Şimdi Ara

Paragrafta yapı için en iyi kitap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar paragrafta yapı kısmında ciddi bir eksiğim var

aklimda limit kronometre veya paragrafın ritmini almak var sizce hangi kaynaklar alınmalı ?

• Limit kronometre benim iyi olan paragraf netlerimi düşürmüştü pek tavsiye etmem ama belki sende aynı olmaz sen bilirsin tabi. Sorular fazla kasıntı gibi ve baktığın zaman yanlışını anlayamıyorsun bile biraz çözüp bırakmıştım.Kaynak öneremem maalesef çok beğenerek çözdüğüm bir kaynak olmadı daha çıkmışları çözmek daha mantıklı
  • fidese bakabilirsin
  • Overdue O kullanıcısına yanıt
    Limitin sorulari hep edebiyat hakkinda hatta ayni textten bir suru soru cikarmislar parcalara bolup hic hoslanmadim. Ben BS paragrafi sevmistim. Apotemiyi siparis ettim geldiginde bakarim ondan umutluyum belki yeni best odur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clepsy -- 17 Aralık 2020; 19:49:54 >
  • lucilfer kullanıcısına yanıt

fides ile paragrafın ritmini yazan adam aynı sizce nasıldı hocam kitap

• Clepsy kullanıcısına yanıt

bs paragrafı duydum ancak aynı soruları birden fazla kez sorduğu söylenmiş sizce öyle miydi

• kafa dengi paragrafoloji
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tarih İçin En İyi Üniversite
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    ben begendim, soruları saçma değil sonunda denemeleri var ama paragrafın ritminide duydum onda taktik veriliyor herhalde,o tarz sorularda zorlaniyorsan onu al ama fides iyi bence aklında olsun.
    Ayni konuda bircok test olunca bazen bana da oyle geldigi oluyordu. Paragrafin sifresini bir arkadasim baya saglam demsti kirmizisi icin. Belki onu da inceleyebilirsiniz. Ama limiti hic onermiyorum o kesin...
  • Apotemi join chat.
  • Ben kullanmadim ama ezberbozan paragraf diye bi kitabin onerildigini duymustum ona da bi bak kstersrn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GrazieRagazzi kullanıcısına yanıt

kral baktın mı apotemiye nasıl olmuş

• Şu ezberbozan paragrafı değerlendirin.Babam gibi savunuyorum ama çok faydalı.
  • Eger benimle iyi gecinseydin sana apotemi paragraf hakkinda bilgi verirdim ama vermicem 🤗😔
  • doyourenouncesatan kullanıcısına yanıt

O kitap için sorularının bi tık kolay ve bazı sorularının çözümlerinin olmadığı söyleniyor doğru mu hocam ? tamamı çözümlü arıyorum ben

Hocam bana bilgi verir misiniz pmden  

hocam aynı şekilde banada verirmisiniz  

• Dostum piyasadaki paragraf kitaplarını iyi bilen birisi olarak sana tek tavsiyem bu konuda yazılan hiçbir şeyi dinlememen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence pegemin paragrafına bakabilirsin. Güzel soruları var
  • GhastManTR kullanıcısına yanıt
    O zaman senin dusuncelerimi dinleyelim..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.