Şimdi Ara

Paragon Sistemi Açıklandı (Jay Wilson)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
7.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://us.battle.net/d3/en/blog/6968517/Introducing_the_Paragon_System-8_20_2012

bu sefer ben kaptım ilk konuyu

kripp in söylediği şeyin aynısını yapmışlar resmen

Paragon Sistemi Açıklandı (Jay Wilson)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acheron -- 20 Ağustos 2012; 22:16:38 >

• Her Paragon lvl yüzde 3 mf yüzde 3 gf nin yanında bir de stat verecekmiş ilginç
  • Hemen çeviri yapacak bi arkadaş bekleniyor
  • 300% cap -.- satin butun magic find itemlari kisaca!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 20 Ağustos 2012; 19:10:27 >
  • 100 yeni level geliyo demek yapıcak bişey çıktı... Birde 100level sonra %300mf %300gf bonus geliyor bide üstüne mf gear yapılırsa acaba droplar nasıl olur Umarım artık 100 200 dps silah düşmez.
  • güzel sistemler
  • Ooo yalnız çok ilginç bi nokta var daha ilk paragon lvli atlamak bile 59dan 60a geçmek zorluğunda olucakmış yani baya bi zaman alıcak 100 paragon lvl olmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdasd4441 -- 20 Ağustos 2012; 19:14:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord48

100 yeni level geliyo demek yapıcak bişey çıktı... Birde 100level sonra %300mf %300gf bonus geliyor bide üstüne mf gear yapılırsa acaba droplar nasıl olur Umarım artık 100 200 dps silah düşmez.

300%`den cok MF ve GF`ye sahip olamiyorsun... bu kismi atladin galiba? yani gearinda diyelim 150% magic find var, sen de level 70 oldun, orda 210 geliyor, toplamda magic find`in 360 olmasini bekliyorsun ama 300% cap oldugu icin 60% magic find gearinda bosa gidiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 20 Ağustos 2012; 19:23:52 >
  • İşte bu. Sonunda oyuna girip uğraşacak birşey çıktı. Sanırım her diablo oyuncusunun istediği bir özellikti. 1.5 aydır oyuna girmeyen ben bile oyuna girip paragon kasmayı düşünüyorum.

Sonunda Blizzard oyuncu isteklerine kulak verdi. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oray

quote:

Orijinalden alıntı: lord48

100 yeni level geliyo demek yapıcak bişey çıktı... Birde 100level sonra %300mf %300gf bonus geliyor bide üstüne mf gear yapılırsa acaba droplar nasıl olur Umarım artık 100 200 dps silah düşmez.

300%`den cok MF ve GF`ye sahip olamiyorsun... bu kismi atladin galiba? yani gearinda diyelim 150% magic find var, sen de level 70 oldun, orda 210 geliyor, toplamda magic find`in 360 olmasini bekliyorsun ama 300% cap oldugu icin 60% magic find gearinda bosa gidiyor...

dün mf set yapmıştım iyi ki %100 de bırakmışım

edit:bu pragon levelı düşmicek di mi hiçbir şekilde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B3AF19C22 -- 20 Ağustos 2012; 19:39:18 >

• şu an bende solo templar ile buffsız 275 mf var 100 lvl olana kadar bu elbiseler aynı işlevi görecekmi peki bu çok ilginç bir uygulama olmus bazı item lara değer katan şey zaten mf idi bunlar yuzunden dunyanın paraları verıldı hem duzgun drop çıkmıyor hem bugune kadar parayı boşa harcamış oldun diyorlar sorun mf de değildiki sorun sadece kötü item çıkması idi yoksa 5 x buff ile 350 mf surekli sarıda dusuyor ilvl 63 itemda bol bol dusuyordu çıkacak item %99 performansla çöp çıkıyordu paragon lvl 100 olucam yine çöpe baglayacak yani soruna çözüm bulundugu ile ilgili ciddi şüphelerim var dogru anladıysam eğer.
  • valor nolmuş? cap a dahil mi olucak valorda
  • Anladığıma göre ilk paragon lvl 59 dan 60 olmak gibiymiş. Bundan sonrada zorlaşıyor giderek. Eğer öyleyse zor bayağı.
  • 60 level exp veren itemlar vardı bunlar etkileyecek mi acaba?
  • Çok saçma bir sistem olmuş mf gear swap i bitirelim derken allem edip kullem edip mf yi kaldiracaklar itemlerden.
    Zaten şu an bile ben mf gearla act 2-3 farmliyorum %350 civari full nv stackle çok saçma olmuş.
    Hayir utanmadan mf gear i da zamanla elele hepbirlikte kaldıracağız demişler.

Yukarıda başka bir arkadaşın (oray) da dediği gibi kilit nokta mf cap %300 yapmislar bunun üzerine çıkamıyorsunuz bu buff değil nerf.
    Üzerine sadece valor geliyor %75 toplamda %375 oluyor yani.
    Sırf mf-gf artırıcam diye de kalkıp 100 lvl kimse kasmaz oyun bitmiştir.
    Ellerinde genel major değişiklik bu ise David Brevik az bile demiş bunlar
    için harbiden rts den gelme oldukları için olayı çözemiyorlar.

Sırf 1.1.0 için zaman kazanma maksatlı millet eline oyuncak , ağzına emzik vermiş ben başka birşey göremiyorum.

İçerik olarak hiçbir getirisi yok bu sistemin, öküze bağlayıp lvl kasın diyor kısaca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukti -- 20 Ağustos 2012; 19:53:56 >

• guzel olmus da nv kalkiyor mu ? kalkmiyorsa nv siz 300 mf ile item dusmez yinede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi açıklamaları vardı "oyuncuların sadece farm yapma zorunluguna kalmaları üzü verici bizim için "gibi bi laf etmişlerdi. sanırım o sebepten dolayı böyle bi yola gittiler. paragonu çıkardılar. Açıkcası iyi bence en azından farm yaparken elimiz boş dönsek bile paragonumuz kasılmış olcak. Bakalım yama gelince neler olcak görcez.
  • valor cap`e dahil degil, 300% sonrasinda, valor ile 375% yapabilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucukti

Çok saçma bir sistem olmuş mf gear swap i bitirelim derken allem edip kullem edip mf yi kaldiracaklar itemlerden.
    Zaten şu an bile ben mf gearla act 2-3 farmliyorum %350 civari full nv stackle çok saçma olmuş.

Yukarıda başka bir arkadaşın (oray) da dediği gibi kilit nokta mf cap %300 yapmislar bunun üzerine çıkamıyorsunuz bu buff değil nerf.

Sırf 1.1.0 için zaman kazanma maksatlı millet eline oyuncak emzik vermiş ben başka birşey göremiyorum.

%300 + nv %375 yapıyor. Çok kötü bir rakam değil ama sınır getirmiş olmaları kötü tabiki.

Şunuda unutmamak lazım paragon lvl geldi iye mf bonusun işi bitti diye düşünmeyin 50 paragon lvl almak bile çok zor olacak bahsettikleri hesaba göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: War Star

quote:

Orijinalden alıntı: kucukti

Çok saçma bir sistem olmuş mf gear swap i bitirelim derken allem edip kullem edip mf yi kaldiracaklar itemlerden.

Sırf 1.1.0 için zaman kazanma maksatlı millet eline oyuncak emzik vermiş ben başka birşey göremiyorum.

%300 + nv %375 yapıyor. Çok kötü bir rakam değil ama sınır getirmiş olmaları kötü tabiki.

Şunuda unutmamak lazım paragon lvl geldi iye mf bonusun işi bitti diye düşünmeyin 50 paragon lvl almak bile çok zor olacak bahsettikleri hesaba göre.

yazmışsınız hocam.

millet gf mf için kasmıicak bence o kadar levelı. farmlar daha istekli yapılacak ama artık.

farm yapa yapa yavaş yavaş yavaş atlanacak o levellar

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.