Şimdi Ara

Paragon Sistemine Hangi Char'la Başlayacaksınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Paragon Sistemine Hangi Char'la Başlayacaksınız

(En Son Oy Tarihi: 23.12.2012)
Giriş
  • Paragon sistemi nedir :http://forum.donanimhaber.com/m_64824988/tm.htm

Bu sistemde bildiğiniz üzere 100 paragon levela ulaşmak normal şartlarda aylar sürecek. Doğal olarak 1 ana karakter üzerine yoğunlaşmamız gerekecek.

Şimdi insan merak ediyor, 1 karakter seçmemiz gerektiğinde kim hangi karakterde gelecek görüyor.

Karar verirken hem PvP'yi hem normal farm'ı göz önünde bulundurmak gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macgdestor -- 22 Ağustos 2012; 2:53:47 >

• Witch Doctor.
    zaten aklımdaydı. Zunimessa seti çok faydalı olacağı için seçtim.

1-2 gün dh ile farm yapıcam. Bakalım, eliteler çok kolaylaşmış diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil.Morty -- 22 Ağustos 2012; 2:23:45 >
  • demon hunter. başka karakterim yok maalesef. olsa yine demon hunter la oynardım orası ayrı
  • Barbar tabiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barbar
  • Shaman
  • Monk (inatla PvP'de çok iyi olacağını düşünüyorum nedense)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4 sınıfla oynadım en iyisi monk
  • Her olay için farklı char kasanlara anlam veremiyorum.
  • Barbar
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdasd4441

Monk (inatla PvP'de çok iyi olacağını düşünüyorum nedense)

Şimdiki build setuplara ve skillere bakarak classlarin pvp potansiyelini belirlemek aldatıcı olabilir bence.
    Büyük ihtimal pvp patch öncesi class balance sağlamak için belirli classlara ciddi nerf gelecek tahminimce.
    En iyi ihtimal farklı bir dizi belirli kısıtlamalarla pvp build çıkarabilirler bu buildleri sadece pvpde kullanabilirsiniz gibi mesela.
    Aynı şekilde wowdaki gibi pvp gear setler de söz konusu olabilir çünkü bazı pve setler pvp de dengesizlik yaratabilir.
    Kısacası pve ve pvp tahminimce birbirinden çok farklı yapılara sahip olacak ve illaki class balance için buildler ve gear setlerle oynayacaklar.

• demon hunter, barbar ve monk oynadım. Paragona monkla devam edicem. Monk aynı zamanda gözede hitap ediyo o yüzden oynaması zevkli
  • benimde seçimim barbarian, demon hunter'ımda var ama nedense range karakterlerle oynıyamayı beceremediğimden onu seçeceğim.
  • Barbar ve Wizardi mumkun olduğu kadar beraber ilerletmeye çalışıcam.. ayrıca hazırda 60 lvl monk'um da var, arkadan dh geliyo :)

kısacası şu an için kararsızım ama pvp geldiğinde herkez daha netleştirmiş olur sanırsam
  • 60lvl Monkum var onla devam ederim gibi. Ama arkadanda Wizard kasacak gibi durumum var bilmiyorum. AMa şimdilik görünen Monk
  • MONK (Sonya)

Lakin istediğim gibi bir "windforce" sahibi olursam Hunter ımla devam da edebilirim.

Edit:
    quote:

Orijinalden alıntı: lord48

demon hunter, barbar ve monk oynadım. Paragona monkla devam edicem. Monk aynı zamanda gözede hitap ediyo o yüzden oynaması zevkli

Aynı şeyi düşünmüşüz, bendede barbarian(male), monk(she) ve hunter(male) lvl60 da var ve She Monk umla barışığım şu an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xwins -- 21 Ağustos 2012; 13:18:29 >
  • Tabiki Demon Hunter
  • blizzard hala karakter skillerini nerflemeye devam ediyor, paragon kastığınız karakteriniz 3 ay sonra yalan olabilir yani, o yüzden şimdiden planlar yapmayı bırakıp hangi karakterle zevk alarak oynuyorsanız ona devam edin.
  • Yalnız paragon sisteminde seçtiğiniz karakter illa pvp geldiğinde oynayacağınız karakter olacak diye bir şey yok hızlı mob kesen daha çok alıştığınız ve sevdiğiniz karakteri seçin paragon için,pvp de istediğinizi kullanırsınız sonuçta %300 mf olsa da sadece kullandığınız karaktere göre item düşmüyor.Bazıları illa paragon da kullandıklarını pvp de kullanmak zorundaymış gibi yorumlar atmış ondan yazıyorum bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouuz1

Yalnız paragon sisteminde seçtiğiniz karakter illa pvp geldiğinde oynayacağınız karakter olacak diye bir şey yok hızlı mob kesen daha çok alıştığınız ve sevdiğiniz karakteri seçin paragon için,pvp de istediğinizi kullanırsınız sonuçta %300 mf olsa da sadece kullandığınız karaktere göre item düşmüyor.Bazıları illa paragon da kullandıklarını pvp de kullanmak zorundaymış gibi yorumlar atmış ondan yazıyorum bunu

stat artışını unutuyorsun sanırım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.