Selamlar arkadaşlar, Eskiden burada çok fazla psikolojik buhranlarımın konularını açardım. Arada 6 yıl geçti hala aynı kafadayım ona üzülüyorum. Hiçbir işte tutunamıyorum. En son işe girdiğim 2 yerde 5 ay çalışabildim. Şimdi yine kurumsal bir firmadan teklif aldım. Ama kabul etmek istemiyorum. Çalışmaya karşı tüm ilgimi kaybettim. Aklıma sürekli kötü olasılıklar geliyor hiçbir şey yapamayacak vaziyete geldim. İçimden bir ses yurt dışına çık diyor ama hemen başka bir ses oraya gidersen de kötü olacak diyor. Resmen hareketsiz kaldım . Ne yapacağımı bilmiyorum. Ne yapsam pişman olacakmışım gibi geliyor. Gerçekten ne istediğimi de bilmiyorum sanki tüm yollar kaçınılmaz olarak mutsuzluğa çıkacakmış gibi. Bu düşüncelerim korkularım ve şüphelerim yüzünden hayatta çok fazla şeyi ıskaladım ve onların pişmanlıkları da peşimi bırakmıyor. Zengin olsam yine içimdeki bu his gitmeyecek, sevgilim olsa onu beğenmeyeceğim. Zaten ailem ile tamamen zıt kafalarda düşünüyoruz hayatımı istediğim gibi yaşayamıyorum (dindar-laik çarpışması). Yaş 26 oldu ümit azalıyor arkadaşlar. Ne yapmam gerek tavsiyenizi alırım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zihnin Geleceği -- 23 Nisan 2025; 19:56:59 > |
Bildirim