< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Paragraf sorularını yapamıyorum

-
-
Seni bu işin üstadının ellerine bırakıyorum.
Rüştü Hoca ile Türkçeyoutube
Paragraf FULLETEN Tüm Taktiklerhttps://www.youtube.com/watch?v=p7mvrJjEfUo&t=1sÖnemli değil.
-
Bir anda zor yayından başlama, kolay yayından başla bence. Paragraf birikim işi hocam, bir süre basit kaynaktan soru çözmeye alışmalısın ondan sonra orta - zor a geç.
-
Kitap oku Rüştü hoca dinle çöz 35+
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rüştü hocanın lütfen paragraf kitabını almayın çok abuk subuk sorular var soruyla doğru cevabı bağdaştıramazsın bu sene 37 net yapan birisi olarak sana diyeceğim hız ve renk tonguç paragraf benim hocam paragraf arı paragraf bu sıralamayla gidersen başarılı olursun
2-3 tane deneme çöz sonra al onları önüne bu klasik soru tarzları var işte anlatımı bozan cümle- anlamlı şekilde sırala- paragrafın başı hangisi olmalı bu gibi sorularda sürekli kaçıyorsa ona özel taktik oluşturman lazım. soruyu çözerken bu doğru diyip hemen atlama en doğrusunu, en toparlı şıkkı istiyor.
-
Arı paragraf ve tonguç paraf dediğin hangileri? Bunların çeşitli paragraf kitapları var
yapamıyorum ne demek kaç net yapıyorsunuz. ingilizce değil ya bu hepi topu türkçe.
-
Şuan deneme çözmüyorum. Paragraf kitabında da çoğunu çözemiyorum
Telefonu hayatından at. Bilgisayarin varsa kullanma televizyonu günde yarım saatten fazla izleme. Kendine yönel içsel huzur yasa ve kitap oku 20 gün buna uyarsan değişimi farkedeceksin sınava kadar böyle devam et.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefona ders dışında bakmıyorum. Tv hiç açmıyorum bile zaten. Derse odaklanma konusunda bu ikisini bırakmak çok fayda ediyor cidden.
Ama ben sorulara nasıl yaklaşacağımı bilmiyorum. Rüştü hocanın anlattığı tüyolara göre çözmeye çalışacağım bir süre.
Kitap günde ne kadar okumalıyım sence? Dakika hesabı mı sayfa hesabı mı yapayım?
Bir de son sene kitap okumanın pek faydası olmadığı onun yerine paragraf çözmenin daha iyi olduğu söyleniliyor.
rüştüye sakın bakma daha beter olursun
-
dersine çalış paragraf mı çözersin video mu izlersin bilmem. boş vakitlerinde dinleneceğin zaman kitap oku. ne zaman olur bilmem uyumadan önce olabilir ya da mesela saat 5 civarı kaklıp 1 saat okuyabilirsin. 11 sene çalışmayıp son 1 sene çalışacağım diyorsan çok fazla başarı bekleme önce hedefini doğru belirle
-
Nereden bakmamı önerirsin
Mezunum ben. Hedefim iyi bir sıralama yapmak ama aklımda net bir meslek yok
paragrafa bir yerden bakma yukarıda yazdıgım mesajı okudun mu eksik oldugun yeri tespit et. Eksik oldugun yer direkt metni anlama üzerineyse bol soru başka çaresi yok, kitap okuma fayda sağlarda diğer derslerden falan vakit kalmayabilir kitaba.
-
Metni anlamada da eksiğim var onu dediğin gibi halledebilirim ama yukarıdaki mesajda bahsettiğin taktik oluşturmayı yapamıyorsam rüştü hoca'nın anlattığı taktikler işe yaramaz mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X