Şimdi Ara

Bronze Pre Kaç Para . Ve Hangi Serverde Başlasam.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sadece oyunu zaman geçirmek için oyniyacam . hangi serverde başlasam en yakın beramus yada girokon bana göre bide sizin cevaplarınızı alıyım. +7 chitin set ve +9 dex takılar +8 iron bow ( +7 de olabilir ) pk yapmak için değil sadece zaman geçirmek için kaç gb yeter üsteki itemleri almak için ?.Kiralama diye bişi çıkmış anlatırsanız sevinirim.. :)

gbsi en ucuz server nere ? ve kopsun en az oldugu yer (kosper değilim)

• Beramus'da oynuyorum piyasası şuan idare eder durumda. İdareten bir charı 5 6gb civarı gayet güzel şekilde dizersin ama yeni patch gelmeden başlamanı hiç tavsiye etmem
  • Ares
  • JusT18 logosda 2gb ye bronze Premıum Satıyor..
    (Yazmamı İstedi Yazdım)
  • Cypher çok ucuzda çok fena adamlar var

• quote:

Orjinalden alıntı: 6e

JusT18 logosda 2gb ye bronze Premıum Satıyor..
    (Yazmamı İstedi Yazdım)

İkinizede Teşekkürler . Şuan Oyunla Hiç Bir İrtibatım Yok. Yaz Olsun Baslicam.O zaman Anlaşırız..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uppp
  • Kanki yeni server gelcek :)
  • kanki ?

yeni serverde oynamak istemiyorum önceliğim beramus yada girokon
  • Beramusta ezerler seni o itemlerle. Alt serverlarda oyna. Ayrıca bronze değilde. Çek paşalar gibi Gold Pre'ni itemlerinide kilitle. Elinde mis gibi 2 trina + 800 cash inde olur. Hem hacklenirsen itemler kilitli olduğundan üzülmessin

• quote:

Orjinalden alıntı: Akçalı.

Beramusta ezerler seni o itemlerle. Alt serverlarda oyna. Ayrıca bronze değilde. Çek paşalar gibi Gold Pre'ni itemlerinide kilitle. Elinde mis gibi 2 trina + 800 cash inde olur. Hem hacklenirsen itemler kilitli olduğundan üzülmessin

dedim ya pk yapmicam sadece exp kasicam
  • oyun duzelmeden baslama derım bende grakondayım ben ama pıyasa acayıp artmıs durumda......
  • quote:

Orjinalden alıntı: Don`t Speak

quote:

Orjinalden alıntı: Akçalı.

Beramusta ezerler seni o itemlerle. Alt serverlarda oyna. Ayrıca bronze değilde. Çek paşalar gibi Gold Pre'ni itemlerinide kilitle. Elinde mis gibi 2 trina + 800 cash inde olur. Hem hacklenirsen itemler kilitli olduğundan üzülmessin

dedim ya pk yapmicam sadece exp kasicam

Exp kascan o zaman platium pre al.

• quote:

Orjinalden alıntı: ferhaaaat

oyun duzelmeden baslama derım bende grakondayım ben ama pıyasa acayıp artmıs durumda......

ozaman gb cekme vakti bence hmn gbcek hem piyasa pahalıysa gb ucuzdir eyer biyasa pahalı ve gb pahalıysa aldıın yer kazık atıo sana
    piyasa azarsa gb düser piyasa düserse gb cikar
  • quote:

Orjinalden alıntı: bayrtr

quote:

Orjinalden alıntı: ferhaaaat

oyun duzelmeden baslama derım bende grakondayım ben ama pıyasa acayıp artmıs durumda......

ozaman gb cekme vakti bence hmn gbcek hem piyasa pahalıysa gb ucuzdir eyer biyasa pahalı ve gb pahalıysa aldıın yer kazık atıo sana
    piyasa azarsa gb düser piyasa düserse gb cikar

Sen Gerçek Misin?Türkçeyi nerde öğrendin?
  • tamam anlaşılır dilde söyliyeyim. ozaman gb çekme vakti demektir hemen gb çek çünkü piyasa pahalı ise gb ucuzdur eyer piyasa pahalı ve gbde pahalı ise gb aldığın yer sana kazık atıyor.

anlasiliomu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.