Şimdi Ara

Paragraf çözmek balon mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar sizce gunde 30 40 paragraf çözmek fosforcu tayfanın ürettiği bir şey mi

Normalde bolca kitap okuyan biriydim o yüzden paragrafta nadiren soru kaçırıyorum, sizce denemelerle mi gitmeliyim ne yapmalı miyim sizce?

Teşekkürler şimdiden

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ben günde 30-40 paragraf işini artık üst üste türkçe denemelerinde paragrafta fazla yanlış çıktığı dönemde 4-5 günlük periyotlarla yaptığım bir şey idi

• her turlu deger uzerine yemin ederim ki bir tane paragraf cozmedim sinavlar haric egitim hayatim boyunca. ve tek atiyorum.

cok kitap da okumadim, ama genel kulturum cok genistir.

• eylül ekime kadar çöz bence teknik geliştir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onun yerine haftada 3-4 turkce denemesi at

• Bence yazın ösym çıkmış çöz. Sadece yks değil ales kpss dgs falan ne bulursan

• Sadece deneme çözdüm. 12.sinifta paragraf soru bankasi çözmedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Paragraf iyiyse bölüm denemesi daha mantıklı. Değilse faydasını görürsün.

• Paragraf çözmeyin gençler, sınav anındaki psikolojiye ve çıkan sorunun konusuna göre bile sonuç değişir. Zaten herkes Türkçe yapabiliyor. Fark yaratacak netler lazım. Eşitler fen, sayısallar sosyal fullemeye odaklansın. (Tyt)

• kasıma kadar diğer derslerine odaklan. sonra paragraf denemesi çözzebilirsin. yazın paragraf çözmek gibi bi aptallık yapma

• çözmeyin vakit israfı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eğer paragrafın iyiyse fazla soru kaçırmıyorsan çok da çözmene gerek yok ama sorun yaşanıyorsa mutlaka çözülmeli bence denemelerden önce pratik taktik kazanma açısından

• Yazın 30&40 çözüp bir kitap bitirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Hız kazanmaya yardımcı oluyor

Fakat dönem içerisinde çözmek TAMAMEN BALON

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten belirli bir netin üstündeysen evet balon.

• bir denemede var zaten en az 30 paragraf. süre de tutuyorsanız tadından yenmez. ne gerek var paragraf çözmeye?

• 30 40 aşırı fazla vakit kaybı

30 40 çözeceğine deneme çöz. yazın ve veya dönemin başında çözülebilir günlük 10 20 tane (boktan paragraf kitaplarından değil ales falan) sonra bırakırsın bi ara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantonişko -- 10 Temmuz 2022; 12:21:58 >
  • sene başından beri bir tane paragraf testi çözmüşlüğüm yok, 12. sınıf zamanı türkçede 35 netin altına 2-3 kez düşmüşümdür. o da dil bilgisi kaynaklı.

paragraf çözmektense günde 15-20 sayfa kitap okumak daha mantıklı bence. geçmişinden okuma alışkanlığı olan adam her türlü avantajda sen paragraf kitaplarını yalayıp yutsan da

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.