Şimdi Ara

Param Kart Ana Konu-Güncel Kampanyalar (Sürekli Güncellenecektir) (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.071
Cevap
243
Favori
333.811
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İyzico var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Temel Bilgi

• Kampanya, 1 Ekim 2025 saat 00.00’dan 31 Ekim 2025 23:59'a kadar geçerlidir.
    • Avantaj, e-bebek, Mavi, Deichmann, Boyner, CarrefourSA, Happy Center, markalarında geçerlidir.
    • Kampanyadan kazanılacak maksimum nakit iade tutarı her marka için 300 TL’dir.
    • e-bebek, Mavi, Deichmann ve Happy Center için sadece fiziki mağazalarda; Boyner ve CarrefourSA için ise hem fiziki mağazalarda hem de online alışverişlerde geçerlidir.

Genel Bilgi

• Nakit iade, firmaların mevcut indirimlerine ek olarak uygulanır.
    • Avantaj kapsamındaki nakit iade tutarı, alışveriş sonrasında kartına yatırılacak.
    • Bu avantajdan yararlanabilmek için ParamKart'ında yeterli bakiye olması gerekmektedir.
    • Nakit iade kampanyası, başka kampanyalarla birleştirilemez. Aynı harcama/alışveriş ile sadece tek bir kampanyadan yararlanabilmen mümkündür.
    • TURK Elektronik Para A.Ş. kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Turk Elektronik Para A.Ş. işbu nakit iade kampanyasına dahil üye işyerlerinde değişiklik yapma (kampanya içeriğine dahil etme/çıkarma) hakkına sahiptir.
    • Kampanya kapsamındaki alışverişlerde herhangi bir değişiklik (sipariş iptali/iade vb.) nakit iade kazanma durumunu etkileyebilir. Söz konusu alışverişe ilişkin siparişin iptali/iadesi hallerinde (sipariş iptali/iadesi kısmi olsa dahi) TURK Elektronik Para A.Ş., nakit iadeyi geri alma hak ve yetkisine sahiptir.

• quote:

Orijinalden alıntı: shutterbug

ParamKart ile market ve giyim sektörlerinde seçili markalarda %15 nakit iade fırsatı seni bekliyor.

Temel Bilgi

• Kampanya, 1 Ekim 2025 saat 00.00’dan 31 Ekim 2025 23:59'a kadar geçerlidir.
    • Avantaj, e-bebek, Mavi, Deichmann, Boyner, CarrefourSA, Happy Center, markalarında geçerlidir.
    • Kampanyadan kazanılacak maksimum nakit iade tutarı her marka için 300 TL’dir.
    • e-bebek, Mavi, Deichmann ve Happy Center için sadece fiziki mağazalarda; Boyner ve CarrefourSA için ise hem fiziki mağazalarda hem de online alışverişlerde geçerlidir.

Genel Bilgi

• Nakit iade, firmaların mevcut indirimlerine ek olarak uygulanır.
    • Avantaj kapsamındaki nakit iade tutarı, alışveriş sonrasında kartına yatırılacak.
    • Bu avantajdan yararlanabilmek için ParamKart'ında yeterli bakiye olması gerekmektedir.
    • Nakit iade kampanyası, başka kampanyalarla birleştirilemez. Aynı harcama/alışveriş ile sadece tek bir kampanyadan yararlanabilmen mümkündür.
    • TURK Elektronik Para A.Ş. kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Turk Elektronik Para A.Ş. işbu nakit iade kampanyasına dahil üye işyerlerinde değişiklik yapma (kampanya içeriğine dahil etme/çıkarma) hakkına sahiptir.
    • Kampanya kapsamındaki alışverişlerde herhangi bir değişiklik (sipariş iptali/iade vb.) nakit iade kazanma durumunu etkileyebilir. Söz konusu alışverişe ilişkin siparişin iptali/iadesi hallerinde (sipariş iptali/iadesi kısmi olsa dahi) TURK Elektronik Para A.Ş., nakit iadeyi geri alma hak ve yetkisine sahiptir.
    Keşke LCW olsaydı pazartesi harcama yapayım diyorum Paycell de LCW çıkarmış DeFacto yapmış bunlar LCW dahil etmemiş parolapara dışında yer bulamadım

• Burgan'ın kredi kartı 2000'e 250 veriyor.

Market alışverişine %10 iade kampanyasına katılınırsa %15 yerine %10 iade olma riski var. Şartlarda aynı anda 1 kampanya demiş. Katılım yapıp deneyen var mı acaba ne iade geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sadece güven damgası olan işyerleri de geçerli veya fiziki poslar da TR karekod ile geçerli.

https://www.guvendamgasi.org.tr/view/guvendamgasi/gdalan.php

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: erdc

Market alışverişine %10 iade kampanyasına katılınırsa %15 yerine %10 iade olma riski var. Şartlarda aynı anda 1 kampanya demiş. Katılım yapıp deneyen var mı acaba ne iade geliyor.
    Bilmiyorum hiç şahsen işcepten programına dahil olduğum için iş bankasi kk ile harcama yaptım %15 indirim vardı orada

Teşekkür ederim bi türlü çözemedim şu işi.. Saolsun burda kimsede umursamıyor daha öncede sormuştum.

bi boka yaramıyor, toplamaya değmez. Amazonda harcayayım dedim olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.