Şimdi Ara

Param Kart Ana Konu-Güncel Kampanyalar (Sürekli Güncellenecektir) (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.961
Cevap
242
Favori
312.072
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Böyle birşey gelmedi gelirse bakalım alırız
  • Merhaba,

Kazandırio çekilişinden Param Kart bakiyesi kazandım ve hesaba yükleme gerçekleşti. Hesap onaysız hesap ve doğrulamak da istemiyorum açıkçası. Bu bakiyeyi nasıl harcayabilirim ? Kazandırio cips kodlarıyla gelen parayı Carrefoursa'da QR kod ile harcamaya çalıştım fakat ödeme adımında hata verdi olmadı.

Şu çekiliş parasını tekte uygun bir yerde harcasam belki bir daha kullanmam da nasıl yaparım bilemedim...

• bay baykuş kullanıcısına yanıt

Aynı durumdan bende muzdaribim , nasıl kullanabiliriz acaba

• Param'ın bir numarası kalmadı sanırım. Parayı nakite dönüp kredi misali taksitlendirme yapabiliyorduk. Komisyonları çok yüksek.

Onun dışında kim niye bunları kullansın ki...

• Bu kazandırio paralarını nasıl kullanacağız?
  • Kullanılmayan kart yapmişlar.

Zibilyon kampanya yapsa neye yarar ki yok zaten kampanyası.

Şaka degil online bile harcatmiyor şuan fizikseldede sorunlar varsa tamamen kullanılmaz haldedir.

10 kadar cüzdan kullaniyorsam açik ara en kötüsü...

• Param Kart Ana Konu-Güncel Kampanyalar (Sürekli Güncellenecektir)
  • isocak06 kullanıcısına yanıt
    Ben zorla getir hesabıma kartı kaydedip bir kısmını kullanabildim. Kalan tutarın üzerine para yükleyeyim de kullanayım dedim parayı kazandiriodan gelen paradan farklı yere yüklüyor ve kesinlikle iki tutarı birleştirtmiyor.
  • _HONDA_CIVIV_ _ kullanıcısına yanıt
    kapat hesabını gitsin hocam.
    papara bile komisyon 3.9% üstelik arka kapıdan hic dolaşmadan ıbana ücretsiz cektiriyor.
    bunların bir tarafları sağlam kalkmış.
    Bireysele hizmet verme iştahları yok.
  • merhabalar,

Hesabımı öncesinde yükseltilmediğim için 30 Ağustostan beri sanal kartıma ve havale ettiğim 1.800 TL'ye el konuldu. Evrak gönderin dediler, gönderdim, yine de işlem yapmıyorlar, Müşteri hizmetlerine kartımı sildikleri için bağlanamıyorum, başka kartın son 4 hanesini giriyorum direkt telefon kapanıyor.

Bunları kime nereye şikayet edebilirim? BDDK ya giriş yaptım ama Bankalar arasında Türk Elektronik Para AŞ görünmüyor. Birkaç kampanyadan yararlanayım diye açtıydım, lanet olsun, parama el koymayı kendilerine hak görüyorlar

• sonraki sayfa S kullanıcısına yanıt

bunların mh leri TR deki açık ara en kötüsü. direkt bizi ilgilendirmez deyip görüşmeyi sonlandırıyorlar. 1 sene kadar önce buna benzer bi sorun yaşamıştım, mh ile sorunu çözemeyince CİMER üzerinden şikayetimi ekran görüntüleriyle birlikte yollamıştım, 1-2 gün sonra mail atıp sorunumu çözmüşlerdi. siz de deneyebilirsiniz.

destek@param.com.tr ye mail attınız mı

• luck runs out kullanıcısına yanıt
    Bana hala gelmedi nasıl oluyo bu iş
  • peripellatea P kullanıcısına yanıt

Bende kazanmıştım.. bana da ne mesaj geldi nede bakiye hesabıma yattı.. hala bekliyoruz.. geçtiğimiz hafta m.h arayıp sorduğumda sıra ile yatıyor demişlerdi

• rossense kullanıcısına yanıt
    Bankada mesaj geldi 2 kere bir daha tık yok arayip sormadım da bekliyelim bakalım zaten kendi parasını buraya yatiranlar bile sikinti yaşıyor bizim hediye işi normal böyle olması

todeb olabilir

Param Kart Ana Konu-Güncel Kampanyalar (Sürekli Güncellenecektir)todeb.org.tr
    BİREYSEL MÜŞTERİ HAKEM HEYETİ - TÖDEB - Türkiye Ödeme Ve Elektronik Para Kuruluşları Birliği
    https://todeb.org.tr/sayfa/bireysel-musteri-hakem-heyeti/56
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackGhost12

Kimseye TAVSİYE ETMİYORUM!

Adamlar yükleme yapamaya gelince anında çekiyor ama harcamaya gelince hesap doğrulayın diyor. Şikayetlere bakınca çoğu kişinin hesabını doğrulamadığı için dolaylı yoldan parasını puanlarını gaspetmiş oluyorlar. ASLA KULLANMAYIN!!!

Benim gibi puanlarımı buraya çekip harcayayım diyenleri UYARIYORUM!

Allah'tan kredi kartından yüklettimde harcama itirazı ile paramı puanlarımı kurtardım. SAKIN HAVALE/EFT YAPMAYIN!

Bunun yerine İYZİCO kullanabilirsiniz. Hesap doğrulamadan sanal kart oluşturup harcama yapabilirsiniz dedi Müşteri Hizmetleri. İlk baştan sordum bu olaylarını. İnşallah yamuk yapmazlar.

Hesap açmadan önce lütfen okuyun. Sizin iyiliğiniz için.

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

ilk oraya mail attım hocam. Bizimle ilgili değil aktivasyon@param.com.tr ye mail atın diye cevap geldi. Sonrasında onlara attım, link geldi 48 saat içinde girilmezse kaydınız yok olacaktır diye, tıklayınca adres kaydı, el yazısı ile onay veriyorum... gibi belgeleri yollayın yazılan bir maildi. Onu da yaptım ancak hala hesabı aktif etmediler. Hesabı aktif etmeleri önemli değil, paramı yatırsalar direkt kapatın hesabı diyeceğim zaten

• Kazandırıp bakiyesini onaysız hesapta Hepsiburada üzerinden kulllanabildim. Önce PepsiCo adlı kartı seçtim. Burda TL hesabı 0 TL görünüyordu pepsicoyu seçtim. Ardından karta tıkladım üstte kart ayarlarına ulaşmayı sağlayan Çark simgesi var. Ona tıkladım. Kart kisitlari \ İnternetten alış verişi açık yaptım butonla -- altta işlem limiti çıktı PepsiCo daki limiti yazdım - kacgun geçerli olacağını ayarladım. Hepsiburada da yeni kart ekleyerek bu kart üzerinden ödemeyi aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volga67 -- 30 Ekim 2024; 19:45:55 >
  • Arkadaşlar Vakıfbank ve yapı kredi world puanları param uygulamasından komisyon karşılığı nakite çevrilebiliyordu bir süredir puan bulunamadı şeklinde hata veriyor param uygulamasına world üzerinden puan yüklemesini kaldırdılar mı hala yükleyebilen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 19 Kasım 2024; 13:8:23 >
  • 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.