanırım zorlanmasın diye üstü kalsın dedim ama ne biçim kızardım fail oldugumu anladım arkama bakmadan kaçtım
  • onlar 5 kuruş için bile 20 tl bozarkene sen niye almayasın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

onlar 5 kuruş için bile 20 tl bozarkene sen niye almayasın..

aynen. 1 kuruş bile bırakmıcaksın.
  • Üstü kalsın değilde, Bozuk yoksa sorun değil demek daha yerinde bir tabir olur. Ama bende genelde 1 kuruş dahi olsa paranın üzerini alırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bimin bana ayrı ayrı şubelerden toplam 30 kuruş borcu vardır
    Çıkmadı sonra alırsın 5 kuruşu, 10 kuruşu gibisinden laflarla beraber
    Biriktiriyorum, kemara kayıtlarını inceletip dava açıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Blonde -- 11 Mayıs 2011; 1:01:58 >
  • Genelde bozuk para ise bırakıyorum ben.Restorantlarda bilerek bozuk getiriyorlar.Mesela para üstü 25 tl.20 yi bütün getiriyor 5 i bozuk getiriyor.E bırakıyoruz haliyle.Ağırılık yapıyor cekette pantolonda sevmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engincheats

Genelde bozuk para ise bırakıyorum ben.Restorantlarda bilerek bozuk getiriyorlar.Mesela para üstü 25 tl.20 yi bütün getiriyor 5 i bozuk getiriyor.E bırakıyoruz haliyle.Ağırılık yapıyor cekette pantolonda sevmiyorum.

Restorant olayı başka. Bahşiş niyetine bırakmış olursun.
  • Sabah halk otobusune binip 100 lira verin çok atraksiyonlu oluyor
  • 1 kuruş bırakmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joseph S.

Sabah halk otobusune binip 100 lira verin çok atraksiyonlu oluyor

200 lira vermiştim sabahın köründe 50 kuruş için, dalga mı geçiyon demişti dolmuşçu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

quote:

Orijinalden alıntı: Joseph S.

Sabah halk otobusune binip 100 lira verin çok atraksiyonlu oluyor

200 lira vermiştim sabahın köründe 50 kuruş için, dalga mı geçiyon demişti dolmuşçu

Geçen minibüse bindim tek başımayım biri daha bindi 100 TL verdi 1 öğrenci dedi minibüsçünün bakışlarını görünce gülmemek için kendimi zor tuttum
    Adam parayı denkleştirmek için minibüsü sağa çekti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.