Bildirim
Paragrafları anlayamıyorum

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Paragraf soru bankası al çöze çöze alışırsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zaman kaybetmeden kitap oku, ne biliyim önüne ne gelirse oku -
Paragrafları okurken onu hisset ve onu yaşa
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sananelan2584563
Soru bankasi var da cozmeye calisiyorum fakat anlamayinca sıkılıp birakiyorum
Baska onerisi olan
quote:
Orijinalden alıntı: narbilisim
quote:
Orijinalden alıntı: sananelan2584563
Soru bankasi var da cozmeye calisiyorum fakat anlamayinca sıkılıp birakiyorum
Baska onerisi olan
Hocam belki elinizdeki ağır bi kaynaktir kolay bi paragraf soru bankası alin öyle deneyin bide kitap okuyun diyicem ama ona zamanin olmayabilir
Arkadaşı neden eksilemişler anlamıyorum cidden soruyu anlayıp hissetmen lazım.Paragrafın ilk cümlesini okuduğun zaman sadece o paragrafa yoğunlaşmalısın.Ne anlatmak istediğini merak etmelisin.Genelde eleştirmen,genç yazar,dilin işlevi soruluyor.Bol soru çözersen ya da bol bilgilendirici kitap okursan göz gezdirmen bile yeterli seviyeye gelecektir.Dil bilgisi yerine keşke full paragraf sorsalarmış demeye başlıyacaksın
Mesela paragrafı 5 kısma ayırıp her şıkta bir şey soruyorsa şıklardan gitmeni öneririm.Paragrafta yer almayan bir bilgiyi soruyorsa paragrafta yer alan önemli bilgileri unutmamak için altını çizmeni öneririm gibi gibi
-
quote:
Orijinalden alıntı: LaMariposa
Paragrafları okurken onu hisset ve onu yaşa
Eksilemişsiniz ama haklı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X