Bodrum'da Paramount Otel var. Sahibi kim, Sezgin Baran Korkmaz. Bu arkadaş Türkiye'de de ABD'de de aranıyor. Bu adamın otelinde kimler var. Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat, Ankara. Bu abi, o kadar rahat bir adam ki, sıfır X5'le görevine gidiyor geliyor. Kim ne der demiyor, kaç milyonluk araçla işe gidiyor. ARANAN ADAMIN OTELİNDE HAKİM VE EMNİYET MÜDÜRLERİ KALIYOR ►Başka, bunun eski koruması, kendi korumasıydı, onu koruma dair başkanı yaptı. Kim, Ekrem Güler, kim Silivri'deki genç emniyet müdürünün intihar etmesine neden olan canavar hain, bunalıma soktu, kafasına sıktı. Veysi Ateş, tatil ekibinde. Bunlar tatili de birlikte yapıyorlar, kesmeyi de birlikte yapıyorlar. Resul olaya sonradan dahil olacak, bunlar tatil ekibi. Bir de Muğla Emniyet Müdürü, Marina vardı ya, el konulan, şimdi de otele el koyuyorlar. Sezgin Baran Korkmaz, en son Mübariz de demişti, sendeki belgeler benim şirketim ama bende yok demişti, bende var kardeşim. Sakın onlarla anlaşayım deme, patlatırım rezil olursun. Müşteri portföyünün tamamı bende, hangi hakimler savcılar. Siz aranan adamın otelinde ne işiniz var? Hani lan faturalarınız? Suit odada kalıyorsunuz, 100 bin lira yapıyor, lan sizin maaşınız kaç para, hani fatura. EKREM GÜLER’İ İŞ BANKASI’NA SOKTU ►Koruma daire başkanını neden yapıyor biliyor musunuz, en önemli adamların yanına adam veriyorlar, polislerini koydu. Kıbrıs'taki adam kayıt yapıyordu ya, bu da polislere yaptırdı. ►Ekrem'i Emniyet'ten ayırdı, İş Bankası'na soktu, emniyet müdürünün İş Bankası'nda ne işi olur? Parasını ödeyemeyen, İş Bankası'na kalanlar var ya, büyük oteller, arsalar var ya, oraya operasyon. Koskoca MASAK Başkanını kendine köle yaptı, Sadık Soylu köle gibi kullanıyor. ►Süleyman'ı kimse alamıyor. Tayyip abiye dedim buda bunları diye, döndü bana ajan dedi. Ben kötü bir şey mi söyledim. ►Veysi, senin kayıtlar da çıkacak Veysi... ►Bu Rasim Ozan Kütahyalı var ya, o da bizim Paramount Otel ekibinden. SEZGİN BARAN KORKMAZ'I SÜLEYMAN SOYLU YURTDIŞINA GÖNDERDİ ►5 Aralık Resul Holoğlu, Organize Suçlardan Sorumlu Emniyet Müdür yardımcısı telefon açıyor Korkmaz'a. Bu adamı arıyor, İçişleri Bakanlığı'na çağırıyor. Saat 10.30, 12.30 çıkış. Sezgin Baran Korkmaz 45 milyon dolar bir iş adamından alacağı var. Süleyman buna 'Senin hakkında tahkikat yapıldı, yurtdışına çık. Yukarının haberi var, bu parayı da sil, sorun çıkacak' diyor. Yukarısı da Tayyip abi. Amerika'dan da büyük para gelmiş diye herkes biliyor ya.. Bütün kayıtlar çıkacak. Sezgin Baran Korkmaz, 6 Aralık'ta yurtdışına gidiyor. İçişleri Bakanı, Organize Suçlar Daire Başkanı'nı telefonla arayıp, hakkında 6 aydır dosya hazırlanan adamı İçişleri Bakanlığı'na çağırıyor ve görüşüyor ve yurtdışına çıkmasını söylüyor. Bu 45 milyonu kabul etti ya Sezgin Baran, ne yapsın devlet var karşısında. Oteli de istediler. Böyle bir namussuzluk olur mu? Siz muhaliflere baskıyı kuracaksınız, 5 Aralık'ta Sezgin Baran Korkmaz İçişleri Bakanlığı'na geldi mi kamera kayıtlarını çıkarın. 6 Aralık'ta yurtdışına çıkmış mı? Sezgin Baran Korkmaz bakıyor her şey elden gidecek, dönmüyor. 28 Aralık'ta operasyon yapıyorlar. 29 Aralık da 45 milyon doların ödenme günü, haciz olacak o gün. Karısını gözaltına alıyorlar. Bu Veysi.. Ben olayı toparlayayım diye arayan da bu Veysi. Aranan adamın oteline gidip kalıyorsun, onbinlerce, yüzbinlerce euro hesap hiçbiriniz ödemiyorsunuz sonra adamı gasp ediyorsunuz. Mehmet Ağar'dan öğrenmiş bu taktiği. Siz bu adamın arkadaşı değil misiniz? İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı izin vermiyor, Cumhurbaşkanına gidiyor, haberiniz varmış. Haberim yok diyor. Hangi savcı hangi hakim kaldı hepsinin listesi bende. https://www.birgun.net/amp/haber/sedat-peker-den-9-video-beni-satmasaydin-cumhurbaskani-olurdun-suleyman-soylu-347364?__twitter_impression=true < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PARAMOUNT OTEL VE SEZGİN BARAN KORKMAZ

-
-
Yeni video müthiş adamın vurmadığı kalmadı üstüne filme aldım yayınlarım diye tehdit ediyor.
-
Zaten zaten memlekette para kalmadığı için kriz halinde değiliz bu insanları doyuramadigimiz için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ohc
Zaten zaten memlekette para kalmadığı için kriz halinde değiliz bu insanları doyuramadigimiz için.adamlar bu halkı tahmin edemedi , yiyorlar yiyorlar hala el üstündeler ,bırakıp gidemiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgora -- 6 Haziran 2021; 11:56:57 > -
quote:
Orijinalden alıntı: mgoraadamlar bu halkı tahmin edemedi , yiyorlar yiyorlar hala el üstündeler ,bırakıp gidemiyor.
Alıntıları GösterHalk akıllarına dahi gelmiş olamaz bukadar açıktan yapılabilecek şeyler değil. Düşünün bu ülkeye yatırım gerek insanların buna teşvik edilmesi gerekiyor halk fiyatına bakınca asla geçmek istemeyeceği köprü için galeyana geliyor ama bir bakın artık halkın da kuru laftan fazlasına ihtiyacı var
Ülkeye bak haber sunan adamdan bile her pislik çıkıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mgoraadamlar bu halkı tahmin edemedi , yiyorlar yiyorlar hala el üstündeler ,bırakıp gidemiyor.
Alıntıları GösterEkosistem öyle böyle can çekişiyor ki.
Ne yapacaklarını şaşırdılar.
ah partililer ah
-
Biri birine cokuyor, ona yardim edenler gidiyor ona cokuyor en son tepedekiler hepsine cokene kadar surekli bir cokus var. Enteresan gercekten...
-
-
Cevheri Güven'in yeni videosunda ilginç bilgiler vardı bu otel ile ilgili. Sedat Peker'in pek çok lafında olduğu gibi bu lafında da spoiler verdiğini ve esasen bu otelin ülkedeki para aklama merkezlerinden birisi olduğunu iddia etti. Odaların dolu gösterilerek gecede milyonlarca doların aklanabildiğini iddia etti. Bu dolu gösterilen süitler de ismi geçen gazetecilere, siyasilere eşantiyon olarak dağıtılıyormuş tatil yapsınlar diye.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sadece Ölüler GörürCevheri Güven'in yeni videosunda ilginç bilgiler vardı bu otel ile ilgili. Sedat Peker'in pek çok lafında olduğu gibi bu lafında da spoiler verdiğini ve esasen bu otelin ülkedeki para aklama merkezlerinden birisi olduğunu iddia etti. Odaların dolu gösterilerek gecede milyonlarca doların aklanabildiğini iddia etti. Bu dolu gösterilen süitler de ismi geçen gazetecilere, siyasilere eşantiyon olarak dağıtılıyormuş tatil yapsınlar diye.
Nasıl yani para aklamak için daha azını harcamak gerekiyor nasıl olur bedava birilerini ağırladığında masraf olmuş oluyor.
x otelinde geceliği 20 bin Euro'dan 20 tane odayı dolu gösterdiğin zaman gecede 400.000 Euro yapıyor. Ayda 12 Milyon Euro. Aslında kimsenin kalmadığı odalara hayali masraflar ekleyerek bu geliri iyice şişirebilirsin. En pahalısından 5 şişe şampanya, 3 şişe viski, yanar dönerli ekstra hizmetleri de konaklama bedeline ekleyerek, gecede bir odadan kaynağı belli olmayan 40-50 bin euro'yu otelin geliri olarak temizlemiş oluyorlar.
Besin zincirinin en altında bulunan 3-5 gazetecinin gelip x otelinde tatil yapmasının ne masrafı olsun gecede milyon euronun temizlenebildiği yerlere?
@ohc
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Ölüler Görür -- 7 Haziran 2021; 15:51:15 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Sadece Ölüler Görürx otelinde geceliği 20 bin Euro'dan 20 tane odayı dolu gösterdiğin zaman gecede 400.000 Euro yapıyor. Ayda 12 Milyon Euro. Aslında kimsenin kalmadığı odalara hayali masraflar ekleyerek bu geliri iyice şişirebilirsin. En pahalısından 5 şişe şampanya, 3 şişe viski, yanar dönerli ekstra hizmetleri de konaklama bedeline ekleyerek, gecede bir odadan kaynağı belli olmayan 40-50 bin euro'yu otelin geliri olarak temizlemiş oluyorlar.
Besin zincirinin en altında bulunan 3-5 gazetecinin gelip x otelinde tatil yapmasının ne masrafı olsun gecede milyon euronun temizlenebildiği yerlere?
@ohc
Bu hesap mantıklı 2 milyon dağıtsan önünde kimse de duramaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Milletin malına devlet gücüyle çöküyorlar. Yoksulların gelirlerine vergilerle, zenginlerin direk mülklerine.
Hem otele çökmüşler, hem içindekileri yağmalamışlar. Neyse ki sahibi kadın abd vatandaşı, hakkını eninde sonunda alır. Türkiye vatandaşı olsa, dava bile açtırmazlar.
Kanun yok, yasa yok, ahlak yok, kul hakkı yok. AKP Türkiyesi, dünyaya rezil ediyor bu milleti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Yeni video müthiş adamın vurmadığı kalmadı üstüne filme aldım yayınlarım diye tehdit ediyor. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X