<30.522> Sizce Ne Gelir ?
Sıralamam Dediğim Gibi. Alt Tarafada Bir Yerden Sonrasının Sıralamalarını Koyuyorum Sizce Ne Gelir ?
Cerrahpaşa CENG Nasıldır ?
Arkadaşlar Cerrahpaşa bilgisayar mühendisliği hakkında pek bilgi bulamadım. Burada okuyan veya bilgisi olan var mı ?
Eskişehir Teknik CENG Nasıl ?
Arkadaşlar Eskişehir teknik üniversitesi bilgisayar mühendisliği hakkında pek bilgi bulamadım. Burada okuyan veya bilgisi olan var mı ?
soru başlıkta sizce gelir mi
sizce bu sıralamada özel tıpamı gidilmeli yoksa c. eng'mi gidilmeli ? gönlümde eskiden beridir ceng var ama hangi üniversite çok kararsızım ailem tıp istiyor bense ceng. 30k da hangi ceng iyidir sizce ?
sil
sil
AYT Fizik Deneme Hangisi ? [Anket]
Bilgi sarmal ve ESŞ çözdüm. 345 Ayt fen ile birlikte çözmek için sizce hangisi ? Sebebini de yorumlara yazarsanız sevinirim. (Hedef 14/14)
AYT Fizik Deneme Bilgisarmal ve ESŞ den Sonra ?
AYT Fizik Denemesi olarak Bilgisarmal ve ESŞ çözdüm 345 ayt fen denemesi ile birlikte 1 tane daha ayt fizik denemesi çözeceğim sizce hangisi olmalı aklımda apotemi veya nihat bilgin var sizce hangisi ?
soru zaten başlıkta. 16 tane ayt mat denemesi çözeceğim. bilgisarmal ve 345 çözdüm. apotemi ve 3d arasında sizce nasıl paylaştırayım ?
Derece vs Apotemi AYT Matematik Deneme
Bilgisarmal ve 345 çözdüm bu ikisinden birini 3d ile birlikte çözmeyi düşünüyorum. Sadece birini çözmek istiyorum. Sizce hangisi çözeyim ve neden ?
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 376
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 49.927 (Bu ay: 188)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 78 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar